HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

dualarım seninle canım hadi müjdeleri ver artık halay çekelim

Ayy inşallah ikimiz de ovulasyon testi ile öğrenmiş oluruz:)))

""

10 haftalık hamileyim ve sırf soru işaretlerine cevap olsun diye ovulasyon testi yaptım.Sıvıya,ilk idrara falan dikkat etmedim.Sadece akşam bi test yaptım.Umarım bekleyen herkezin gebelik testleri böyle oluuurrr""

bunu bi siteden aldım canım bak bi

aynen benimkide öyle yaa yaparım 3 çeşit yemek başka yemek yokmu diye sorar ama yemek yapmadım desem hiç sesi çıkmaz yumurta kır der hemen. sadece sebzeye antipatisi var

Hele benimki brokoli karnibahar fln hic yemez.. Hamis kalmak icin dedim bak brokoli yemen lazim yoksa cocuk olmaz dedim gul gul oldu zorla yedi , yemekten sonrada dyo hadi gidelim calismaya o zaman diye dedim dur daha kanina bile gecmedi nasil sposlara gecsin, diyor birde yedirmek icin beni kandirdin dimi diye.. Ay ne gulmustuk ..

şimdilik çıkmam lazım kızçelerim yemek yapayım sonra akşam dua edeceğim yine herkese. perşembeyi cumaya bağlayan geceler 2 rekat namaz kılıp içinizden geldiği gibi dua edin en hayırlı gecede dualarınız inşallah kabul olur
Allah a emanet olun öpüyorum

hadi bakalım kolay gelsin allah a emanet ol cicimesultan benim heveslerim kursağımda kaldı sen benim yerimede dua et oldumu canım AMİN inşallah dualarımız kabul olur

ayy inş hamişşsindirde havamız yerine gelir yaa kaç gündür gerim gerim gerildik

Kızlar öncelikle beni yüreklendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Samimiyetiniz öyle güzel ki, taa ordan buradaki havayı ısıtıyor..
Gelelim sonuca..
Bu benim dün yaptığım ilk idrar testi..

Bu da 2. yaptığım test..

Bu da kan testi sonucum..

Doktor beni tebrik etti hamilesin dedi..
Ulturasonda baktı ama şuan göremiyorum yeni dedi..
20 gün sonra bebişimin kalp atışını dinlemeye gidecekmişiz..
Ama hala içimde bir şüphe var..
Kan testi sonucu doğru dimi, doğru?

canım benim yaa tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
haydi elleeerrr....
uzun zamandan sonra ilk halayımız devamıda gelsin inşallahh

canım tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım :)
Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallah

canım tebrik ederim seni ayyyyy kız çok sevindim darısı isteyenlerin tüm başına süper ya canım benim :) tekrar tekrar tebrik ederim canım canım öptüm seni çok çok :=)

haydi elleeerrr....

canım benim yaaa hgerçekten çok sevimdim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inaşllah devamı gelir

canım benim yaaa hgerçekten çok sevimdim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin .inaşllah devamı gelir.

Canim hayirli ugurlu olsun, Allahim guzel bir gebelik kucagina saglikli bebis almayi nasip etsin ins... Haydi kizlar halaya sonunda geldi bir mujde gunler sonra..

haydi elleeerrr....

canım tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım :)
Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın hayırlı evlat olsun ınsallah

canım tebrik ederim seni ayyyyy kız çok sevindim darısı isteyenlerin tüm başına süper ya canım benim :) tekrar tekrar tebrik ederim canım canım öptüm seni çok çok :=)

Tabiiki doğrudur elinde kapı gibi test var:)))
Allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.. Ne zamandır istiyordunuz

7 aydır deniyoruz canım, zaten 7 aylık evliyim..

canım benim yaaa hgerçekten çok sevimdim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin .inaşllah devamı gelir.

Canim hayirli ugurlu olsun, Allahim guzel bir gebelik kucagina saglikli bebis almayi nasip etsin ins... Haydi kizlar halaya sonunda geldi bir mujde gunler sonra..

Canlarım benim, kuzucuklarım hepinize ayrı ayrı kocaman teşekkür ederim..
İyi ki varsınız, iyi ki benimle bu duyguyu paylaşıyorsunuz..
Darısı tüm isteyen, bekleyen bütün arkadaşlarımın başına olsun inşAllah..
Hepinizin melekleri gelsin sırayla..

canlar bana müsade herif akşam işe gitcek yemek hazırlıycam valla hiç istemiyorum çıkmak ama heleki böyle güzel bi haberden sonra neyseki bugün güzel bi haber aldık ene azından hepinizde RABBİME emanet olun öpüyorum hepiniz canım senide tekrar tebrik ediyor ama biliyorum biz kırmızı kart görenlerde böyle haber vericez inşallah hadi kendinize cici bakın

tebrikler canım allahım kucağınada almayı nasip eylesinnn darısı bize olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…