HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Elbette canım benim, elbette sizin de güzel haberler verdiğiniz günler gelecek ve ben o günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım..

tebrikler canım allahım kucağınada almayı nasip eylesinnn darısı bize olsun

Amin kuzucum inşAllah, darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına olsun..

MİNEL canımmm çoks evindim, allah kucağına sağlıkla almayı ansip etsin inşallah, oh beeeeee uzun zamandır güzel haber alamıyoduk kırmızılardan bıkmıştık şimdi senin minikinle pespembe oldu dünyamız, haydi kızlar çok dinlenmiştik ayaklarımız çatlayana kadar halayyyyy

Hepberaber haydi hopaaaa

insallah canım rabbim büyük dileyen isteyen herkeze tez zamanda meleklerimize kavustursun insalla sanada saglıklı bi şekilde hamilelik geçirmek nasip etsin sorunsuz bi sekilde insallah canm♡♥

Canlarım benim, sizin de güzel haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim..
Halay sırası bana da gelsin inşAllah..

Hepberaber haydi hopaaaa

Duygum canım amin amin inşAllah dualarım sizlerle..

allahım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.bu mutluluğu allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah....şimdi haydi halaya

Anam bisey anlamadim..bu adam 6 maddeyide mi yapmiss amaniiiinnn

ayy.. hadi inşallah yararını görürsünn

inşallahh canımmm :)

kız gizem sen hamile kalırmışın arkadan cimcimeye gönderip cimcime hamile kalırmış oda bi fırt çekip sıradakine gönderir sırayla herkes tek preseedd'ten hamile kalırmış hahahahyy:)))

ay ne güzel olur yaa elden ele ahah

kız onu ver bunu ver desem bir verir ikincide amaan napcan yat işte der adamın üzerinden tırla geçiyorum sanki nefesi zor alıyo

yuh sendeki şehvet neymiş öyle anacım yaaa

fırtını çeken sıradakine göndersin forumda herkes bir kutu preseedle bir düzine çocuk yaparız
harika olur böyle bişey olsa ben bi deniyim bakiyim cidden işe yararsa neden olmasıınnnnnnnn

gizeeeeeemmmmm kız bak evim şahanede orta sehpa bizden aynı yerden almışız herhal benimki onun aynısı sadece benimki beyaz onlarınki krem
heeeee ben geberdim temizlik yapmaktan saatlerdir evim şahane diyo bu kız alaahıım yarebbim göremedim maleseeffff

ohh ohh masallah kız hadı bakalım ıkı gunde bırı sakın kacırma

hergün yada günde 2 düşünüyorum taç yaprağın taktikleri bunlaarr

Amin canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına..

canımmm tebriklerrr

kızla meraba nsılsınız..sizlere belki saçma gelicek ama ben dün kasık çektrmeye gittim.belki duyan varır aranzda bn yeni duydum bunu kasık düşük olunca gebelği engelliyormş benim kasıklarda düşükmüş.bir iki aya hamile kalırsın inşallh dedi.bakçaz artk hayırlısyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…