HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet şekerim benimde 17 haziran... hadi yaa keçiboynuzu kürü uygula eşine doktor ilaç falan verdimi?? benim eşimde olmazsa mart ayında gidecek... hayırlısı diyorum tatlım yaaaa

aklım fikrim bebekte.başka da hiiç bişeye konsantre olamıyorum.her saniyem böyle.

kuzum valla hepimizde öylee aldırmayalım diyoruz ama bi yere kadar yinede insanın aklına geliyor işte...

kuzuuuum demek cift cizgiyi gördün sbh ki testte cok sevindim cnm inş kandada yüksek bi deger cıkarda iice tescillemiş oluruz hamiş oldugunu cnm..

aynen yaa benimde gözlerim doldu ama o büyük yeri okuyunca kahkaha attım

Canım ya enfeksiyon var o etkiliyor olabilir dedi ilaç verdi bakalım martta tekrardan gidecek ozamana kadar keçiboynuzu kürüne devam gelsin de hele yanımda değil cancazım
Bence de gidin bir test yaptırın hep kadınlarda olduğunu düşünüyoruz sorunun ama erkekte de olabiliyor...

selam kızlar bende gecmısı tek tek okudum ne cok yazılmıs yıne :)

Hamişlerimizi tebrik ediyorum insallah kan testleride topigimizin meleklerinin gelecegini mujdeler

aynen yaa benimde gözlerim doldu ama o büyük yeri okuyunca kahkaha attım

cimcimemmm hoşgeldin kızzz napıyon taze anneeee

tabiki eşimde o konuda allahtan anlayışlı şekerrimm...

bende size başıma geleni anlatayım bari dertleşiyoruz madem..

Eylül ayında doktora gittim çocuk düşünüyoruz muayene olmak istiyorum diye.. ben işte kanımı falan ölçtürür ilaç kullanırım diye gittim ama adam açtı alttan muayene seni yara varrr siil yada yaraaa hemen çok acil parça almamız lazım dedi.. simier testide almamız lazım kanser bile olabilirsin dedi.. mal heriff kendime gelemedim o hastaneden çıkıp taksiye atlayıp kayınvalidemin evine nasıl kendimi attığımı hala hatırlamıorum o 1 saat bende silik... 2 hafta bekledim parçanin falan sonucu çıksın diye.. sonra sonuçlar geldi bana pişkin pişkin kanser değilmişsin b12 eksikliği var dedi.. ökz heriffff llah onu kahretsin zaten allaha havale ettim...

neyse sonra bir doktora daha gittim sonuçlarımı da yanımda götürdüm hiç birşey yokki dedi alttan muayenede etti tertemiz yara yada kist yok dedi.. yumurtlamanda olmuş deid yumurtamıda gösterdi.. şimdi içim rahat senden yana hiç bir sıkıntı yok sen içini ferah tut dedi 2. gittiğim doktor...

bu haftada zaten bir tanıdığımız varr ultrason görevi ama çok iyi tavsiye ettiği beraber çalıştığı bir prof varmış onunla görüşme ayarlayacak benim başımdanda böyle bir olay geçti...

maaleseff cnm bazı doktorlar felaket tellallığı yapabliolar o yüzden böle durumlarda 2. hatta 3. doktora gözükmeden sıkıntı yapmamakta fayda var.. nese şükür bişeyn çıkmamış tatlmm herşeyi bi kenara atıpp sağlık en büyük zenginlikmiş dio insan

kesinlikleee diyorum.. ama insan beyninden vurulmuşa dönüyorr o anda düşünemiyorsun mantık kalmıyor.. daha yeni atlattım onun piskolojisini..

hayırlısı ile bebişim gelsinde inşallahh..

bnmde hemen hemen aynı tarihler cnm ama 2 gündür boş geçti saf gbi akıntıyı bekledm meğer gelmeyede bliomuşşş

bende bi kavga ettik kocişle ondan boş geçti... ama genelde silkelemede yaptırdım bakalım umutluyum bu aydan ben... hayırlısı diyorum.. akıntı bende bazen gelir bazen gelmes.. bu ay gelmedi kör olasıca...

bende bi kavga ettik kocişle ondan boş geçti... ama genelde silkelemede yaptırdım bakalım umutluyum bu aydan ben... hayırlısı diyorum.. akıntı bende bazen gelir bazen gelmes.. bu ay gelmedi kör olasıca...
şu silkeleme işini bnde yaptrdm 20 dk flnda öle kaldım ama kalkınca yne akıp gtti püff ya naapsam acaba nie akıo ki anlamadm gttiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…