HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende bi değişiklik var diyorum pardon şekerim .. hemen düzeltiyorum. Süphaneke Dinimiz amiinnn gene bildim yüs puan bana..

eneeeee birinci gibi bişiimi oldunki sen. beslenirki bu allahım evlat olsa severken öldürülür o velet. içime sokuveresim geliyo beeeee

bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE

önce ben didim

preseed ne işe yarıyo yaaa bende alsammıkine. pahalı ama beeee :26: hadi sen bu ay hamile kalırsan bidahaki ay bende alırım

timam zaten krem gibi enjektörle çekiyosun içine bu ay kalırsam ben sana gönderirim almamış olursun bi enjektör alırsın çekersin içine verirsin coşkuyu

bende bi değişiklik var diyorum pardon şekerim .. hemen düzeltiyorum. Süphaneke Dinimiz amiinnn gene bildim yüs puan bana..
hay allahım ya hiç gülceğim yoktu okuyosun şuan heralde ahha

hiç acımam
silkeleme bitti ben aynı böyleyim:çantamdan kitabımı ver çamaşırımı getir pijamamı giydir popomun altına yastık koy duşamı gircen girmeden bi su ver be ahahahh dövcekti nerdeyse
kitaplarım olmasa yanımda bende duramam okuyorum uykum geliyo kalkmadan uyuyup gidiyorum öyle

timam zaten krem gibi enjektörle çekiyosun içine bu ay kalırsam ben sana gönderirim almamış olursun bi enjektör alırsın çekersin içine verirsin coşkuyu

olur tabi zaten ben bu ay kırmızıları görmeden olamıcam gebe falan. gerim gerim gerildi heryerim hergün yumurtlarmı bi insan yaaa

nasıl yani enjektörle nasıl yaa.. :26: içine mi sıkıyosun
eneeeee birinci gibi bişiimi oldunki sen. beslenirki bu allahım evlat olsa severken öldürülür o velet. içime sokuveresim geliyo beeeee

önce ben didim

tamam yaaa tartışmayın.. Önce bi ben kendime yapiim beğenilirse sizlerede yaparım. Ama elimde bitirmem gereken bi atkı var önce o bitsin sona Fırata geçicem sizede yollarım beğenirseniz

anaaam benimkide ben yatıyorum kalkmamam lazım diye oda benle beraber yatıyo fırsat geçiyo eline valla anaaam ben bi gidiyimde akşam kavga ediym:)))

evet cicim içine sokuyosun fışşşşşşş diye basıyosun içine jeli

canlarııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm ben temizlik yapiciyiiiiimm ütü yapiciyimmmmm çamaşırları ayırıp makineye aticiiym bunları yapmam için totomu kaldırmam lazım artık hadii tutmayın beni aahhah

banane bende dedim ben senden sonra 2. deedim ahahahahküçüklüğüme gittim geldim

hehe bende öyle olmuştum başıma sıcak geçip kusana kadar sokakta oynardım o sıcakta tek başıma ondan seviyom ben bu oğlanı kendime yakın görüyom herhal

hertürlü beğenirim. vajinal kremler gibi işte. onların enjektörü hazır oluyo bunu biz alıyoz demekki. olur bana uyar

dur bakalım olmassan bikaçgün daha doktora git bence bebeğim

1 nisanda gitcem doktora. 42. günde olmazsam giderim gari

kızlar ya gerçekten kadın milletinden korkulur akşam bıraktım sizi şimdi bi baktıım 40 sayfa yazmıssınız oku oku bitmiyo ne cene var bizde yaaaaa

kız gizem sen hamile kalırmışın arkadan cimcimeye gönderip cimcime hamile kalırmış oda bi fırt çekip sıradakine gönderir sırayla herkes tek preseedd'ten hamile kalırmış hahahahyy:)))

fırtını çeken sıradakine göndersin forumda herkes bir kutu preseedle bir düzine çocuk yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…