- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.441
Cimcimem bu doğru olabilir mi sence:)) o benim dogumgunum ama inşallah evlilikte de 26 yılları görürüz o zaman da torun sahibi olan isteyenler grubuna üye oluruzzz:)))
Yxliz elimde değil canım yaa( yapıyorum sonra uzuldugumle kalıyorum mal gubii (
SeZgi kirmizilari kaç gün sonra gördün
aynen şekerim benim herif beni kafalamadan önce normal arkadaştık sürekli yani hergün görüşürdük arkadaş sohbetlerinde sürekli benim eşim çalışırsa yemek yaparken sofra kurarken yardım ederim ev işlerinde yardımcı olurum sonuçta ikimizde çalışıyosak evde de ikimiz çalışmalıyız sadece kadına yüklemek olmaz derdi. çok kibar ve centılboy biriydi. sonra beni kafaladı azcık özüne dönmeye başladı yani kütük özüne. sonra evlendik oturduğu yerden akşamları kurduğu cümle aynen şu. kapıdan girer yemek hazırmı yemek yer bi kahve yap
kahveyle birlikte gelmesini ister su sigara çakmak küllük. hadi hayatım sofrayı toplayalım sen topla hadi hayatım süpürge yapılacak sen yap. o zaman sen çalış ben evdeyim bundan sonra dedim bende bıraktım işi
iyi yapmışın oh olsun ona :)
bende bırakmak istiyom bazen işi ama çevre yüzünden psikolojimi bozarlar diye bırakamıyom.
eşimin ailesi hatta sülalesiyle birlikte aynı mahallede oturuyozda. gezme muhabbetleri falan beni kasıyor.
benimki benimle işi varken istediğimi yapar yani mikmikten önce. su istesem hiç üşenmez kalkar alır karnım aç desem yemek hazırlar ama işi bitince horlarken yorganı havalandırır
Kizlar kizlar , nasilsiniz? Ne var ne yok ins. uzucu haberler guzellerine birakmistir yerini. 2 gundur giremedim havadisler nasil ?
iyi yapmışın oh olsun ona :)
bende bırakmak istiyom bazen işi ama çevre yüzünden psikolojimi bozarlar diye bırakamıyom.
eşimin ailesi hatta sülalesiyle birlikte aynı mahallede oturuyozda. gezme muhabbetleri falan beni kasıyor.
ben diyorum valla ya öküzü ya yine şişti diyorum daha çok horluyodün akşam geldi sürünüyo ondan önce uyumuştum. uyandırcak beyefendinin canı istediya. bütün akşam yüzüme bakmadın şimdi kuyruğunu kıstırdın geldin canım aşkım diyosun hadi bakalım bu akşamda ben istemiyorum dedim döndüm kıçımı uyudum sabah pek uysaldı bu akşam mükafatlandırmak lazım haketti bugünkü usluluğuyla
oda iyimiş canım en azından okadarını yapıyormuş onu göremeyenlerde var
benimki beni uyandırana kadar uğraşır bazen kızarım ciddiye bile almaz eğer daha sert kızdıysam küser bu sefer ertesi günde konuşmaz o yüzden gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi çünkü olmaz molmaz dersem hem uykum kaçacak hem iş uzayacak hadi al bedenimi naparsan yap diyorum:))
benimki beni uyandırana kadar uğraşır bazen kızarım ciddiye bile almaz eğer daha sert kızdıysam küser bu sefer ertesi günde konuşmaz o yüzden gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi çünkü olmaz molmaz dersem hem uykum kaçacak hem iş uzayacak hadi al bedenimi naparsan yap diyorum:))
ben geldimmmmm :)
saçma sapan işlerle uğraşıyorum sabahtan beri allahıımm yarebbbiiimm yoruldum valla.
dün akşam preseedle ilk münasebetimizi gerçekleştirmiş bulunduğumu sizlere söylemeyi bi borç bilirim saygılar
15 dk silkelettim kendimi gece 2ye kadarda ayaklarımı diktim duvara spoşlar hiç çıkmadı içimden sevdim onları bu sebepden ötürüü
Ayy inşallah ikimiz de ovulasyon testi ile öğrenmiş oluruz:)))
ayyy aynı şeyi benimki de yapıyo gecen pazar sabahın 6 sında kaldırdı beni çüş dedim
işini halletti hop öbür tarafa döndü yattı odun nolcekkk
maşallah kızdırıyo bazen ama yinede istediğimi iki ettirmez yapar ama tabi yapana kadarda ağzıma sıçar sırf çenesiyle tiksindirir beni istediğimden ama sonra gönlümü alınca kıyamıyom ben yine basıyorum bağrıma çekiyorum kollarıma
eneeeee allaaaam yarebbim ben hiç uykumdan uyanmadım o iş yüzünden yaaa bizimkisi mesai gibi haftasonundaaaaaaaaaaaaaan haftasonunabebek çalışmaları için şanslısınız o yüzden sabah sabah spoşlar daha kaliteli işte daha ne istiyosunuz
eneeeee allaaaam yarebbim ben hiç uykumdan uyanmadım o iş yüzünden yaaa bizimkisi mesai gibi haftasonundaaaaaaaaaaaaaan haftasonunabebek çalışmaları için şanslısınız o yüzden sabah sabah spoşlar daha kaliteli işte daha ne istiyosunuz
hoşgeldin canımmmmm iyiyiz sen nasılsın şimdilik iyi haberde kötü haberde yok durgunuz
aynen canım biz kadınlar ne kadarda kızsak kıyamaıyoruz bu heriflere alıyoruz şefkatli kollarımıza ne yapalım oda bizim duygusal oluşumuzdan oluyor galiba
aynen şekerim benim herif beni kafalamadan önce normal arkadaştık sürekli yani hergün görüşürdük arkadaş sohbetlerinde sürekli benim eşim çalışırsa yemek yaparken sofra kurarken yardım ederim ev işlerinde yardımcı olurum sonuçta ikimizde çalışıyosak evde de ikimiz çalışmalıyız sadece kadına yüklemek olmaz derdi. çok kibar ve centılboy biriydi. sonra beni kafaladı azcık özüne dönmeye başladı yani kütük özüne. sonra evlendik oturduğu yerden akşamları kurduğu cümle aynen şu. kapıdan girer yemek hazırmı yemek yer bi kahve yap
kahveyle birlikte gelmesini ister su sigara çakmak küllük. hadi hayatım sofrayı toplayalım sen topla hadi hayatım süpürge yapılacak sen yap. o zaman sen çalış ben evdeyim bundan sonra dedim bende bıraktım işi
uzat ayaklarını dinlen o zaman şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?