- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.381
inşalalh canım hayırlısı artık üzülmemek elde dğil ama bi yöndende alıştık artık canım
benim eşim çikolatayla çok sever ımmm diye diye içer ikisi bi arada daha iyi olur sanırım canm evet şu kırmızılı günler gitsede işimize gücümüze baksak ay alemiz valla allah ım aklımıza mukayet ol
aynen canım alışıyo artık insan bi zamandan sonra hiç üzülmüyosun takmıyosun tam ozaman da bebeğin seninle oluyo.
Bkz:Tazebahar
hahahahhaha aman napalım ya, insan bir şeyi çok isterse işi gücü bırakıp onun üstüne düşüyo. Aklımızda bu var şimdi napsak ne etsek kurtulamıyoruz bu düşünceden. Nerde "hiç aklımda yoktu amaaaan nolursa olsun" diyen arkadaşım var, şimdi hamiş... En iyisi ben ders çalışayım. Bir yandan kpss çalışıyorum da...2 saat sonra da yemek yapcam zaten. Sonra da kociş gelcek.. Geçcek gitcek bugün...
Bu arada ben geçen ay 28. günde, bu ayda 26. günde kırmızıları gördüm. Hatta 24. gün kahve lekeler vardı. O yüzden ovulasyon tarihimi kestiremiyorum. Kahve lekenin geldiği günü mü saymak lazım yoksa 2 gün sonra gayet ağrılı sızılı başladı onu mu saymalıyım?
Selam kızlar var mi gelen giden:))
arkadaşlar ben çıkıyorum ev temizliycem yemek yapcam ohooo hiçte canım istemiyo hepiniz allah a emanet olun akşama girerim inşallah öpüldüz
aynen canım ama düşünmedende yapamıyoruz aman olursa olur olmazsa rabbim büyük diyor ama adet günü yaklaşınca hopp bi bakıyosun gün sayıyoruz 3 2 1 ondan sonra foss çıkıyo adet günün hakkındada valla bende bilmiyorum benimde 2 gündür geliyodu ama bugün kırmızı kart gördüm
Napalım artık o zmn. Ovulasyon günüydü değildi demicez, 2 güne bir denicez. Artık hangi gün denk gelirse
Gerçi bnm kocişe kalsa her gün denerizama öyle şans azalıomuş. Söyledim üzüldü ama napim cnm başka türlü nasıl olcak bebiş
aferin kız marifetli hatun yapıp resmini koyarsın altınada nasıl yaptığını yazarsın bizde yaparız bebişlerimize kendi elimizle oyuncak hazırlarız belki oyuncağın hatrına gelirler
krem bi kumaş bulur bulmaz başlıycamçok basit sizlere de yazarım tabii.. bebişime oyuncak olur. bebişlerimizde gelir inşallah Dinimiz Süpaneke Aminnn
cimcime cok yorma kız kendini
güle güle canım valla benimde bütün iş duruyo canım hiçbirşey istemiyo :) sende allah a manet ol öpüldün
kızzz ciimcime sen ne kadar çok ütü yapıyon
ben geldimmmmm :)
saçma sapan işlerle uğraşıyorum sabahtan beri allahıımm yarebbbiiimm yoruldum valla.
dün akşam preseedle ilk münasebetimizi gerçekleştirmiş bulunduğumu sizlere söylemeyi bi borç bilirim saygılar
15 dk silkelettim kendimi gece 2ye kadarda ayaklarımı diktim duvara spoşlar hiç çıkmadı içimden sevdim onları bu sebepden ötürüü
süphaneke dinimiz amin sezgiimm değiştirme fıratın laflrını ahahaha
arkamdan atlı kovalıyor gibi koştura koştura yaparım her işimi sanki nereye yetişeceksem sonra nefes nefese dilim 2 karış dışarda dönüyorum yerime yine bi çırpıda bitirdim geldim
napim ayol benim herif günde 2 defa üstünü değiştiriyo haftada 3 defa makine çalışıyo haliyle ütüde o kadar artıyo :26:
aaannaaaaaammmmmmm ölürüüüüüüüümmm fıraaaaaaatttt bana ör nollluuuuuuurrrrrrr lüüüütfen lütfen lütfen allahım bi oğlum olsun fırat gibi olsun dinimiz amin
ben geldimmmmm :)
saçma sapan işlerle uğraşıyorum sabahtan beri allahıımm yarebbbiiimm yoruldum valla.
dün akşam preseedle ilk münasebetimizi gerçekleştirmiş bulunduğumu sizlere söylemeyi bi borç bilirim saygılar
15 dk silkelettim kendimi gece 2ye kadarda ayaklarımı diktim duvara spoşlar hiç çıkmadı içimden sevdim onları bu sebepden ötürüü
aaannaaaaaammmmmmm ölürüüüüüüüümmm fıraaaaaaatttt bana ör nollluuuuuuurrrrrrr lüüüütfen lütfen lütfen allahım bi oğlum olsun fırat gibi olsun dinimiz amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?