HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım belki gene bi mucize yaşanır tıben imkansız dyenlerin bile oluyo yıllar sonra inş olur bende yavaş yvaş aşılamaya geçmeyi düşünüyom hayırlısı

Kizlar ovu testi gostermiyor zaten bak bgn bende dunku konusmalardan merakima ovu testi yaptim ama sabah kalktiktan 2 saat sonra fln bisi yiyip icmeden cunku kan tahlili vericektim. Sonuc negatif ki 10 hatalik hamileyim, eger boyle bisi olsaydi kesin cikardi..

canım bu ay bence ıkı gunde duzenlı yap ılıskını gerısını de allah!a bırak ınsallah hayırlısı ıle o battanıye ıcın gelecek bır yavrun var ve yolda annesi:)

ohh valla yarasın sanada bebısede canım

canlarım gunaydın,

sabah 9:30 tan beri takip ediyorum ama geçmişi okumaktan yazamadım yahu :) yine hareretli bir sabah :) şimdilik duruldu ortalık.kızlar bu ay bebişi çok sityorum ya ama tabi eşime bundan o kadar söz etmedim yoksa benimkinin de hevesi kaçıyor .yımırtlamamı takip ediyorum ama kocişin haberi yok.ama adamda gaza geldi galiba hafta içi olmasına rağmen 2 gün mik mik :) :)dün ve önceki gün bugüne Allah kerim.

hımmmm o zaman yoktur canım üzülme,bende inanmıyorum biri lh biri hcg farklı hormonlar

Kızlar ben de polistik ovetim bebiş istiyorum tedavi görüyorum bat 3 nisan bekliyorum

canım bende de aynı prob var 2 aydır klomen kullanıyorum sen nası bi tedavi görüyosun

taç_yaprak sen Pragdasın demi,Avrupanın en güzel yeri diyorlar,geçen sene arkadaşlarla niyet ettik ama son dakka rota değiştiı bu yaz hamilelik olmassa Prag seyehatı olacak bakalım

Bol bol calis canim durmak yok, ben nedeyse hergun hatta gunde iki kez calistigim oldu, sonrada hic kalkma sabaha kadr yat uyu banyo fln yasak :))) Hadi kavamiz mubarek olsun gelsin bebisler..

Nesrin benim BAT 21 NİSAN yazabilir misin?

Allahtan ümit kesilmez allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman nasip edecek inşallah hepimize

Son düzenleme:

slm arkadaşım hiç bebekde bahsetme ozman böyle devam bu aralar hoi süprizler yap.aklındanda bebek düşüncesini at yeni evlendiğiniz günlerdeki gibi düşün.ozman hersey dah güzel olur

Bol bol calis canim durmak yok, ben nedeyse hergun hatta gunde iki kez calistigim oldu, sonrada hic kalkma sabaha kadr yat uyu banyo fln yasak :))) Hadi kavamiz mubarek olsun gelsin bebisler..

abowwwwwww hergün bazen günde iki kez bu nasıl perfonmans kız???ben bayılırdım herhalde en sonunda.

slm arkadaşım hiç bebekde bahsetme ozman böyle devam bu aralar hoi süprizler yap.aklındanda bebek düşüncesini at yeni evlendiğiniz günlerdeki gibi düşün.ozman hersey dah güzel olur

evet bahsetmeyeceğim zaten :) mesela yarın için tiyatroya gidelim dedi bende biraz kafamı dağıtırım hem :) kızlar bu aralar psikolojim bozuldu herhal bebek görsem ağlayasım geliyor tv de kötü bür haber grsem boğazım düğümleniyor :S

canım belki gene bi mucize yaşanır tıben imkansız dyenlerin bile oluyo yıllar sonra inş olur bende yavaş yvaş aşılamaya geçmeyi düşünüyom hayırlısı

bana bir kez aşılama yapıldı sonrası tüp bebek dendi inaşşalh canım ya

Nesrin benim BAT 21 NİSAN yazabilir misin?

Allahtan ümit kesilmez allahım ne zaman nasip ettiyse o zaman nasip edecek inşallah hepimize

yazıyorum canım inşallah allahım herkeze nasip etsin

canım bu ay bence ıkı gunde duzenlı yap ılıskını gerısını de allah!a bırak ınsallah hayırlısı ıle o battanıye ıcın gelecek bır yavrun var ve yolda annesi:)

hahahaha ay canım inşallah 24 mart mesai başlıyor nisanın ilk haftasına kadar taç_yaprakta hergün diyordu,biz günaşırı kararı aldık bakalımannesi dedinya heycanlandım ben yine şimdi hihihihihi pazara hazırım

Valla bebek askina calisiyorsun canim, birkac zararsiz oyuncak kiyafet fln adamda hayir diyemiyor ama sonrasi kotu bak haftalardir tik yok

öylede ne bileyim.biz zaten evlendiğimizden beri hep seyrek olmuştur bu mik mik.haftada on günde bir.şimdi böyle gün aşırı bile bünyeye fazla geldi kilo verdim.hergün yada iki kez olmasını hiç düşünemiyorum bile..

Dün akşam eşimin toplantısı vardı yemekten sonra gitti bende topikte gezinirken Meryem Suresi fazileti çarptı gözüme kalktım hemen abdest aldım okudum.Akşam kociş gelince de halvet oldu :) Belki herşeye birşey vesile olur.Bende bi 20 dk bekledikten sonra duşa girdim.Ben sabaha kadar beklemek istemiyorum o kadar dua edip cenabet yatmak bana yanlış geliyor.Rabb'im de benden bunu istemezdi diye düşüniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…