HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Oooo benim esimle ilk sene uff hic sormayin sabah aksam gece yarisi gunde 3 - 4 kere oluyordu sonralari azaldi tabi ama bebis istemeden once en az haftada 2diydi yani.. Simdi 1 aydir hic olmadi sabahlari bulanti aksamlari tavuk gibi en gec 9 ta uyumus oluyom zaten, birde bole bir yanma hissi var orda hep neden bilmiyorum. Doktor normal hafif kasinma yanma vigina farkli hormonlar uretiyor atrik ondan kaynaklaniyor dedi.. Bakalim zaten ilk aylar azcik bebis buyusun saglikli olsunda Allah izin verirse kardes yaparken gene calisicaz bol bol nasilsa..

canımm sen şimdi adet olacağın güne odaklan sonrasında yapacağın çalışmaları uygulayacağın terkipleri ve edeceğin dualarını düşün. Allah büyük o bilir en uygun zamanı. dilerin o zaman en kısa zamandır. öpüyorum

Kızlar geçen eşimle konuştuk..
Sen bu ay niye bu kadar stres ettin taktin çocuk işine dedi... Ben de olsun istiyorum imreniyorum deyince, geceleri uykusuz kalacaksın, bir yere gidemeyeceksin, ağlayacak susturamayacakssin dedi. Düşününce pek de hazır değilim o kargaşaya sanırım.. Rabbim de beni biliyor ondan vermiyor herhalde... Doğru zamanda hayırlı hir şekilde vermeyi bekliyor sanırım. 9 aylık evliyiz daha bi gezip tozup evliliğin tadını çıkarmak varken niye kafaya taktım ki??
Sırf millette göruyorum ozeniyorum. Özenti ya başka bisey değil:)))

oohhhooooo sen böyle düşünüyorsan hazır değilmişsin demektir zaten :))
o zaman hiç acele etme biraz daha bekle evliliğinin tadını çıkar

ayyyy dün tarihleri söyledim. beni strese sokma nasıl olcak o öyle tarihli saatli dedi. sanki her an canı istemiomuş gibi. e napim yani, ona sölemicem anneme mi sölicem
neyse ben biraz üstüne düşcem şu sıralar. bi bebiş haberini alayım da o zmn her gün ne zmn istiosa olur. birazcık bnm dediğim olsun dimi ya

Gez toz tabiki hayatim kocisle hayatin tadini cikar once, biz cok genc evlendik ben 19 esim 24tuk.. Maddi olarak zor gecti ilk yillar ama cok sukur son iki sene bol bol gezdik hem yaz hem kis tatilimizi yaptik, yedik ictik eglendik artik dedik zamani geldi .. Sende once icinde kalan gonlunden gecen herseyi yap bak insan zamanla farkli seyler paylastikca karsisindakini daha iyi taniyor, iyi kotu zamanlardan donemlerden geciyor o zaman diyorsun tamam biz herseyi beraber atlattik demekki bebek icin iyi birer anne baba ornegi olabiliriz diye. Hicbir iliski mukemmel degil bende cok tartistim kavgalar bosanma kararlari ama hepsini cok sukur atlata bildik.. Sende zaman ver en dogru karar bak rabbim kucagimizicok bekletmedi 3. ayda hamis kaldim, ins kucagimizada almayi saglikla nasip eder..

Kizlarsu mesajimi bi uorumlayin yaaa...

okula gidiyorum. gelince okurummm...

opuldunuzzz

Cimcimesultan üzülme canm rabbim büyük dün bende kırmızıları gördugumde aynı durumdaydim haykira haykira bahira bagira aglamak istedim ama hersey rabbimden bu muberek gunun yüzü suyu hurmetine en tez zamanda bizlerde o duyguyuda tadariz insallah canm diger arkadaslarada gunaydn guzel gunler tlfo.dan giriyorum kusura bakmayn arkadaslar

canım daha çok yeni evlisin bencede valla evliliğin en güzel zamanları üstünden vakit geçtikçe oluyo sanki evlilik olgunlaştıkça daha tatlı geldi bana mesela, evlendiğim ilk zamnalar çocugum olsaydı çok sağlıklı olacagımı düşünemiyorum şimdi aslında bazen bende o sorumlulugu alabilecekmiyim diye düşünüyorum ama benimkisi de inada bindi olmayıncada inat ettim şimdi belki de olsa yapamicam o yüzen en iyisini allah bilir bizim için,hayırlısını dilemek en guzeli, ben evlendiğim ilk gunden beri çocuk istemıyorum dedim çok şükür hiçkimse ne zaman çocuk diye bişe sormadı sende söyle çenelerini kapatsınlar ne zaman istersem o zaman de allah bilir de

slm kızlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız

iiz canım saol sen nasılsın

ay canım hiç sorma ya bende aynı sen gbi daha 7 ay öncesne kadar cocuk dediler mi kacardım.şimdi bi imrnyom sorma.ama bazen aklım geli gdiyo dur kızım daha kçüksün gezip tozcan daha çoluk çocuga karışıp ne yapçam gözmün önüne o grüntler inyo snra tbe allhım sen böle dgime bkma kalbmi bilyosun dyorum aslında cok istyrum ama artık akışına bırakyrum stres yapmıyrum sende ole yap canım sanki dsünmyormuş gbi şuan cocuk düşünmkten vazgecsen snra ne zaman olcgnı blemyoruz suan bole gec hamile kalçagımı blseydim emin ol daha erken bebek dsurdüm

Canim haklisin bende hep bizm halalara amcalara laf anlattim ayol onlara neyse dedim herkese 5 senem bitsin vatandasliga hak kazaniyim oyle hem daha genciz cok erken diye ama her seferinde soruyorlar yazik annemde cok destek oldu susturdu milleti.. Doy kocacigina bol bol, sonra istesende ilk senlerdeki heyecan olmuyor alisiyorsuz hayatinin bir parcasi oluyor o zaman bir heyecan gerekiyor oda bebisle geliyor iste evde sanki her aksam ozel bir gun gibi.. :)))

Bak benim kaynim 4 aylik bir iliskisi var gecen ay kiz arkadasi dusuk yapti, esimin ailesi uzuldu tabi ama ilk hamile haberini aldiklarinda sok olmuslardi daha 2 aydir tanisiyorsunuz ne bu telas acele olmadimi fln diye kiz kaynimdan buyuk yasi geciyormus ondan cocuk istiyormus.. Oyle deyince kaynanam hakli neden olmasin guzel kizim fln dedi hediler fln ama kayinpederim biraz bozuldu.. Allahin takdiri olmadi zaten , ama ben hamis kalinca imse bizi almadi ona yaptiklari gibi tabi biraz uzuldum ama yabanci geliniz iste nerde olursan ol bazi mantik her ulkede ayni.. Simdi oturma iznimi yenilemem gerek 5 sene nerdeyse doldu annesi evraklarin pesinden kosuyor biran once olsun diye yoksa TR giris cikis yapmam lazim korkuyolar hamisken gider orda dogrursam diye.. Is yerindende cok guzel bir teklif aldim bu hafta eger Ist ofisine tasinirsam harika maas veriyolar. Benim massim + esimin carpi iki kati esim durdu dusundu ama tabiki bu is olmaz is yerindekiler hamis oldugumu bilmiyorlar.. Neyse canim sonuc o korunma ama evliligin tadini cikar elbet gelir bebis zamani geldiginde..

Allah bilir hayırlısı diyorum ama anlamıyorlar. Eşime dedim soyle sormasın bana annen her seferinde diye. Nefret ediyorum işime karisilmasindan. Sanki onlar istiyor diye yapıyorum yapmayasim geliyor!!!!

valla bende öleyim biri bana şunu yap diyince tam tersini yapasım geliyo, onalrda alışacaktır sende biraz tatlı sert söyle bidaha rica ederim sormayın olursa bilginiz olur daha zaman geçmesi lazım de zamanla susarlar onlarda alışırlar sana, senin kişiliğinide tanımaları gerekecek sende onalrınkini sonra herşey düzene oturuyo zaten

kızlar biraz önce anneannem aradı. çocuk yap artık kaç yaşına geldin, olmaz bak diye.. öffff sinirlerim bozuldu. napim yani, üniversite, iş güç derken 28 yaşımda evlendim. şimdi de 29 um ve yeni çocuk yapmaya karar verdik. ben bunu anlatamıyorum kimselereeeee
inşallah en kısa zamanda olur da bende bu sorulara maruz kalmam. bizim sülale, ben istemiyorum diye yapmıyoruz olarak düşünüo. Ama eşiminki, denedik ama çocuğumuz olmuo diye düşünüo. Oysa yeni başlıcaz denemeye. öffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…