HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şu silkeleme işini bnde yaptrdm 20 dk flnda öle kaldım ama kalkınca yne akıp gtti püff ya naapsam acaba nie akıo ki anlamadm gttiiiiii

kızz o hepimişzde aynısı ben 1 saat yatıyorum kalkıyorum yişne hafşften akıntı gelliyor... anam bir an önce hamile kalsakta şu pis işten kurtulsak

hiç sevmiyorum pis pis yatmayı...

kızz o hepimişzde aynısı ben 1 saat yatıyorum kalkıyorum yişne hafşften akıntı gelliyor... anam bir an önce hamile kalsakta şu pis işten kurtulsak

hiç sevmiyorum pis pis yatmayı...
1 ssaat mii maşallahh ii dayanıosun senn ben dayanamıorm belim ağrıo hemn 20 dkk anca kalkıorm snra( olacağı varsa olur yine die düşünenlerdenm:))) banyo yapmak çok üşendrdi beni 2 aydr derim yüzüldü banyo yapmaktan, suda kalmaktan buruştum a.s.

kuzuuuum demek cift cizgiyi gördün sbh ki testte cok sevindim cnm inş kandada yüksek bi deger cıkarda iice tescillemiş oluruz hamiş oldugunu cnm..

Aminn canim insallah:))son bi testim kaldi elimde yarin sabah da onu yapicam carsamba doktora gidicem direk bizim saglik ocaklarinda 1 gun sonra veriyolar sonucu onun yerine direk doktora gidiyim dedim cok korkuyorum yaa yarin yada obur gun kirmizilar gelicek diye allahim sevincimi bosa cikarmaz insallah hayirlisiyla hepimize saglikli bebisler verir insallaahhh:))

valla kız hele birde çalışıncaa varyaaa saçmı düzeltecen işemi gidecen 6.30 da kalkıyoruz zaten 7 de servise biniyoruzzz deli oluyorum saç derdi olmasa gene çekliyorrr..

Kizlar kocisle tartistim, az once annesi geldi aksam hakkinda baban bisiler soyledi , tebrik ederim dedi.. Yaa ben ona kimseye soyleme dedim butun herkes hamile saniyor yaa degilsem kan testi bile yaptirmadim adetim 5 gun gecikti idrarda iki cizgi vardi.. O kadar konustuk ilk iki ay en azindan kimseye soylemicez diye.. Gidince kaynanam dedim, niye herkese soyleyip beni bu duruma dusuruyorsun daha utelik kesin bisi olmadan, senden nefret ediyorum dedim. ciktim odadan.. O salonda ben yatak odasindayim simdi.. Off yaa napicam ben, ya yoksa, ya bisi olursa ((((( Icip icip anlatmis herkese,zaten bu saate daha yeni ayildi, banada diyor kime bsi bilmiyor merak etme diye aksam.. :18::18::18::18::18:

haklısn cnm bde belki süprz yapmak isticektnn... ama tartışmasaydn sen ynede bebiş herşeyi hissederr:)) inş. hamilesndr ztn öle görünüoo cnm allah utandrmasın... erkeklern mantığını bu zamana kadar hiçç çözemedm zatennn anlayış olsa böle mi olurr ama yok işte sennkyle alakalı değil cnm çoğunda yokkk

canım artık kesinlik arama daha ne olsun 2 kere idrardan yaptın sonuçta ama söylemeyelim diye konuştuğunuz halde söylemesi yanlış yinede uzatma bencee :)

yaa kizlar kesinlasip biraz zaman gecince doktor bir hersey normal deyip kendimi iyi hissettigimde beraber soyleriz el ele diye planlamistim. Simdi annesnin yaninda da suratimi astim niye haberleri var sizim ozelimizden gibi, iyice dusman olmazlar ins, bukiz bizi istemiyor torunumuzu simdiden bizden sakliyor fln diye.. ((((((

Canım yaa çok geçmiş olsun Allah'tan hiçbirşeyin yokmuş..Onca endişen boşunaymış..

Ben de anlatayım canım adetim biraz fazla diye geçen sene doktora gittim özel bir hastaneye hem de detaylı muayene olurum diye..
Sadece ultrasonla baktı ve Sonra bana miyomun var dedi ilaç verdi...4-5 ay sonra tekrar gittim miyomlar 2 katına çıktı dedi.
Bulunduğum yerde devlet hastanesine gittim artık evlenmiştim bu yüzden vajinal ultrasonda baktı ve hafif bir kalınlaşma var miyomun yok sadece biraz rahim kalınlaşması var dedi tahlillerimi yaptı güzel çıktı..Yumurtalarının ikisi de çalışıyor herhangi bir engel yok hamileliğe dedi...
Yaklaşık 3 ay önce eski doktoruma yeniden gittim ve bana dediği "miyom mu başka şey mi bilmiyorum, öğrenmek için histereskopi olacaksın.."
beni aylarca miyomun var diyerek korkuttu ve şimdi de bana miyom mu başka şey mi bilmiyorum diyor..
Eşime tahlil yaptırmak yok, sebep benden mi belli bile değil, 1 sene olmadan bana histereskopi öneriyor hemen..
Şimdi ben 1 sene bekleyip ondan sonra eşimde de sıkıntı kalmazsa adamakıllı bir üniversite hastanesine gitmeyi düşünüyorum..
İnan bana her doktor ayrı telden çalıyor resmen felaket tellalları...Biz umut ettikçe onlar batırıyor..
Kesinlikle bir doktorla yetinmemek gerek gidebildiğin kadar doktora görüneceksin..

Son düzenleme:

En iyisi tahlillerin sonuçlanmadan eşinle bile paylaşmamak
Allah'ın izniyle tahlillerin de pozitif çıkar da eşin boşuna ortalığı ayağa kaldırmış olmaz

Adamda sevinmiştir canım dogru degılbelkı ama ne yapsın ıste tutamamıs oda en az senın kadar heyecanlıdır baba olacak nede olsa demı

En iyisi tahlillerin sonuçlanmadan eşinle bile paylaşmamak
Allah'ın izniyle tahlillerin de pozitif çıkar da eşin boşuna ortalığı ayağa kaldırmış olmaz

Evet kizlar hemn soylemeyin valla sonra benimki iki baba oluyorum iki kadeh icmicem mi deyip, zil zurna sarhos olup anlatmasinlar.. durduk yere telaslandiriyor beni yarin doktor randevusu aliyim en iyisi (((((

yok be cnm öle düşünmezlerde sen baya baya hamilelik hormonlarını geliştriosun baksana agrasiflik bile belirti işteeeee

Kiz valla moralim bozuk bu halimle bile guldurdun beni, ins bebegim benimledir ve sagliklidir..

onu düşünüp ona iyi baktığın sürece sennleee cnnmmm inşaalllaaahhh:)) ama onun hatrına eşinle tartışmamaya stress yapmamaya çalışş ozamn var yaa sana bi tutunurr ahtapot gbii git desen gitmezzz:))) sağlıkla sıhhatle alırsn kucağına innnşaaalllahhhh:)) bize de dua etmeyii unutma tatlmmm hepimizin ikonu değişsin artıkk yavvsss

Kizlar cok sagolun desteginiz icin dert ortgim , yardim elim oldunuz.. Ins. Allahim hepimize nasip eder bebislerimizi kucagimiza almayi, Rabbim isteyen herkesin sesini duysun, bol bol halaylar cektirsin bizlere ..

Kizlar cok sagolun desteginiz icin dert ortgim , yardim elim oldunuz.. Ins. Allahim hepimize nasip eder bebislerimizi kucagimiza almayi, Rabbim isteyen herkesin sesini duysun, bol bol halaylar cektirsin bizlere ..
ammiinn cnmm inşşş.. sende yarın kan testini yaptrda barii hayrlısıylaa başlayalım halayaaa bide beebeeekk ten haber beklioz bakalım inş. güzel müjdelernzi verrsnz bzee ayın sonuna kadarda hergün 1-2 hamiş haberi alsak n güzell olur.. listemiz koca göbeklilerle dolsun innnşaaaaaaalllaaaaaaaaaahhhhh

Amiiiinnnnnnn, ins canim Allahin izniye hepimiz muradimiza ereriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…