- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.701
benim hiç olmadı canım bnede yok yok yumurtalık kist üretiyo çukulata kisit endometriosiz var rahimde yapışıklık var 10 sene tedavi gördüm en son olmaz raporu verdiler ama kaldım mujize eseri düşük yaptım
Bahar bana bu zamana kadar kimse pco var demedi. Hormonlar ultrason hepsi normaldi..
Kızlar ben de polistik ovetim bebiş istiyorum tedavi görüyorum bat 3 nisan bekliyorum
Bahar bana bu zamana kadar kimse pco var demedi. Hormonlar ultrason hepsi normaldi..
Adetlerim de düzenli, hormonda rahimde birşey olmayınca pco diyen çıkmadı yoktur herhalde de mi yaa(
Ben innmiyorum ovulasyon testinin hamileliği göstereceğine...
oyyyy maşallah size annesi
valla ben de durumlar pek hoş değil regl oldum,bitti neyseki..moral sıfırdı ama dün bebişime pofuduk battaniye aldım pek cici rahatladım ve yeni ay için umutlanmaya başladım azıcıkihihihihhii
Gunaydinnnn guzel anne adaylarim ..
Harika bir sabah gunlerden cuma bulanti yok , test icin sabah kanimi verdim .. Simdide buyrun gelin kahvaltiya bugunku kahvaltim paha bicilemez.. Peyaz peynir mis kokulu domates veeee SIYAH ZEYTINIM geldi :)))) Kavun ceviz cay meyve suyu masada evraktan cok yicek var :)))))
Sizler nasilsiniz bakalim...
Adetlerim de düzenli, hormonda rahimde birşey olmayınca pco diyen çıkmadı yoktur herhalde de mi yaa(
Ben innmiyorum ovulasyon testinin hamileliği göstereceğine...
Kızlar ben de polistik ovetim bebiş istiyorum tedavi görüyorum bat 3 nisan bekliyorum
canlarım gunaydın,
sabah 9:30 tan beri takip ediyorum ama geçmişi okumaktan yazamadım yahu :) yine hareretli bir sabah :) şimdilik duruldu ortalık.kızlar bu ay bebişi çok sityorum ya ama tabi eşime bundan o kadar söz etmedim yoksa benimkinin de hevesi kaçıyor .yımırtlamamı takip ediyorum ama kocişin haberi yok.ama adamda gaza geldi galiba hafta içi olmasına rağmen 2 gün mik mik :) :)dün ve önceki gün bugüne Allah kerim.
canlarım gunaydın,
sabah 9:30 tan beri takip ediyorum ama geçmişi okumaktan yazamadım yahu :) yine hareretli bir sabah :) şimdilik duruldu ortalık.kızlar bu ay bebişi çok sityorum ya ama tabi eşime bundan o kadar söz etmedim yoksa benimkinin de hevesi kaçıyor .yımırtlamamı takip ediyorum ama kocişin haberi yok.ama adamda gaza geldi galiba hafta içi olmasına rağmen 2 gün mik mik :) :)dün ve önceki gün bugüne Allah kerim.
Bol bol calis canim durmak yok, ben nedeyse hergun hatta gunde iki kez calistigim oldu, sonrada hic kalkma sabaha kadr yat uyu banyo fln yasak :))) Hadi kavamiz mubarek olsun gelsin bebisler..
slm arkadaşım hiç bebekde bahsetme ozman böyle devam bu aralar hoi süprizler yap.aklındanda bebek düşüncesini at yeni evlendiğiniz günlerdeki gibi düşün.ozman hersey dah güzel olur
canım belki gene bi mucize yaşanır tıben imkansız dyenlerin bile oluyo yıllar sonra inş olur bende yavaş yvaş aşılamaya geçmeyi düşünüyom hayırlısı
Nesrin benim BAT 21 NİSAN yazabilir misin?
Allahtan ümit kesilmez allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman nasip edecek inşallah hepimize
abowwwwwww hergün bazen günde iki kez bu nasıl perfonmans kız???ben bayılırdım herhalde en sonunda.
canım bu ay bence ıkı gunde duzenlı yap ılıskını gerısını de allah!a bırak ınsallah hayırlısı ıle o battanıye ıcın gelecek bır yavrun var ve yolda annesi:)
Valla bebek askina calisiyorsun canim, birkac zararsiz oyuncak kiyafet fln adamda hayir diyemiyorama sonrasi kotu bak haftalardir tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?