HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benimkilerde öyle ama senden güzel haber gelecek bak gör

ahh canım benim adetlerim düzensizleşti kürtajdan sonra iyice.oyüden yumurtlama tarihim mechul.
ama inşallah hamileyimdir.
eğer bebeğim yaşasaydı 36 haftalık olcaktık :2::2::2::2:

canım bazen boyleymıs kaderı demek gerekıyor bende cocugumu kucagımı almak uzereydım ama degılmıs kısmet

ınsallah sende en kısa zamanda tekrar mutlu haberler alırsın

inşallah canım belyoruz o zaman müjdeyii

dıye dıye getırıyon zorla ha zorlama bırak kalsın ıcerde

Allahım nedir bizim bu halimiz:) olduk mu,olmadık mı,olacak mıyız.Sen aklımıza,fikrimize mukayyet ol yarabbim.tazabahar rahatlamıssındır boşver,çalışmalara devam.Aman patrona yanlış izahat verme:)bir karikatür gördüm az önce adam diyorki karıısına hayatım suyun geldi hadi hemen hastaneye gidelim kadın pc başında diyorki "sen gide dur ben forumdaki kızlara yazıp geliyorum":)

ozman neymş kuzu yapıp yapıp kocalara içiriyoruz biz bakıyoruz onlar içerkene

benim göğüslerim ağrıyor hiç ağrımazdı.
bundan önceki hamileliğimde de göğüslerim ağrıyordu.

Allah ım rabbim sen büyüksün gör bu kullarını sana yakarışlarını hayırlı evlatlar nasip et tez zamanda.eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde.

içsinler içsinler, oooh keyif yapsınlar şöööle yemek sonrası....

Ben de hiç sevmem kahveyi, iyi bari bizim içmemiz gerekmiyormuş, hatta içmesek daha iyiymiş.

Yanında da çikolata yedirsek ekstra faydası olur mu acep? O da kafein neticede.. Hem mutluluk hormonu salgılamasına sebep oluyor insanların

Şu kırmızı günleri atlatsak da işimize baksak

benim eşim çikolatayla çok sever ımmm diye diye içer ikisi bi arada daha iyi olur sanırım canm evet şu kırmızılı günler gitsede işimize gücümüze baksak ay alemiz valla allah ım aklımıza mukayet ol

dıye dıye getırıyon zorla ha zorlama bırak kalsın ıcerde

Amaaaaaan özserim gelecekse gelir kalacaksa kalır benimkisi artık gırgıra almak başka bişey değil sıkıldım valla artık kendi bilir istediği zaman gelir ya bebek gelir ya göbek gelir

çalışma malıma yok şekerim ne ovulasyon testi ne klomen hiçbiri yok artık hayatımda ya tutarsa mantığıyla ilerlicem birazdaha sürerse hepten vazgeccem zaten bu işten karikature çok güldüm tamda karikatürün üstüne ben yazmışım ama napim sizle paylaşmayınca rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…