- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.461
Olsun Canim ins guzel haberlerde yoldadir, bende napiyim iste is ev ve uyku ile geciyor gunler, fasulye buyuyor cok sukur :)
benimki beni uyandırana kadar uğraşır bazen kızarım ciddiye bile almaz eğer daha sert kızdıysam küser bu sefer ertesi günde konuşmaz o yüzden gözüm kapalı teslim ediyorum kendimi çünkü olmaz molmaz dersem hem uykum kaçacak hem iş uzayacak hadi al bedenimi naparsan yap diyorum:))
benimkide özellikle pazar sabahları özellikle iş için uyandırır beni uykumdan sonrada döner kıçını kahvaltı hazırla der uyur tabi bende kalkıp hemen duşa sonra kahvaltı hazırlamaya derken beyefendi yarı uykusunu almış oluyo
ohh valla ıı yapmısın yoksa hayat gecmezmıs be canım
rabbim daha mutlu etsin inşallah canım en kıza zamanda birde melek nasip etsin inşallah arada mükafatlandırmak iyidir canımevet yaa bide ben ona çok çektirdim çok ağladı benim yüzümden nişanlıyken bile ağlattım koskoca adamı yinede pes etmedi aldı beni
şimdi bende mükafatlandırıyorum arada
Valla benimkide cok severdi sabahlari ama hemen kalkardi uyuz uyumazdi azcik benle.. Sende bundan sonra yat uyu uykunu al bacaklari dik o hazirlasin kahvaltiyi ..
rabbim daha mutlu etsin inşallah canım en kıza zamanda birde melek nasip etsin inşallah arada mükafatlandırmak iyidir canım
aynen valla geçmiyodu akşam 11 oluyodu ben yemek yapıp yiyene kadar
e sonra nerede kaldı özel hayat. ölüm gidiyodu yatak odasına
ama şimdi çok rahatım maşallah gezmelere bile vaktim oluyo bol bol
inşallah canım güzel haber bekliyoruz artık uzun zaman oldu duymayalı. senin fasülye 4 gram olmuş maşallah
bu arada pragta yemek konusunda sıkıntı yaşıyormu tr den gelenler. yani anladın sen beni et konusunda özellikle. biz bilmiyoruz eşim çok hassas bu konuda
bakalım o hayat bıze ne zaman kısmet olacak yemek ve utu sorunu varya ınsanı evlılıkten sogutur yemın ederım :)
walla ben dayanamayıp test yapcam bugün artık. göğüslerimin maşallahı var wc ye gittim baktımda. nolcaksa olcak yani.hayırlısı neyse o olcak.
en son salı sabah yapmıştım negatifti.pazartesi yaptım negatif.
Canim valla et konusunda bir skntim yok sukur pek esimin babasi avci hele ava gittigi aylar geyik ceylan ohh miss valla . Ama marketten kiyma fln almiyorum , karisik et olanlari var dana olanlari var ama esim sevmiyor zaten kemik fndir onlar diye. Evde domuz isirmiyoz cani cekerse denkte gelirse annesinde yad restauratta fln yiyor ama zaten pek arasida yok. Kuzu fln hic yemiyor esim kokuyormus o yuzden onuda alamiyoz. anca dana tavuk balik arada fln . Allah cok sukur suana kadar hamislikte ole cnm pek bisi cekmedi bole olsade yerdik dedigim oldu mesela iskembe corbasi erik fln ama sonra gecti hevesim. Burda bir turk arkadas var is yerinde o bana hep turk princi fln siparis eder Almanyadan bu sefer siyah zeytin istedim ins gelcek haftaya
hap biteli yarın 10 gün olcak.
cumartesi bide kocişimin doğum günü ona süpriz olsun istiyorum ya bebişim benimleyse eğer.
aynen valla ütüden nefret ediyorum kocam bide sebzeye alışsa yemek sorunumda olmayacak ama malesef hergün akşama kadar ne pişirsem diye düşünüyorum bi akşam yemek derdinden kurtulduğumda bütün gecem pozitif geçiyo
Sorma acanim benimkide ole sebze yapinca ee yemek nerde garniturmu yicez diyor ama yuarda Allah var son 1 aydir eve gidip yapiyorum cnm hic yemek istemiyor cok yorgun gidiyorum. 8 de yuataktayim. Oda ole takiliyor yummurda yumurta salan sucuk fln ne bulursa onu yyor dolapta :)) Hicte demedi birgun niye yemek yapmiyon diye hatta hafta sonu yardim bile etmeye basladi mutfaga ama ben pek sokmamaya calisiyom. Ona supurge paspas fln fln yaptiriyom, yaparsan yemek yapcam sana diyom 1 saatte ev pril piril
domuz etinden çekiniyoruz canım bizde yani dışarda yemeklerde problem yaşıyoruz geçen sene eşim çok sıkıntı çekti yemek yiyemedi ben sebze falan yiyorum ama o hiç yemiyodu. inşallah orda da aç kalmaz. gelmemiz kesinleşti gibi bişey daha tarih belli değil ama 13 temmuz sanırım. siparişin olursa bende getiririm kız nolcak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?