- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.341
canm bende bu kahveyı yapmıstım aslında sanırım sekersız ama benım koca hayatta ıcemezdı o yuzden sekerlı turk kahvesı yaptım belkıde o ıse yaradı kım bılır
seni üstad belledimde kendime bi soru daha sormak istiyorum:))) hiç bi belirti olmadan hamile kalmak mümkünmü hani mümkünse ben ondan yapcamda ondan soruyorum:))
AMİN duygucum ama bebek özserin en kısa zamanda bizlerede nasip eder mevlam inşallah.
canm bende bu kahveyı yapmıstım aslında sanırım sekersız ama benım koca hayatta ıcemezdı o yuzden sekerlı turk kahvesı yaptım belkıde o ıse yaradı kım bılır
ooyyy fıstığım adresini ver ben yollayayım sana. ev yapımı annem yapmıştı gecen sene. tuz konusunda bende hassasım tuzsuz yiyemem sen ekle kız nolcek
kızlar hadı bana bır akıl verın
facede paylasmak ıstıyorum sızce hangısı
çekirdek ailemizin çekirdeği yolda
tık tık tık
dikkat bebek var
"Artık gözlerim, ellerim-ayaklarım, aklım ve yüreğim tüm âzâlarım,hayallerim, tüm vakit ve hayata dâir hesaplarım bana ait değil..."
bır bedende ıkı kalp
içimde bir can var yarısı Sen yarısı Ben
aslında insanlar bazılarını eşin içinde anlayabilirler.. okadar çok ki öle insanlarçekirdekli olanda güzelmiş. yesinler o çekirdeği
aaa ben bu kahve işini hiç duymamıştım :) bundan sonra her gece kahve içiyoz :)
benimkide bırak şekersizi şekerliyi bile ayda yılda bi içer neyse napıyım ben habire hormon içip şişiyorum oda acı kahve içiversin altı üstü bi kahve fincanı yada hadi bir çay bardağı olsun ölmez ya
benimkide bırak şekersizi şekerliyi bile ayda yılda bi içer neyse napıyım ben habire hormon içip şişiyorum oda acı kahve içiversin altı üstü bi kahve fincanı yada hadi bir çay bardağı olsun ölmez ya
aaa ben bu kahve işini hiç duymamıştım :) bundan sonra her gece kahve içiyoz :)
kadınların zaten hergün en az 1 fincan içmesi normalde sen kocana 2 akşamda bir içir içtiği akşamlarda mikmik yap
estağfirullah kıs ne üstadı daha acemiyim bende
belirti arama kendinde belirti aradıkça psikolojik olarak bulursun sonrada kırmızıları görünce moralin bozulur. hiç belirti arama hatta gebelik belirtilerini bile psikolojiktir de. benim her ay çektiğim kasık ağrılarım bana adet ağrısı gibi gelmişti tek belirtim aşağı mahallenin rengi kararmıştı güneş lekesi gibi bişey olmuştu ve göğüs uçlarımda damarlanma ve koyulaşma olmuştu ben onları bile şimdiye kadar dikkatli bakmamışım heralde şimdi dikkatimi çekti diye yorumladım.
hem neden olmasın herkesin belirtileri aynı değilki bazıları 2 aylık olana kadar anlamıyor hamile olduğunu belki sende onlardan birisindir
ayy canım düşünmen yeterli sağol
Sağolsun kayınvalidem göndermişti o bitti sonra bi parça daha gönderdi oda haftasına kalmadan bitti. bi tuzsuz biberli domatesli kaldı... ayy yok kendinden tuzu olmayınca bi garip oluyo tadı yiyemiyom öle.sadece ekmeğimi bandırıyom o yüzden.. marketten aldıklarımda güzel olmuyo.. sen yolla barii
sen belkıde hamıssındır kız bekle bakalım ne cıkacak yumurtlama haftanda ıcır
rica ederim canım ne demek. silkelemeyi benim kocam yapmıyo kırarım bide bi tarafını elimin ayarı yok diyo bende mum duruşu yapıyorum kalçamı alttan ellerimle destekleyip dikiyorum havaya bacaklarımı yatak başlığına falan dikiyorum idare ediyorum ama bu akşam silkelesin yaa napim bide bunu deneyelimAllah senden de razı olsun canımm
du bakalım bende adetim bitsin bi söleyeyim benim koçişe denerim öncesinde bi şekerli kahve ondan sonrası rabbime kalmış canm:))
inşallah ama ben zaten iştahlıyımki. bu sefer bebeğe yoralım bakalım nasıl olacakhalis muhlis türk kahvesi canım sert olsun ama şekerli yapma orta yada şekersiz olsun.dene bakalım sende nasıl olacak. aslında evde yakı var bu akşam yakıyıda yapıştırsammıki yaa
Kızlaarrrr ben de 16 Martta kırmızıları gördüm. Ama ilk kez bu ay deneme yapcaz. İnşallah ilk seferde tutar. Kahve olayını da kesinlikle denicem.. 10 Nisan bir sonraki tarihim. Umarım 11 Nisan'da hayırlı haberi müjdelerim sizeeee.. Herkese mis kokulu bebişler diliyorummm
hadi bakalım kolay gelsin canım müjdeli haberi hepimiz nisan da burda veririz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?