- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.361
kız baktım göğüslerime bugün anam süt gibi bembeyaz ve uçlarıda gaaayet açık kahve halde duruyolar alt mahallede (bu laf çok hoşuma gitti) yerli yerinde hanım kız gibi oturuyor (zaten sadece oturuyor bişey yaptığı yok benimkinin) amaan dediğin gibi bu iki ay üç ay anlamadan duranlar nasıl anlamıyor yaa bende onlardan olcam belirtisiz sessiz sakin patlatcam bombayı inş:)))
ahh canım benim adetlerim düzensizleşti kürtajdan sonra iyice.oyüden yumurtlama tarihim mechul.
ama inşallah hamileyimdir.
eğer bebeğim yaşasaydı 36 haftalık olcaktık :2::2::2::2:
Kızlaarrrr ben de 16 Martta kırmızıları gördüm. Ama ilk kez bu ay deneme yapcaz. İnşallah ilk seferde tutar. Kahve olayını da kesinlikle denicem.. 10 Nisan bir sonraki tarihim. Umarım 11 Nisan'da hayırlı haberi müjdelerim sizeeee.. Herkese mis kokulu bebişler diliyorummm
canım bazen boyleymıs kaderı demek gerekıyor bende cocugumu kucagımı almak uzereydım ama degılmıs kısmet
ınsallah sende en kısa zamanda tekrar mutlu haberler alırsın[/QU
inşallah canım. hepimizin kucakları dolarda burda bebeğimize neler yapacağımızı konuşuruz.
şekerler son durum aktarması yapıyorum hastalandım diye koşa koşa lavobaya çıktım güldür güldür bişeler geldi çünkü eneeee bi baktım şeffaf akıntısonra zorladım zorladım 1 damla daha kahve akıntı geldi,akşam 9 a kalmaz benimkiler geliyooo,bu arada arada yazamıyorum ayda bir gelen patronum geliyorda ona izahat veriyorum öpüyorum özlüyorum sizi
Kızlaarrrr ben de 16 Martta kırmızıları gördüm. Ama ilk kez bu ay deneme yapcaz. İnşallah ilk seferde tutar. Kahve olayını da kesinlikle denicem.. 10 Nisan bir sonraki tarihim. Umarım 11 Nisan'da hayırlı haberi müjdelerim sizeeee.. Herkese mis kokulu bebişler diliyorummm
hadi bakalım kolay gelsin canım müjdeli haberi hepimiz nisan da burda veririz inşallah :)
İnşallah cnm ya, kimbilir ne güzel bir duygudur.
Benim kociş acı kahve sever. Ben ona her gün içireyim en iyisiii :)
kızlar şimdi çıkmam lazım ütü temizlik beni bekliyor sonra görüşürüz tekrar. 1 saat sonra gelirim yine öpüldünüz Allah a emanet olun
kızlar şimdi çıkmam lazım ütü temizlik beni bekliyor sonra görüşürüz tekrar. 1 saat sonra gelirim yine öpüldünüz Allah a emanet olun
şekerler son durum aktarması yapıyorum hastalandım diye koşa koşa lavobaya çıktım güldür güldür bişeler geldi çünkü eneeee bi baktım şeffaf akıntısonra zorladım zorladım 1 damla daha kahve akıntı geldi,akşam 9 a kalmaz benimkiler geliyooo,bu arada arada yazamıyorum ayda bir gelen patronum geliyorda ona izahat veriyorum öpüyorum özlüyorum sizi
kıslar hemen internetten baktım kahvenin faydalarına bakın ne buldum ;
bol köpüklü türk kahvesi
Doğurganlık
Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya’dan geliyor. Brezilya’da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.
Hamilelik
Kafeinin anne karnındaki bebeğe zararlı olduğu biliniyor. Uzmanlar, hamile kadınların günlük kafein tüketme sınırlarının 300 mg olduğunu belirtiyorlar.
içsinler içsinler, oooh keyif yapsınlar şöööle yemek sonrası....
Ben de hiç sevmem kahveyi, iyi bari bizim içmemiz gerekmiyormuş, hatta içmesek daha iyiymiş.
Yanında da çikolata yedirsek ekstra faydası olur mu acep? O da kafein neticede.. Hem mutluluk hormonu salgılamasına sebep oluyor insanların
Şu kırmızı günleri atlatsak da işimize baksak
dıye dıye getırıyon zorla ha zorlama bırak kalsın ıcerde
Allahım nedir bizim bu halimiz:) olduk mu,olmadık mı,olacak mıyız.Sen aklımıza,fikrimize mukayyet ol yarabbim.tazabahar rahatlamıssındır boşver,çalışmalara devam.Aman patrona yanlış izahat verme:)bir karikatür gördüm az önce adam diyorki karıısına hayatım suyun geldi hadi hemen hastaneye gidelim kadın pc başında diyorki "sen gide dur ben forumdaki kızlara yazıp geliyorum":)
Canım ben ne kaçırdım senin kırmızılar çoğaldı mı yoksaa ??? :26:
yok canım geldi kırmızılar ama hünüz artış yok wc ye girdikçe geliyor ama akşama olmadı yarına çoğalır
neyse üzülme canım önümüzdeki ay sıkı bi çalışma ve bebiş karnındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?