HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hehehehe aynı bizde de durum öyle valla o yzuden sık olunca bebek için oldugu meydana çıktı o meydana çıkıncada adam iyice istememeye başladı

Mrb kızlar yazdıklarınızı okudum da en uygun gün aşırı deniyo genelde doktor da bize haftada iki kez den fazla olsun dedi kafama takıldı gününü kaçırır miyiz diye

bu konuda haklısın öyle yatmak hiç hoş değil eminimki kimsede severek yapmıyor ama.sperm denilen o herseyden etkilenen minik yavrularımız sıcak sudan da etkileniyor ve yolun sonuna gelemeden hepsi kayboluyor.mecburen bekliyoruz.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün

hepinize hayırlı cumalar. rabbim cuma günü hürmetine dualarınızı kabul etsin inşallah

Mrb kızlar yazdıklarınızı okudum da en uygun gün aşırı deniyo genelde doktor da bize haftada iki kez den fazla olsun dedi kafama takıldı gününü kaçırır miyiz diye

şekerim gün aşırı sanırsam en iyisi olacak sperm kalitesi açısından,o bacaksız spermler 72 saate kadar dayanabiliyorlar, o bahtsız yumurtalarda 24 saat,ikigünde birle karşılaşma ihtimali çok yüksek

Merhabalar ..bende 1.5 yıldır evlıyım eşimdede bendede sorun yok ama hamıle kalamadım bu sure ıcınde..bu ay doktra gıttım klomen ve sonrası catlatma ığnesı vuruldum ve doktorum yumurtalarımın %80 ının kendılığınden catladığını kalan 5 20 lık oranın ıse bu iğneyle catlıcanı soyledı yanı 5100 hepsı catladı ama sızce hamıle kalabılme ıhtımalım var mı tesekur ederım sımdıden

Biliyorum canım benim kimse elbet isteyerek öyle durmaz bende ondan önceki akşam durdum sabaha kadar sadece dün okadar dua edip sonra o şekilde yatmak içime sinmedi :) birde daha henüz yumurtlamadığım için o şekilde düşündüm canım ama birde şu şekilde düşünüyorum ben halvetten sonra duş alınca içim bir huzurla doluyor mışıl mışıl uyuyorum yani eğer bunun bir zararı olsaydı hemen duş almayın diye bildirirdi bize Allah'ım.Ama yanlış anlamayın bu benim fikrim.:)

şekerim gün aşırı sanırsam en iyisi olacak sperm kalitesi açısından,o bacaksız spermler 72 saate kadar dayanabiliyorlar, o bahtsız yumurtalarda 24 saat,ikigünde birle karşılaşma ihtimali çok yüksek

Biliyorum canın da hergun yapan günde iki kere yapan ark var o yüzden kafama takıldı

biraz önce eltim aradı gelinleri 3.cocuğa hamileymiş benim dr telefonunu istedi.
telefonda belli etmek istemedim ama kendim için cok üzüldüm.
ağlıyorum ya içimden bağıra çağıra ağlamak geliyor.

biraz önce eltim aradı gelinleri 3.cocuğa hamileymiş benim dr telefonunu istedi.

üzülme. istediğin şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir yada olmaması daha hayırlı olduğu içindir.

niye ağlıyosunki. hamile kalmakla iş bitmiyor. sakın kendini ağlayarak üzme kendine haksızlık etme. dua et rabbim sana en kısa zamanda evlat sevgisini yaşatsın. üzülerek kendine işkence ediyorsun ve bu sana daha çok zarar veriyor.

canım Rabb'im hepimizin gözyaşlarını görecek o hepimizi görür elbet vaktinde bizlerinde bebişleri olacak yumuk yumuk

üzülme lütfen bu hepimizin başına geliyor en yakınlarımızdan peş peşe hamilelik haberleri alıyoruz bebeklerin 40 ları karısıyor.Birde bebek ziyaretleri var tabi aile ortamında insan kendini sap gibi hissediyor en sevmediğimde insanların acıması.Allah herkesin bebeğini kendisine bağışlasın sağlıkla büyütsünler.Ama hani bir laf var ya eşekten düşenin halini yine eşekten düşen anlar diye.Anlıyorum seni.Bazen ağlamak hemde bağıra bağıra ağlamak iyi geliyor insana.Mübarek gün duysun Allah sessiz çığlıklarımızı inşallah.

canım baya uğrasmışlar sende bana şi ypmdı sadece eliyle kaldrdı. dikkat ağır kaldrma dedi.çorbı top gbi yapıp yazmayla sardı okadar.acı bile cekmdim

Kızlar bu mübark günde Rabb'im kendisine edilen duaları boş çevirmez cimcime'nin de dediği gibi eğer birşeyler olmuyorsa daha iyisine kavuşacağımız içindir.Hepinize olmadı mı zamanın da sevgilimizle kavuşmak isteyip bir taraflarımızı yırttığımız ağlayıp sızladığımız olduktan 1 -2 sonra ayrılıp keşke okadar çok istemeseydim demek ki hayırlısı değilmiş bu benim dediğimiz emin olun Allah'ım hayırlı zamanda bize bebeğimizi nasip edecek.

bende biliyorumda canım elimde değil.hastada olmadım daha iyice gerildim duygusallaştım.

canım Rabb'im hepimizin gözyaşlarını görecek o hepimizi görür elbet vaktinde bizlerinde bebişleri olacak yumuk yumuk

inşallah canım Rabbim den tek dileğim hayırlı bir evlat.

al benden de okadar

kimsede anlamıyor ya daha cok sıkılıyorum içine at at...

haklısın cnım kimse kimseyi anlamaz başına gelmeyince. benide şuan cevremde anlayacak kimse yok. iyi ki burası var sizler varsınız.

inşallahhh merve inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…