- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.241
şu silkeleme işini bnde yaptrdm 20 dk flnda öle kaldım ama kalkınca yne akıp gttipüff ya naapsam acaba nie akıo ki anlamadm gttiiiiii
1 ssaat mii maşallahh ii dayanıosun senn ben dayanamıorm belim ağrıo hemn 20 dkk anca kalkıorm snrakızz o hepimişzde aynısı ben 1 saat yatıyorum kalkıyorum yişne hafşften akıntı gelliyor... anam bir an önce hamile kalsakta şu pis işten kurtulsak
hiç sevmiyorum pis pis yatmayı...
kuzuuuum demek cift cizgiyi gördün sbh ki testte cok sevindim cnm inş kandada yüksek bi deger cıkarda iice tescillemiş oluruz hamişoldugunu cnm..
1 ssaat mii maşallahh ii dayanıosun senn ben dayanamıorm belim ağrıo hemn 20 dkk anca kalkıorm snra( olacağı varsa olur yine die düşünenlerdenm:))) banyo yapmak çok üşendrdi beni 2 aydr derim yüzüldü banyo yapmaktan, suda kalmaktan buruştum a.s.
ben çalışmadığm için yne iyiyim yani:))) maşallah sana kuzum çocukta yaparsn sen kariyerdeeee:)))valla kız hele birde çalışıncaa varyaaa saçmı düzeltecen işemi gidecen 6.30 da kalkıyoruz zaten 7 de servise biniyoruzzz deli oluyorum saç derdi olmasa gene çekliyorrr..
Kizlar kocisle tartistim, az once annesi geldi aksam hakkinda baban bisiler soyledi , tebrik ederim dedi.. Yaa ben ona kimseye soyleme dedim butun herkes hamile saniyor yaa degilsem kan testi bile yaptirmadim adetim 5 gun gecikti idrarda iki cizgi vardi.. O kadar konustuk ilk iki ay en azindan kimseye soylemicez diye.. Gidince kaynanam dedim, niye herkese soyleyip beni bu duruma dusuruyorsun daha utelik kesin bisi olmadan, senden nefret ediyorum dedim. ciktim odadan.. O salonda ben yatak odasindayim simdi.. Off yaa napicam ben, ya yoksa, ya bisi olursa((((( Icip icip anlatmis herkese,zaten bu saate daha yeni ayildi, banada diyor kime bsi bilmiyor merak etme diye aksam.. :18::18::18::18::18:
Kizlar kocisle tartistim, az once annesi geldi aksam hakkinda baban bisiler soyledi , tebrik ederim dedi.. Yaa ben ona kimseye soyleme dedim butun herkes hamile saniyor yaa degilsem kan testi bile yaptirmadim adetim 5 gun gecikti idrarda iki cizgi vardi.. O kadar konustuk ilk iki ay en azindan kimseye soylemicez diye.. Gidince kaynanam dedim, niye herkese soyleyip beni bu duruma dusuruyorsun daha utelik kesin bisi olmadan, senden nefret ediyorum dedim. ciktim odadan.. O salonda ben yatak odasindayim simdi.. Off yaa napicam ben, ya yoksa, ya bisi olursa((((( Icip icip anlatmis herkese,zaten bu saate daha yeni ayildi, banada diyor kime bsi bilmiyor merak etme diye aksam.. :18::18::18::18::18:
bende size başıma geleni anlatayım bari dertleşiyoruz madem..
Eylül ayında doktora gittim çocuk düşünüyoruz muayene olmak istiyorum diye.. ben işte kanımı falan ölçtürür ilaç kullanırım diye gittim ama adam açtı alttan muayene seni yara varrr siil yada yaraaa hemen çok acil parça almamız lazım dedi.. simier testide almamız lazım kanser bile olabilirsin dedi.. mal heriff kendime gelemedim o hastaneden çıkıp taksiye atlayıp kayınvalidemin evine nasıl kendimi attığımı hala hatırlamıorum o 1 saat bende silik... 2 hafta bekledim parçanin falan sonucu çıksın diye.. sonra sonuçlar geldi bana pişkin pişkin kanser değilmişsin b12 eksikliği var dedi.. ökz heriffff llah onu kahretsin zaten allaha havale ettim...
neyse sonra bir doktora daha gittim sonuçlarımı da yanımda götürdüm hiç birşey yokki dedi alttan muayenede etti tertemiz yara yada kist yok dedi.. yumurtlamanda olmuş deid yumurtamıda gösterdi.. şimdi içim rahat senden yana hiç bir sıkıntı yok sen içini ferah tut dedi 2. gittiğim doktor...
bu haftada zaten bir tanıdığımız varr ultrason görevi ama çok iyi tavsiye ettiği beraber çalıştığı bir prof varmış onunla görüşme ayarlayacak benim başımdanda böyle bir olay geçti...
En iyisi tahlillerin sonuçlanmadan eşinle bile paylaşmamak
Allah'ın izniyle tahlillerin de pozitif çıkar da eşin boşuna ortalığı ayağa kaldırmış olmaz
yaa kizlar kesinlasip biraz zaman gecince doktor bir hersey normal deyip kendimi iyi hissettigimde beraber soyleriz el ele diye planlamistim. Simdi annesnin yaninda da suratimi astim niye haberleri var sizim ozelimizden gibi, iyice dusman olmazlar ins, bukiz bizi istemiyor torunumuzu simdiden bizden sakliyor fln diye..((((((
yok be cnm öle düşünmezlerde sen baya baya hamilelik hormonlarını geliştriosun baksana agrasiflik bile belirti işteeeee
Kiz valla moralim bozuk bu halimle bile guldurdun beni, ins bebegim benimledir ve sagliklidir..
onu düşünüp ona iyi baktığın sürece sennleee cnnmmm inşaalllaaahhh:)) ama onun hatrına eşinle tartışmamaya stress yapmamaya çalışş ozamn var yaa sana bi tutunurr ahtapot gbii git desen gitmezzz:))) sağlıkla sıhhatle alırsn kucağına innnşaaalllahhhh:)) bize de dua etmeyii unutma tatlmmm hepimizin ikonu değişsin artıkk yavvsss
ammiinn cnmm inşşş.. sende yarın kan testini yaptrda barii hayrlısıylaa başlayalım halayaaa bide beebeeekk ten haber beklioz bakalım inş. güzel müjdelernzi verrsnz bzee ayın sonuna kadarda hergün 1-2 hamiş haberi alsak n güzell olur.. listemiz koca göbeklilerle dolsun innnşaaaaaaalllaaaaaaaaaahhhhhKizlar cok sagolun desteginiz icin dert ortgim , yardim elim oldunuz.. Ins. Allahim hepimize nasip eder bebislerimizi kucagimiza almayi, Rabbim isteyen herkesin sesini duysun, bol bol halaylar cektirsin bizlere ..
ammiinn cnmm inşşş.. sende yarın kan testini yaptrda barii hayrlısıylaa başlayalım halayaaa bide beebeeekk ten haber beklioz bakalım inş. güzel müjdelernzi verrsnz bzee ayın sonuna kadarda hergün 1-2 hamiş haberi alsak n güzell olur.. listemiz koca göbeklilerle dolsun innnşaaaaaaalllaaaaaaaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?