HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız onu ver bunu ver desem bir verir ikincide amaan napcan yat işte der adamın üzerinden tırla geçiyorum sanki nefesi zor alıyo

benimkide olup bitiyo saniyeler içinde horlamaya başlıyo sanarsın 10 saniye önce üstümdeki o değildi mübarek adam kafasını yastığa koyamadan yarı yolda uyuyo benimkide hiçbişey vermez daha benden ister

gizeeeeeemmmmm kız bak evim şahanede orta sehpa bizden aynı yerden almışız herhal benimki onun aynısı sadece benimki beyaz onlarınki krem

Canlaaaaaaaaaaaaar, nasılsınız?
Toplantı üstüne toplantı dağıldım ben bugün

benimkide olup bitiyo saniyeler içinde horlamaya başlıyo sanarsın 10 saniye önce üstümdeki o değildi mübarek adam kafasını yastığa koyamadan yarı yolda uyuyo benimkide hiçbişey vermez daha benden ister

ayyy valla alemsin canım yaa heriflerin % 70 falan aynı galiba benimkide çok nadir eger kendi kalkıp su falan içecekse verir yoksa o bende ister

ayyy valla alemsin canım yaa heriflerin % 70 falan aynı galiba benimkide çok nadir eger kendi kalkıp su falan içecekse verir yoksa o bende ister

benimki benimle işi varken istediğimi yapar yani mikmikten önce. su istesem hiç üşenmez kalkar alır karnım aç desem yemek hazırlar ama işi bitince horlarken yorganı havalandırır

cimcime benim göğüsler felaket ve cok akıntı var. sende nasıl durumlar?

benim akıntım zaten hep var ama göğüslerde tık yok. benim hamile olma ihtimalim lotodan büyük ikramiyeyi tutturmaktan daha düşük be canım bu yüzden ben boş geçiriyorum her günümü

Adetin 25. Günü ovulasyon testim (

hiçbişey için geç değil sen çalış yinede ne olur ne olmaz

benimki benimle işi varken istediğimi yapar yani mikmikten önce. su istesem hiç üşenmez kalkar alır karnım aç desem yemek hazırlar ama işi bitince horlarken yorganı havalandırır

ay sizin sayenizde iş yerinde adım deliye cıkacak yazdıklarınızı okudukca gülüyorum kendi kendime.
bütün erkekler aynı demek ki istediğini alıncaya kadar kedi gibi etrafımızda sonra pırrrrrrrr

su_şişesi 6 gün sonra hayatının aşkıyla evleneli 27 yıl oluyormuş dikkatimi çekti maşallah
rabbim nice 27 yıllar görmeyi nasip etsin önce sana sonra bizlere inşallah

anaa bende bi benimki öyle sanıyodum ay herif direk uyuyo ay insan kendini bi kullanılmış hissediyo bu sefer öküz diyesim geliyo hatta bazen diyorum bile

ay sizin sayenizde iş yerinde adım deliye cıkacak yazdıklarınızı okudukca gülüyorum kendi kendime.
bütün erkekler aynı demek ki istediğini alıncaya kadar kedi gibi etrafımızda sonra pırrrrrrrr

aynen şekerim benim herif beni kafalamadan önce normal arkadaştık sürekli yani hergün görüşürdük arkadaş sohbetlerinde sürekli benim eşim çalışırsa yemek yaparken sofra kurarken yardım ederim ev işlerinde yardımcı olurum sonuçta ikimizde çalışıyosak evde de ikimiz çalışmalıyız sadece kadına yüklemek olmaz derdi. çok kibar ve centılboy biriydi. sonra beni kafaladı azcık özüne dönmeye başladı yani kütük özüne. sonra evlendik oturduğu yerden akşamları kurduğu cümle aynen şu. kapıdan girer yemek hazırmı yemek yer bi kahve yap
kahveyle birlikte gelmesini ister su sigara çakmak küllük. hadi hayatım sofrayı toplayalım sen topla hadi hayatım süpürge yapılacak sen yap. o zaman sen çalış ben evdeyim bundan sonra dedim bende bıraktım işi

Evet evet eveeeeeeeeeet

uzat ayaklarını dinlen o zaman şimdi

anaa bende bi benimki öyle sanıyodum ay herif direk uyuyo ay insan kendini bi kullanılmış hissediyo bu sefer öküz diyesim geliyo hatta bazen diyorum bile

ben diyorum valla ya öküzü ya yine şişti diyorum daha çok horluyo dün akşam geldi sürünüyo ondan önce uyumuştum. uyandırcak beyefendinin canı istediya. bütün akşam yüzüme bakmadın şimdi kuyruğunu kıstırdın geldin canım aşkım diyosun hadi bakalım bu akşamda ben istemiyorum dedim döndüm kıçımı uyudum sabah pek uysaldı bu akşam mükafatlandırmak lazım haketti bugünkü usluluğuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…