- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.721
öylede ne bileyim.biz zaten evlendiğimizden beri hep seyrek olmuştur bu mik mik.haftada on günde bir.şimdi böyle gün aşırı bile bünyeye fazla geldi kilo verdim.hergün yada iki kez olmasını hiç düşünemiyorum bile..
Dün akşam eşimin toplantısı vardı yemekten sonra gitti bende topikte gezinirken Meryem Suresi fazileti çarptı gözüme kalktım hemen abdest aldım okudum.Akşam kociş gelince de halvet oldu :) Belki herşeye birşey vesile olur.Bende bi 20 dk bekledikten sonra duşa girdim.Ben sabaha kadar beklemek istemiyorum o kadar dua edip cenabet yatmak bana yanlış geliyor.Rabb'im de benden bunu istemezdi diye düşüniyorum.
bu konuda haklısın öyle yatmak hiç hoş değil eminimki kimsede severek yapmıyor ama.sperm denilen o herseyden etkilenen minik yavrularımız sıcak sudan da etkileniyor ve yolun sonuna gelemeden hepsi kayboluyor.mecburen bekliyoruz.
Mrb kızlar yazdıklarınızı okudum da en uygun gün aşırı deniyo genelde doktor da bize haftada iki kez den fazla olsun dedi kafama takıldı gününü kaçırır miyiz diye
bu konuda haklısın öyle yatmak hiç hoş değil eminimki kimsede severek yapmıyor ama.sperm denilen o herseyden etkilenen minik yavrularımız sıcak sudan da etkileniyor ve yolun sonuna gelemeden hepsi kayboluyor.mecburen bekliyoruz.
şekerim gün aşırı sanırsam en iyisi olacak sperm kalitesi açısından,o bacaksız spermler 72 saate kadar dayanabiliyorlar, o bahtsız yumurtalarda 24 saat,ikigünde birle karşılaşma ihtimali çok yüksek
biraz önce eltim aradı gelinleri 3.cocuğa hamileymiş benim dr telefonunu istedi.
telefonda belli etmek istemedim ama kendim için cok üzüldüm.
ağlıyorum ya içimden bağıra çağıra ağlamak geliyor.
Biliyorum canın da hergun yapan günde iki kere yapan ark var o yüzden kafama takıldı
biraz önce eltim aradı gelinleri 3.cocuğa hamileymiş benim dr telefonunu istedi.
canım biraz eski bi usul kasıhına havlu sabun bağlıyo sonra ayaklarından kaldırıp silkeliyolar beline yastk koyuyon ilişkiye giriyon ben duydyhum herşeyi deniyom ama sonuç 0000000000 eşim dyo ki her ay bişi denedik olmuyo bu ay bişey ypmıcam
üzülme. istediğin şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir yada olmaması daha hayırlı olduğu içindir.
niye ağlıyosunki. hamile kalmakla iş bitmiyor. sakın kendini ağlayarak üzme kendine haksızlık etme. dua et rabbim sana en kısa zamanda evlat sevgisini yaşatsın. üzülerek kendine işkence ediyorsun ve bu sana daha çok zarar veriyor.
canım Rabb'im hepimizin gözyaşlarını görecek o hepimizi görür elbet vaktinde bizlerinde bebişleri olacak yumuk yumuk
al benden de okadar
üzülme lütfen bu hepimizin başına geliyor en yakınlarımızdan peş peşe hamilelik haberleri alıyoruz bebeklerin 40 ları karısıyor.Birde bebek ziyaretleri var tabi aile ortamında insan kendini sap gibi hissediyor en sevmediğimde insanların acıması.Allah herkesin bebeğini kendisine bağışlasın sağlıkla büyütsünler.Ama hani bir laf var ya eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlar diye.Anlıyorum seni.Bazen ağlamak hemde bağıra bağıra ağlamak iyi geliyor insana.Mübarek gün duysun Allah sessiz çığlıklarımızı inşallah.
Kızlar bu mübark günde Rabb'im kendisine edilen duaları boş çevirmez cimcime'nin de dediği gibi eğer birşeyler olmuyorsa daha iyisine kavuşacağımız içindir.Hepinize olmadı mı zamanın da sevgilimizle kavuşmak isteyip bir taraflarımızı yırttığımız ağlayıp sızladığımız olduktan 1 -2 sonra ayrılıp keşke okadar çok istemeseydim demek ki hayırlısı değilmiş bu benim dediğimiz emin olun Allah'ım hayırlı zamanda bize bebeğimizi nasip edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?