- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.421
kız onu ver bunu ver desem bir verir ikincide amaan napcan yat işte der adamın üzerinden tırla geçiyorum sanki nefesi zor alıyo
benimkide olup bitiyo saniyeler içinde horlamaya başlıyo sanarsın 10 saniye önce üstümdeki o değildi mübarek adam kafasını yastığa koyamadan yarı yolda uyuyo benimkide hiçbişey vermez daha benden ister
Canlaaaaaaaaaaaaar, nasılsınız?
Toplantı üstüne toplantı dağıldım ben bugün
kızlar ya gerçekten kadın milletinden korkulur akşam bıraktım sizi şimdi bi baktıım 40 sayfa yazmıssınız oku oku bitmiyo ne cene var bizde yaaaaa
ayyy valla alemsin canım yaa heriflerin % 70 falan aynı galiba benimkide çok nadir eger kendi kalkıp su falan içecekse verir yoksa o bende ister
cimcime benim göğüsler felaket ve cok akıntı var. sende nasıl durumlar?
Adetin 25. Günü ovulasyon testim(
benimki benimle işi varken istediğimi yapar yani mikmikten önce. su istesem hiç üşenmez kalkar alır karnım aç desem yemek hazırlar ama işi bitince horlarken yorganı havalandırır
Evet evet eveeeeeeeeeetiyiyizzz sen nasılsın anam çokmu yordular seniiii :26:
Şeker kasma kendini bence, oluruna bırak, haftasonuna hepimiz beklemedeyiz. Yapma ovu. test falan...Adetin 25. Günü ovulasyon testim(
benimkide olup bitiyo saniyeler içinde horlamaya başlıyo sanarsın 10 saniye önce üstümdeki o değildi mübarek adam kafasını yastığa koyamadan yarı yolda uyuyo benimkide hiçbişey vermez daha benden ister
ay sizin sayenizde iş yerinde adım deliye cıkacak yazdıklarınızı okudukca gülüyorum kendi kendime.
bütün erkekler aynı demek ki istediğini alıncaya kadar kedi gibi etrafımızda sonra pırrrrrrrr
Evet evet eveeeeeeeeeet
Cimcimem bu doğru olabilir mi sence:)) o benim dogumgunum ama inşallah evlilikte de 26 yılları görürüz o zaman da torun sahibi olan isteyenler grubuna üye oluruzzz:)))
anaa bende bi benimki öyle sanıyodum ay herif direk uyuyo ay insan kendini bi kullanılmış hissediyo bu sefer öküz diyesim geliyo hatta bazen diyorum bile
SeZgi kirmizilari kaç gün sonra gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?