- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.741
öylede ne bileyim.biz zaten evlendiğimizden beri hep seyrek olmuştur bu mik mik.haftada on günde bir.şimdi böyle gün aşırı bile bünyeye fazla geldi kilo verdim.hergün yada iki kez olmasını hiç düşünemiyorum bile..
bende biliyorumda canım elimde değil.hastada olmadım daha iyice gerildim duygusallaştım.
inşallah canım Rabbim den tek dileğim hayırlı bir evlat.
kimsede anlamıyor ya daha cok sıkılıyorum içine at at...
haklısın cnım kimse kimseyi anlamaz başına gelmeyince. benide şuan cevremde anlayacak kimse yok. iyi ki burası var sizler varsınız.
günaydınnnn canlarımmmmmmm
Kızlar geçen eşimle konuştuk..
Sen bu ay niye bu kadar stres ettin taktin çocuk işine dedi... Ben de olsun istiyorum imreniyorum deyince, geceleri uykusuz kalacaksın, bir yere gidemeyeceksin, ağlayacak susturamayacakssin dedi. Düşününce pek de hazır değilim o kargaşaya sanırım.. Rabbim de beni biliyor ondan vermiyor herhalde... Doğru zamanda hayırlı hir şekilde vermeyi bekliyor sanırım. 9 aylık evliyiz daha bi gezip tozup evliliğin tadını çıkarmak varken niye kafaya taktım ki??
Sırf millette göruyorum ozeniyorum. Özenti ya başka bisey değil:)))
merak etme canım geçer onunkide adamlara biz isteyince bişey oluyo benimkide ilk bir gün tatil bir gün yapcakmışız dediğimde söz dinlemiyodu şimdi artık ben habire istiyorum çocuk yapalım diye yine yapıyo ama bi naz bi naz eskiden sabaha kadar en az 3 kere uyandıran adam şimdi uyumamı fırsat biliyo
Aynen canım artık kendime ve eşime odaklanacagim sanırım
Sen bu ay niye bu kadar stres ettin taktin çocuk işine dedi... Ben de olsun istiyorum imreniyorum deyince, geceleri uykusuz kalacaksın, bir yere gidemeyeceksin, ağlayacak susturamayacakssin dedi. Düşününce pek de hazır değilim o kargaşaya sanırım.. Rabbim de beni biliyor ondan vermiyor herhalde... Doğru zamanda hayırlı hir şekilde vermeyi bekliyor sanırım. 9 aylık evliyiz daha bi gezip tozup evliliğin tadını çıkarmak varken niye kafaya taktım ki??
Kizkar sixe bi soru...
ben 28 subatta ovl. da cift cizgi gordum. ama 17 martta afet ildum haa bide 4 martta onceki gibi olmasada cift cizgi cikmisti... acabaaa. ben erkenmi yumurtluyorumm.. cunku cagandada adetin bitiminin 12. Ve 14. Gun iliski olmustu. hemen hamile kalmistim. ama adetim 30-31 gun suruyor.. aslinda 15.16. Gun olmam laxim yumurtlamayi..erken mi yumurtluyorum acabaaa...gidgidaaakkk yumurtammmm sicaaaakkkk hesabii
Kizlarsu mesajimi bi uorumlayin yaaa...
okula gidiyorum. gelince okurummm...
opuldunuzzz
canımm sen şimdi adet olacağın güne odaklan sonrasında yapacağın çalışmaları uygulayacağın terkipleri ve edeceğin dualarını düşün. Allah büyük o bilir en uygun zamanı. dilerin o zaman en kısa zamandır. öpüyorum
Doğru diyorsun canım.. Türk milleti alışmışız bu sene düğün seneye çocuk görmeye. Kaynanam zırt birt hatırlatıyor sinir oluyorum. Artık diyeceğim beklemeyin dusunmuyorum diye.
slm kızlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız
Allah bilir hayırlısı diyorum ama anlamıyorlar. Eşime dedim soyle sormasın bana annen her seferinde diye. Nefret ediyorum işime karisilmasindan. Sanki onlar istiyor diye yapıyorum yapmayasim geliyor!!!!
Doğru diyorsun canım.. Türk milleti alışmışız bu sene düğün seneye çocuk görmeye. Kaynanam zırt birt hatırlatıyor sinir oluyorum. Artık diyeceğim beklemeyin dusunmuyorum diye.
Kocama gencligime doymadim daha hele doyalim:))
Allah bilir hayırlısı diyorum ama anlamıyorlar. Eşime dedim soyle sormasın bana annen her seferinde diye. Nefret ediyorum işime karisilmasindan. Sanki onlar istiyor diye yapıyorum yapmayasim geliyor!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?