- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.401
bende bi değişiklik var diyorum pardon şekerim .. hemen düzeltiyorum. Süphaneke Dinimiz amiinnngene bildim yüs puan bana..
bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
önce ben didim
preseed ne işe yarıyo yaaa bende alsammıkine. pahalı ama beeee :26: hadi sen bu ay hamile kalırsan bidahaki ay bende alırım
hay allahım ya hiç gülceğim yoktu okuyosun şuan heralde ahhabende bi değişiklik var diyorum pardon şekerim .. hemen düzeltiyorum. Süphaneke Dinimiz amiinnngene bildim yüs puan bana..
bende bi değişiklik var diyorum pardon şekerim .. hemen düzeltiyorum. Süphaneke Dinimiz amiinnngene bildim yüs puan bana..
ama ben örgü yapmıycam ki bezden yapcam. yapıp koyarım beğenirsen sana da yapar yollarım olmas mııbende bayılıyorum yaa beslenir ki bu
15 dakikamı ay nasıl dayandın ve adamcağız nasıl dayandı kız hemde mikmikten sonra adamın kalkmaya hali kalmaz bununki kalkmışta bide sailkelemiş hemde 15 dakika anam anam maşşallah tebrik ettim azmini iyiki bide canın istemiyodu valla bende mik mikten sonra camış gibi yattım anca sonrada sıkılıp kalktım yemek hazırladım ben dayanamıyorumki okadar süre yatmaya
timam zaten krem gibi enjektörle çekiyosun içine bu ay kalırsam ben sana gönderirim almamış olursun bi enjektör alırsın çekersin içine verirsin coşkuyu
Rabbim'in gücüne gitmesinde biz daha 1. meleğimizi göremedikinşallah sana da ikinci meleğini nasip eder.. hadi bakalım sanada kolay gelsinn
eneeeee birinci gibi bişiimi oldunki sen. beslenirki buallahım evlat olsa severken öldürülür o velet. içime sokuveresim geliyo beeeee
bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
önce ben didim
banane bende dedim ben senden sonra 2. deedim ahahahahküçüklüğüme gittim geldim
timam zaten krem gibi enjektörle çekiyosun içine bu ay kalırsam ben sana gönderirim almamış olursun bi enjektör alırsın çekersin içine verirsin coşkuyu
eneeeee birinci gibi bişiimi oldunki sen. beslenirki buallahım evlat olsa severken öldürülür o velet. içime sokuveresim geliyo beeeee
önce ben didim
olur tabi zaten ben bu ay kırmızıları görmeden olamıcam gebe falan. gerim gerim gerildi heryerim hergün yumurtlarmı bi insan yaaa
hiç acımam
silkeleme bitti ben aynı böyleyim:çantamdan kitabımı ver çamaşırımı getir pijamamı giydir popomun altına yastık koy duşamı gircen girmeden bi su ver be ahahahh dövcekti nerdeyse
kitaplarım olmasa yanımda bende duramam okuyorum uykum geliyo kalkmadan uyuyup gidiyorum öyle
nasıl yani enjektörle nasıl yaa.. :26: içine mi sıkıyosun
tamam yaaa tartışmayın.. Önce bi ben kendime yapiim beğenilirse sizlerede yaparım. Ama elimde bitirmem gereken bi atkı var önce o bitsin sona Fırata geçicemsizede yollarım beğenirseniz
anaaam benimkide ben yatıyorum kalkmamam lazım diye oda benle beraber yatıyo fırsat geçiyo eline valla anaaam ben bi gidiyimde akşam kavga ediym:)))
banane bende dedim ben senden sonra 2. deedim ahahahahküçüklüğüme gittim geldim
nasıl yani enjektörle nasıl yaa.. :26: içine mi sıkıyosun
tamam yaaa tartışmayın.. Önce bi ben kendime yapiim beğenilirse sizlerede yaparım. Ama elimde bitirmem gereken bi atkı var önce o bitsin sona Fırata geçicemsizede yollarım beğenirseniz
dur bakalım olmassan bikaçgün daha doktora git bence bebeğim
evet cicim içine sokuyosun fışşşşşşş diye basıyosun içine jeli
evet cicim içine sokuyosun fışşşşşşş diye basıyosun içine jeli
ne kavgası ayol sende onu ver şunu ver de kalkıp vercek eli mahkum yani sonra napıyosa yapsın
kız gizem sen hamile kalırmışın arkadan cimcimeye gönderip cimcime hamile kalırmış oda bi fırt çekip sıradakine gönderir sırayla herkes tek preseedd'ten hamile kalırmış hahahahyy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?