HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

anaaa bende diyorum maşallah kadına bak hem 30 yıla giriyo hemde hala çocuk istiyo demekki olmuyo diyodum ne cahilmişim çok utandım

Kizlar kizlar , nasilsiniz? Ne var ne yok ins. uzucu haberler guzellerine birakmistir yerini. 2 gundur giremedim havadisler nasil ?

hoşgeldin canımmmmm iyiyiz sen nasılsın şimdilik iyi haberde kötü haberde yok durgunuz

amannn o zaman sakın bırakma oturmalar gezmeler çok sıkıcı banada gelen giden bitmiyo bide kimseyi tanımıyorum çok zor oluyo

benimki beni uyandırana kadar uğraşır bazen kızarım ciddiye bile almaz eğer daha sert kızdıysam küser bu sefer ertesi günde konuşmaz o yüzden gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi çünkü olmaz molmaz dersem hem uykum kaçacak hem iş uzayacak hadi al bedenimi naparsan yap diyorum:))

oda iyimiş canım en azından okadarını yapıyormuş onu göremeyenlerde var

maşallah kızdırıyo bazen ama yinede istediğimi iki ettirmez yapar ama tabi yapana kadarda ağzıma sıçar sırf çenesiyle tiksindirir beni istediğimden ama sonra gönlümü alınca kıyamıyom ben yine basıyorum bağrıma çekiyorum kollarıma

öfff işlerden hep güzelim muhabbeti kaçırdım
kız sezgiiiiii ben boşverdimde hamilemi kaldım sanki haberciler geldi işte boşverdim yine olmadı hiç öle bkn tazebahar demedi

tazebaharın birden hikayesini anlatmak geldi içşimden benim yıllar yıllar önce çoook aşık olduğum bi sevgilim vardı malum annemden onay gelmedi ve bana hep şu şarkıyı söylerdi "sen kendine kendin gibi bir tazebahar seç".., sonra annem haklıymış tazebaharımı buldum şimdik ondan bebek istiyorum gözleri onun gibi baksın valla biz kafayı yemediysek kimse yememiştir

ayyy aynı şeyi benimki de yapıyo gecen pazar sabahın 6 sında kaldırdı beni çüş dedim
işini halletti hop öbür tarafa döndü yattı odun nolcekkk

ben dkh kullanırken öyleydim bende isteksizlik yapmıştı adamı yataktan atasım geliyodu bu sefer kızıyodu benimkide zaten yeni evliydik adam cicim aylarını kavgayla geçiriyodu ya o kızıyodu herşeyi benden bekleme ben istemeden olmuyo diye yada ben kızıyodum her akşam oha yani bende insanım diye. bazen senin gibi bende gözüm kapalı teslim ederdim hiçbişey hissetmezdim biran önce olsun bitsin diye bakardım ama sonra ilacı bıraktımda neyseki herşey normale döndü şimdi

ohh ohh masallah kız hadı bakalım ıkı gunde bırı sakın kacırma

ayyy aynı şeyi benimki de yapıyo gecen pazar sabahın 6 sında kaldırdı beni çüş dedim
işini halletti hop öbür tarafa döndü yattı odun nolcekkk

eneeeee allaaaam yarebbim ben hiç uykumdan uyanmadım o iş yüzünden yaaa bizimkisi mesai gibi haftasonundaaaaaaaaaaaaaan haftasonuna bebek çalışmaları için şanslısınız o yüzden sabah sabah spoşlar daha kaliteli işte daha ne istiyosunuz

aynen canım biz kadınlar ne kadarda kızsak kıyamaıyoruz bu heriflere alıyoruz şefkatli kollarımıza ne yapalım oda bizim duygusal oluşumuzdan oluyor galiba

benimkide özellikle pazar sabahları özellikle iş için uyandırır beni uykumdan sonrada döner kıçını kahvaltı hazırla der uyur tabi bende kalkıp hemen duşa sonra kahvaltı hazırlamaya derken beyefendi yarı uykusunu almış oluyo

öylede kıs insanın uykusundan uyandırılınca daha romantik bişeyler bekliyor ama yok
tam bir öküstür kendi hiç romantizim falan halt etmiş.
bi kahvaltı hazırla demi yok anam yok bi kendi istedikleri.
walla yawrum olsunda ben gece yarısı bile kalkarım

aynen canım biz kadınlar ne kadarda kızsak kıyamaıyoruz bu heriflere alıyoruz şefkatli kollarımıza ne yapalım oda bizim duygusal oluşumuzdan oluyor galiba

evet yaa bide ben ona çok çektirdim çok ağladı benim yüzümden nişanlıyken bile ağlattım koskoca adamı yinede pes etmedi aldı beni
şimdi bende mükafatlandırıyorum arada

ohh valla ıı yapmısın yoksa hayat gecmezmıs be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…