HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Olsun Canim ins guzel haberlerde yoldadir, bende napiyim iste is ev ve uyku ile geciyor gunler, fasulye buyuyor cok sukur :)

inşallah canım güzel haber bekliyoruz artık uzun zaman oldu duymayalı. senin fasülye 4 gram olmuş maşallah

bu arada pragta yemek konusunda sıkıntı yaşıyormu tr den gelenler. yani anladın sen beni et konusunda özellikle. biz bilmiyoruz eşim çok hassas bu konuda

bedenımı alabılırsın ama uykumu asla

Valla benimkide cok severdi sabahlari ama hemen kalkardi uyuz uyumazdi azcik benle.. Sende bundan sonra yat uyu uykunu al bacaklari dik o hazirlasin kahvaltiyi ..

ohh valla ıı yapmısın yoksa hayat gecmezmıs be canım

aynen valla geçmiyodu akşam 11 oluyodu ben yemek yapıp yiyene kadar
e sonra nerede kaldı özel hayat. ölüm gidiyodu yatak odasına
ama şimdi çok rahatım maşallah gezmelere bile vaktim oluyo bol bol

kızlar maaşallah valaha hızınıza yetişemiyroum.:) yoğunluk bastırdı bende de neyseki sakin şuan ortalık bugün benim herifte beni arıyor esneyerek dün gece yordun beni uykumu alamadım diyor :) ama ben napim herşey yavrumuz için :) :)

aynen valla geçmiyodu akşam 11 oluyodu ben yemek yapıp yiyene kadar
e sonra nerede kaldı özel hayat. ölüm gidiyodu yatak odasına
ama şimdi çok rahatım maşallah gezmelere bile vaktim oluyo bol bol

bakalım o hayat bıze ne zaman kısmet olacak yemek ve utu sorunu varya ınsanı evlılıkten sogutur yemın ederım :)

Canim valla et konusunda bir skntim yok sukur pek esimin babasi avci hele ava gittigi aylar geyik ceylan ohh miss valla . Ama marketten kiyma fln almiyorum , karisik et olanlari var dana olanlari var ama esim sevmiyor zaten kemik fndir onlar diye. Evde domuz isirmiyoz cani cekerse denkte gelirse annesinde yad restauratta fln yiyor ama zaten pek arasida yok. Kuzu fln hic yemiyor esim kokuyormus o yuzden onuda alamiyoz. anca dana tavuk balik arada fln . Allah cok sukur suana kadar hamislikte ole cnm pek bisi cekmedi bole olsade yerdik dedigim oldu mesela iskembe corbasi erik fln ama sonra gecti hevesim. Burda bir turk arkadas var is yerinde o bana hep turk princi fln siparis eder Almanyadan bu sefer siyah zeytin istedim ins gelcek haftaya

Son düzenleme:
walla ben dayanamayıp test yapcam bugün artık. göğüslerimin maşallahı var wc ye gittim baktımda. nolcaksa olcak yani.hayırlısı neyse o olcak.
en son salı sabah yapmıştım negatifti.pazartesi yaptım negatif.

bakalım o hayat bıze ne zaman kısmet olacak yemek ve utu sorunu varya ınsanı evlılıkten sogutur yemın ederım :)

aynen valla ütüden nefret ediyorum kocam bide sebzeye alışsa yemek sorunumda olmayacak ama malesef hergün akşama kadar ne pişirsem diye düşünüyorum bi akşam yemek derdinden kurtulduğumda bütün gecem pozitif geçiyo

acele etme c.tesi yap. adetin geçtimi

hap biteli yarın 10 gün olcak.
cumartesi bide kocişimin doğum günü ona süpriz olsun istiyorum ya bebişim benimleyse eğer.

domuz etinden çekiniyoruz canım bizde yani dışarda yemeklerde problem yaşıyoruz geçen sene eşim çok sıkıntı çekti yemek yiyemedi ben sebze falan yiyorum ama o hiç yemiyodu. inşallah orda da aç kalmaz. gelmemiz kesinleşti gibi bişey daha tarih belli değil ama 13 temmuz sanırım. siparişin olursa bende getiririm kız nolcak :)))

Sorma acanim benimkide ole sebze yapinca ee yemek nerde garniturmu yicez diyor ama yuarda Allah var son 1 aydir eve gidip yapiyorum cnm hic yemek istemiyor cok yorgun gidiyorum. 8 de yuataktayim. Oda ole takiliyor yummurda yumurta salan sucuk fln ne bulursa onu yyor dolapta :)) Hicte demedi birgun niye yemek yapmiyon diye hatta hafta sonu yardim bile etmeye basladi mutfaga ama ben pek sokmamaya calisiyom. Ona supurge paspas fln fln yaptiriyom, yaparsan yemek yapcam sana diyom 1 saatte ev pril piril

inşallah canım inşallah ya :)
akşam gezmeye gidiyoz kayınvalidemlerle bide hoşlanmadığım insanlar.aman kasıntı kasıntı insanlarla akşam.az otursak bale yaa.
ben cıkıyom dua edin benim için .bende sizler için dua edicem.

aynen benimkide öyle yaa yaparım 3 çeşit yemek başka yemek yokmu diye sorar ama yemek yapmadım desem hiç sesi çıkmaz yumurta kır der hemen. sadece sebzeye antipatisi var

Ohhh super buyrun gelin kiz cok sevindim gezdirim sizi :)) yok restoranda flnda sknti lmuyor ben soruyom domuz varmi diye o zaman soyluyorlar burda yok alerjisi olanlan entel dantel insan cok.. Ancak bazi yemeklere dikkat etmen lazim danada olsa domuz yagi koyuyolar her yerde o yuzden yenmiyor. Mesela ben restauratta calistim saglik hijen kurallari onemli mesela izgara bile yaprlarken izgaranin olmesi olmasi zorunda farkli eti ayni izgarada bile pisirmiyorlar .. O yuzden sorun egil ama iste salan sosis fln dikkat etmen gerek tavuk sosis bile olsa bir mitar domuz oluyor . Marketlerde etket okuya okuya ogrendim zaten birazda cekceyi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…