HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar çok kötüyün simit krizleri geçiriyorum ya bıktım artık evleneli 8 ay bitti ama ben tükendim.. Oğlunu mi bebek gibi görüyor ağzından her yaptığını alıyor ne yapsak kadının haberi var.. Boşanmayı bile düşünüyorum.. Evlendiğimiz günden beri ne maddi ne de manevi bir desteği olmadı köstek olmaktan başka biz bütün herşeyimizi eşimle yaptık tabi birde benim ailemin desteğiyle.. Onlar sadece düğüne geldiler o kadr.. Ama kadın bundan utanacağına millete benim evimi düzmüş gibi anlatıyor o kadar sıkıldım ki anlatamam .. Bebekle ilgili benim annem bakamaz Mış o bakacakmış o şekilde konuşuyor inanın çıldırmak üZereyim yardım edin akıl verin lütfen boşanmayı bile düşünüyorum eşim hiç bişey yapmıyor (

canım öncelikle sakin ol lütfen.. eşinle konuştun mu hiç bu konu hakkında. ? kolay değil ama eşinle aran iyiyse ve eşin arkandaysa bi otur eşinle konuş derim ben ..

ahh bu kocalaarrr iyiler hoşlar ama analarına karşı ağızlarını bile açamazlar... sorsan haksızlığa gelemezler ama bu konuda da eşlerinn haklarını savunmazlarr.... hepsi aynı hayatımmm takma kafana bildiğini oku sen ve koca karşıda annesine karşıda açık sözlü ol. kaynana sor bakalım onun oğlunu kaynanası mı büyütmüşşş?????

canım öncelikle sakin ol lütfen.. eşinle konuştun mu hiç bu konu hakkında. ? kolay değil ama eşinle aran iyiyse ve eşin arkandaysa bi otur eşinle konuş derim ben ..

Valla canım maalesef tabi ki ailesi mi tutuyor atmaz ki o tutunca şa kavga etmeye başlıyoruz zaten ailesinden başka sorunumuz yokki.. Ailesi nin ona vermediği değeri veriyor anlamıyorum kadın resmen aşılamış pes yani(

Aynen öyle canım .. Öylemiş erkek annesi bakar Mış.. Annemle re çok yakınım ben aramızda bir sokak var babam sağolsun ev almamıza vesile oldu tabi çok yardım etti maddi konu da bize.. Kaynananın evi ne gitmek için îse iki vesait yapmam gerekiyor düşünün yani her sabah çocuğu bırakıp akşam Alcam Hanımefendi öyle söylüyor ..

aynen cnm bnm annem ve kaynanamla aramdaki mesafe aynı anlattığın gbii... ama böle bişi mümkün değil boşuna stres yaptırıolar sanada..
bebeğini düşün. takma. konuşsun dursun onlar. sölersin bebek bi doğsunda bebeğim nerde daha huzurlu ve rahatsa orda olur zaten dersin.... doğumdan snra çalışmayı düşünüomusun cnm??

Çalışmak zorundayım canım bir sene ücretsiz izin alabilirim belli ama onuda ileri de kullanmayı düşünüyorum Rabbim nasip eder şe bebeğim okula başlarsa ilk okul önemli o ara kullanmayı düşünüyorum Ama yine de hayırlısı belli olmaz ama istifa etmeyi düşünmüyorum bebeğimin geleceği için .. Annem bakacak zaten gözüm arkada kalmayacak..

o kendine baktırr valla :)) boşver ilk zamanlar kaynana verde gazıyla uğraşşın hatta orda yatın sizde bi süre gece uykularıda bölünnce zaten istemez artkkkk minik komplo

buarda p.tesi günü dr gttk eşmle pıt pıtları duydukk çok şükür rabbime rabbm herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşalllaaahhhh

o kendine baktırr valla :)) boşver ilk zamanlar kaynana verde gazıyla uğraşşın hatta orda yatın sizde bi süre gece uykularıda bölünnce zaten istemez artkkkk minik komplo

:)) hayırlısı canım ya o doğsun da sağlıklı sıhhatli kimse umrumda olmaz eşime de söyledim zaten sen bile ikinci plan dasın benim için annene söyle benim çocuğum hakkında düşünmesin ben onun her şeyine yeterin yeterin ce düşünüyorum dedim ama adam napsınnki zavallım oda arada kalıyor olan ona olacak farkında değil( boşanmayı gerçekten düşünüyorum eşime de söyledim zaten bunu(

buarda p.tesi günü dr gttk eşmle pıt pıtları duydukk çok şükür rabbime rabbm herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşalllaaahhhh

bnm kocişşş grip olmuş ben çıkıorum ilgi beklio odaaa iyi gceler cnmmm sıkma canını sennnnnn

İmşallah canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli. Doğmalarını da nasip eder desteğin için teş ederim.. Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sna bulaşmasın sakın iyi geceler tatlı rüyalar ..

Bu ay 8 gun adetim gecikince çok umutlandım ama kan testi yaptırdım bugün ve negatif öçıktı acaba bi hata olabilir mi kan testinde?daha ne kadar beklemeliyim_?

Canm sen calisiyomuydun... calismiyosan kendin cok iyi bakarsin. calisiyosan guvenilir bir bakici bul. kaynanasina baktiranlar hep pisman bizim okulda...benim bakucim var o kafar iyiki.. cagan ordan gelmek bile istemiyor.. bazen onlarda kaliyor..benimde burda kimsem yok. ne annem ne kayinvalidem...mecburen verdik..ama cok da memnunum..komsumdu bu bayan...ama tanimiyodum.sonra cagani verdim. 1 sene sonra ben tasinmaliyim dedi. evi alt katti cok basikti... tamam o zaman dedim. bende sen nereye gidersen oraya giderim. ikimizde evden ciktik. simdi yanyana apartmanlarda oturuyoruz..cagan ona semoş diyor...yani en temizu bakici.. ama herkes benim kadar sanslu olmuyor...

Bakmak isteyen eve gelir. yildirma politikasi yap...cocuk soguklarda disari cikamaz. ben yan apartmana gotururken bile usuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…