HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canm bende bu kahveyı yapmıstım aslında sanırım sekersız ama benım koca hayatta ıcemezdı o yuzden sekerlı turk kahvesı yaptım belkıde o ıse yaradı kım bılır

benimkide bırak şekersizi şekerliyi bile ayda yılda bi içer neyse napıyım ben habire hormon içip şişiyorum oda acı kahve içiversin altı üstü bi kahve fincanı yada hadi bir çay bardağı olsun ölmez ya

seni üstad belledimde kendime bi soru daha sormak istiyorum:))) hiç bi belirti olmadan hamile kalmak mümkünmü hani mümkünse ben ondan yapcamda ondan soruyorum:))

estağfirullah kıs ne üstadı daha acemiyim bende

belirti arama kendinde belirti aradıkça psikolojik olarak bulursun sonrada kırmızıları görünce moralin bozulur. hiç belirti arama hatta gebelik belirtilerini bile psikolojiktir de. benim her ay çektiğim kasık ağrılarım bana adet ağrısı gibi gelmişti tek belirtim aşağı mahallenin rengi kararmıştı güneş lekesi gibi bişey olmuştu ve göğüs uçlarımda damarlanma ve koyulaşma olmuştu ben onları bile şimdiye kadar dikkatli bakmamışım heralde şimdi dikkatimi çekti diye yorumladım.
hem neden olmasın herkesin belirtileri aynı değilki bazıları 2 aylık olana kadar anlamıyor hamile olduğunu belki sende onlardan birisindir

canm bende bu kahveyı yapmıstım aslında sanırım sekersız ama benım koca hayatta ıcemezdı o yuzden sekerlı turk kahvesı yaptım belkıde o ıse yaradı kım bılır

aaa ben bu kahve işini hiç duymamıştım :) bundan sonra her gece kahve içiyoz :)

ooyyy fıstığım adresini ver ben yollayayım sana. ev yapımı annem yapmıştı gecen sene. tuz konusunda bende hassasım tuzsuz yiyemem sen ekle kız nolcek

ayy canım düşünmen yeterli sağol
Sağolsun kayınvalidem göndermişti o bitti sonra bi parça daha gönderdi oda haftasına kalmadan bitti. bi tuzsuz biberli domatesli kaldı... ayy yok kendinden tuzu olmayınca bi garip oluyo tadı yiyemiyom öle.sadece ekmeğimi bandırıyom o yüzden.. marketten aldıklarımda güzel olmuyo.. sen yolla barii

aynen benim eşimde sevmez pek kahveyi ama içtimi sade içer.
ne faydası oluyormuş ki kahvenin

valla ben tek bır gun yaptım oda asıl yumurtlama gunumde dıger gunlerde yapmadım cnm ıcsın tabı olmez korkmasın :)

kız baktım göğüslerime bugün anam süt gibi bembeyaz ve uçlarıda gaaayet açık kahve halde duruyolar alt mahallede (bu laf çok hoşuma gitti) yerli yerinde hanım kız gibi oturuyor (zaten sadece oturuyor bişey yaptığı yok benimkinin) amaan dediğin gibi bu iki ay üç ay anlamadan duranlar nasıl anlamıyor yaa bende onlardan olcam belirtisiz sessiz sakin patlatcam bombayı inş:)))

yollarım tabi nolcak kıs bugün versem otobüse yarın elinde olur zaten

buarada cimcimecim zaten arasamda ne psikolojik ne başka türlü anam yok bi belirti bi kasıklarım ağrıyor allaha şükür azaldı ağrısıyürüken felan ağrımıyo ama ilişkiye girerken acı çekiyorum fena batıyo okadar

sen belkıde hamıssındır kız bekle bakalım ne cıkacak yumurtlama haftanda ıcır

ahh canım benim adetlerim düzensizleşti kürtajdan sonra iyice.oyüden yumurtlama tarihim mechul.
ama inşallah hamileyimdir.
eğer bebeğim yaşasaydı 36 haftalık olcaktık :2::2::2::2:

Kızlaarrrr ben de 16 Martta kırmızıları gördüm. Ama ilk kez bu ay deneme yapcaz. İnşallah ilk seferde tutar. Kahve olayını da kesinlikle denicem.. 10 Nisan bir sonraki tarihim. Umarım 11 Nisan'da hayırlı haberi müjdelerim sizeeee.. Herkese mis kokulu bebişler diliyorummm

du bakalım bende adetim bitsin bi söleyeyim benim koçişe denerim şekersiz benimkide içmez ama orta şekerli bi kahveye hayır demez hadi hayırlısı bakalım bu kezde adetin bitmesini iple çekcez galiba yarrabbim bu nazlı melekler ne koyuyorlar bizi böle bi adet beklriz gelmesin bi adet bitmesini bakleriz

kıslar hemen internetten baktım kahvenin faydalarına bakın ne buldum ;

bol köpüklü türk kahvesi
Doğurganlık
Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya’dan geliyor. Brezilya’da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.
Hamilelik
Kafeinin anne karnındaki bebeğe zararlı olduğu biliniyor. Uzmanlar, hamile kadınların günlük kafein tüketme sınırlarının 300 mg olduğunu belirtiyorlar.

kızlar şimdi çıkmam lazım ütü temizlik beni bekliyor sonra görüşürüz tekrar. 1 saat sonra gelirim yine öpüldünüz Allah a emanet olun

şekerler son durum aktarması yapıyorum hastalandım diye koşa koşa lavobaya çıktım güldür güldür bişeler geldi çünkü eneeee bi baktım şeffaf akıntı sonra zorladım zorladım 1 damla daha kahve akıntı geldi,akşam 9 a kalmaz benimkiler geliyooo,bu arada arada yazamıyorum ayda bir gelen patronum geliyorda ona izahat veriyorumöpüyorum özlüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…