- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.141
Günaydın kızlar depresyona girdim ya(
Dün saçımı biraz duzelttireyim dedim adam kısacık yaptı. Bana kısa saç gitmiyor çok kötü oldum bunalimdayimmm(((
Dün saçımı biraz duzelttireyim dedim adam kısacık yaptı. Bana kısa saç gitmiyor çok kötü oldum bunalimdayimmm(((
günaydın nesrin iyiyim sen nasılsın?
Üzülme ya ne yapacaksın olmuş bir kere aynı sey geçen hafta kardeşimin başına geldi saçını resmen yamuk kesmişler birde tekrar düzelttirmeye gitti bu sefer iyice kısaltmışlar.Bu kuaförler zaten kısaltma manyağı azcık al diyorsun makası vuruyorlar.
Aynen yaa makası alinca duramiyyorlqr.. Lisedeki ergen halime döndüm resmen
günaydın nesrim iyiyim sen nasılsın?
iyim canım gögüsle ve karın haricinde :) ama son kutum kaldı ona seviniyorumm[/QUOTE
ne kullanıyosun ki
kızlar bende halaaa hiç bi belirti yok yahuu ya hadi hamileliği geçtim artıkta adet içinde bişey olduğu yok ya yinemi gecikcek adetim ilaçlar işe yaramadımı yaaa(((
sonbahar sen nasılsın
iyim canım gögüsle ve karın haricinde :) ama son kutum kaldı ona seviniyorumm[/QUOTE
ne kullanıyosun ki
dogum lontrol hapı canım kist için doktorum 3 kutu kullan bırak demşti bu kutuyada başlatım yumurtlama zamanında doktoruma tekrar gidecem inşallah bi sorun çıkmazda bende çalışmalara başlarım
iyim canım gögüsle ve karın haricinde :) ama son kutum kaldı ona seviniyorumm
canım tam gününde mi gelmişti o lekeler? miktarı nedir biraz tarif eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?