- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.261
Evet kizlar hemn soylemeyin valla sonra benimki iki baba oluyorum iki kadeh icmicem mi deyip, zil zurna sarhos olup anlatmasinlar.. durduk yere telaslandiriyor beni yarin doktor randevusu aliyim en iyisi(((((
Adanaliyim canim. onceki sayfada sormussun.Canım ne yapsın o da ne kadar sevinmiş belli kiAllah nasip eder de hamile kalırsam karnım şişene kadar söylemicem eşimeeee
Adanaliyim canim. onceki sayfada sormussun.
ebda cim. demek senle de meslektaisiz. coksevindim. bu topigin en matrak bayanisin. canim.
Kizlar selam umarim iyisinizdir oncelikle hamile olanlara bi sorum olacak bu kadiklarda batma dediginiz sey nasi bise yanma gibimi benim bi sag bi sol kadigimda cok belirli bolgede agri desem agri degil rahtsizlik verici biseyler oluyo tanma gibi goguslerimde hassasiyet yok ama buyume ve damarlarinda cekilme gibi bi his var sanki bazen biri cimcikliyomus gibi adetime bir hafta var yardimci olurmusunuz
bnde anne oluyorum allahın izniyle :) cok cok mutluyum ..allahm istiyen herkese nasp etsin..
Canım ne yapsın o da ne kadar sevinmiş belli kiAllah nasip eder de hamile kalırsam karnım şişene kadar söylemicem eşimeeee
Benim eşim de Antepli de ondan sordum canımBu arada bir oğlun var ikincisini mi istiyorsun_
hayırlı olsn cnm Rabbim olmayanlara da versin :))
aminn tatlım.. allahm herkese nasip etsin annelik duygusunu..onu şimdiden gözümden sakınıyorum ..
Canım ne yapsın o da ne kadar sevinmiş belli kiAllah nasip eder de hamile kalırsam karnım şişene kadar söylemicem eşimeeee
Sen nekadar zamandir istiyordun. senin hikayennasil canim. Doktor takibinde mi. hamile kaldin. kendiliginden mi
bnde anne oluyorum allahın izniyle :) cok cok mutluyum ..allahm istiyen herkese nasp etsin..
valla kız hele birde çalışıncaa varyaaa saçmı düzeltecen işemi gidecen 6.30 da kalkıyoruz zaten 7 de servise biniyoruzzz deli oluyorum saç derdi olmasa gene çekliyorrr..
bnmde hemen hemen aynı tarihler cnm ama 2 gündür boş geçtisaf gbi akıntıyı bekledm meğer gelmeyede bliomuşşş
aminn tatlım.. allahm herkese nasip etsin annelik duygusunu..onu şimdiden gözümden sakınıyorum ..
Evet canim oglum nisanda 4 yasinfa olacak.
elin nil iyisin degilmi korkuttun gecenbizi
iyiyim cnm çok şükür 19 unda kesemi görmeye gitcem dua edin bana nolur
helincim. hayirli olsun.
iyi geceler kızlar sizlere birşey soracağım bu çatlatma iğnesi nasıl uygulanıyor ve sonrasında neler yapılıyor bilgisi olan var mı acaba, henüz adet söktürücü kullanıyorum,beklemedeyim ama bu bilgiyi merak ettim teşekkürler şimdiden
canım hiç bilgim yok bende cok merak ediyorum yardımcı olurlarsa iyi olur aslında
iyi geceler kızlar birşey sorcam sizlere kasım ve aralık ayında adet olmamıştım 2 ay boyunca doktor tarlusal diye bir ilaç vermişti 10 sonra falan adet oldum. bu ay adetim 2 hafta gecikti gecen hafta test yaptırdım doktor erken yaptırmıştın demişti 1 hafta sonra tekrar yaptır dedi. bu hafta hatahane4ye gitcem ama. asıl sormak istediğim şey tarlusal adet düzenliyicimi yoksa o anlık gelmeyen adetimi olmamı sağlıyo yada adetim gelmemesi kullandığım bu ilçtan mı kaynaklanıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?