HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlar depresyona girdim ya(
Dün saçımı biraz duzelttireyim dedim adam kısacık yaptı. Bana kısa saç gitmiyor çok kötü oldum bunalimdayimmm(((

Dün saçımı biraz duzelttireyim dedim adam kısacık yaptı. Bana kısa saç gitmiyor çok kötü oldum bunalimdayimmm(((

günaydın nesrin iyiyim sen nasılsın?

Üzülme ya ne yapacaksın olmuş bir kere aynı sey geçen hafta kardeşimin başına geldi saçını resmen yamuk kesmişler birde tekrar düzelttirmeye gitti bu sefer iyice kısaltmışlar.Bu kuaförler zaten kısaltma manyağı azcık al diyorsun makası vuruyorlar.

canım sabah okudum yazdıklarını sen şuan için hiç kafana takmamaya çalış sen sadece bebişine odaklan rabbim vermiş bak ne güzel bugünlerinin tadını çıkar ha salıvermede ufaktan ufaktan sorun haline getirmeden önlemlerini de al kocanın beynine işle yavaş yavaş çocuk psikolojisi bizim bebeğimiz sağlık sıhhat diye şimdiden ufak ufak söyle babanne yanında şöyle olur böyle olur de burdan oraya hergün çocukmu gider de bişeyler de ama ürkütmeden söyleki şimdiden olmaz annem ne derse o olcak dese bile beynine işlesin çocuk olunca hadi ver getir derlerse yada eşin götürelim derse ben sana demiştim gitmez çocuk oraya dersin çünkü daha zaman var ve üzülerek sıkılarak kendine edersin sadece eşinden ayrılsan kaynanan ohhh ii oldu dicek kaynanaların geneli hep böyle olan sana ve beebğine olcak bırak zamana gün doğmadan neler doğar belki eşin kendi götürmek istemicek ozaman hem bebek bakması kolaymı allah aşkına gerçi sırf inat olsun diye o zorluğa dayanır kaynanalar ama olsun öyle hergün dayanabileceğinide sanmıyorum seni şimdi evinin huzurunu korumaya bak eşinde anlamıyosa burda bikaç arkadaş sorunlarında mektup yazdı eşlerine ve olumlu sonuç aldılar senin eşin nasıl biridir bilmem ama istersen sende yaz bazen sözde anlatılamayanlar yazıda daha rahat anlatılır ve anlaşılır

uzar canım yeni oldugu içinde tuahf gelebilir zamanla alışırsın

iyim canım sadce karnımda agrılar var hastalanacam

kökü sende nasılsa boşver hem hamileyken saç kesilmez boyatılmaz derler ya iyi olmuş işte sende bu ay bilemedin öbür ay hamile olcağın için hazır olmuş işte:)))

kızlar bende halaaa hiç bi belirti yok yahuu ya hadi hamileliği geçtim artıkta adet içinde bişey olduğu yok ya yinemi gecikcek adetim ilaçlar işe yaramadımı yaaa(((

GÜNAYDIN CANLAAAAAAAAAAAAR
ben sanırsam heralde galiba kırmızıları yedim

kahverengi pembe arası bişey geldi sabah şuan hiçbişey yok öğleden sonra gelir artık allaaaah benim kaldı nisana yine çalış yine çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…