HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey
kötüye gidecek diye düşünmezdim..

Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
... Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..

Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..

Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..

Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için
şükredin..

Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

:) en dogrusu bence gun asırı cunku hergun sperm kalıtesı dusuo ayrıca ıstekde kalmaz hem ıkı gunde bıle zor her sabah kalk dus al sac kurut falan
ay tabı sen kendını sartlıcak kesın bu ay gelecek dıye kı gelsın demı :)

Canimm bosver sen napicaksin hayat sartlari boyle ne yazikki TR de .. Daha gencsin bak benim annemin arkadasi abartisiz 41 yasinda menopaza giriyom sandi hamis cikti.. Sen gonlunu ferah tut konrollerini yaptir bol bol calis ins. bebisinde gelir Allah'in izniyle..

İnşallah cnm ya.. Ztn birbirimizle konuşcaz öyle rahatlıcaz. Yoksa etraf bi şekilde sıkıntıya strese sokuo bizleri. İyi var kadınlar kulübü hepiniz iyiki varsınız canlar:119:

ayyy hadi bakalım özser inşallah,sonrada burda bebiş bakımını konuşuruz hihihihihi.eee anlat bakalım sen ciciler aldın mı bebişe bu hamilelik olayında bebekten sonraki en güzel şey onun cicilerini hazırlamak herhalde..benim zaafım var yauv öyle tatlı şeyler görüyorum ki dayanamıyorum,bazen kendime diye alışverişe çıkıp soluğu mothercare alıyorum

hey maşallah benim annemde ben lisedeyken hamile kalmıştı 40 küsüründe

canım bendede basta olduole yanma acı ozellıkle ıdrara cıkma zamanı
doktora soledım bana tek bır ıcımlık bır ılac yazdı toz halınde bunu suya kat gece yatmadan ıc bununla sabha kadar kal sabah gıt wc ye dedı
gectı sımdılık

kızlar canınızı sıkmak istemiyorum ama ben buhranlardayım acaip canım sıkkın konuşcak kimsemde yok kimse anlamıyo anneme söylesem nolcak olur nasılsa sen şimdinin tadını çıkar napcan hemen çocuk olupta diyo eşime desem öküz dün akşam bizürü kızdı bana neymiş ben olumsuz düşünüyomuşumda hep en kötüsünü düşünmüyomuşumda inş olur bu ay olmuştur dicekmişimde bi sürü kızdı canımı sıktı bizde inş diyoruz ama yok işte kabak gibi tek çizgi olsa silik milik çıkardı napsam kafamı dağıtamıyorum hiç bişey zevk vermiyo boğazıma bişeyler düğümlendi işte olmasam evde olsam kesin hıçkır hıçkır ağlardım şimdi bile gözlerim sulanıp duruyo rabbim bugünümü aratmasın ama kendimi okadar hazırlamıştımki bu ay olcak diye

ayy canım ne desek boş oluyor,geçen hafta bende kafayı yedim regl olduğumda dedim bir daha denemeyeceğim korunacağım bu ay,sonra regl bitince insan yeniden havaya giriyor,seninde geçecek bu duygularınama şuna çok inanıyorum ki zamanı gelmemiş demekki..bizimde bebişimiz olcak tatlım hemde en şekerinden..seni gaza getirecek şeyler düşünmeye çalış,

canım haklısın cok guzel cıcıler var ama ya erkek ya kız unısex olanlar o kadar da guzel degıl bu yuzden bı tulum aldım sarılı beyazlı
bı tanede arkadasım taraftar tulumu almıs

kıyafet alamıyorum cınsıyet beklıorum ama sebamedın bakım setını ve aventten gaz yapmayan bıberon aldım ıkı bıberone 50 tl verdım :)
ee guzel oldukları kadar pahalılarda :)

bı de kendıme hamıs badısı aldım annemde bana bı pant bı tshırt almıs ıste bebege yelek ordu tulum ordu falan gelısmeler devam yanı

canım sen bat ne zamandı?

cnmmmmm seni çok iyi anlıyorum. biz çok takıyoruz ama çok istediğimiz için oluyor tüm bunlar. ben de eşime çocuk lafı açamıyorum artık çok fazla. çünkü adam bnm stresimden kendi de girdi. bu sefer laf sölemeye, öflemeye pöflemeye başladı. annem ztn takmıo, amaaaan olur dio. oysa esas anlaması gereken o. şöle bi durum varki, annemlerin 4 yıl çocuğu olmamış. kanallarıyla ilgili bir durumu varmış. Tedavi olmuş sonra ben olmuşum. Ve şansa bakki eşimin annesi de tedavi görmüş. Babasının ise spermi çok çok azmış ve hareketsizmiş. 7 yıl tedavi görmüşler öyle olmuş. Şimdi ben nasıl korkmayayım. Ya bizde de aynı sorunlar varsa. Ki onlar 20-21 yaşlarında bu tedavilere başladılar. bende çıksa bu (Allah korusun) 35 i görcem.

Şimdi gel de stres olma.

Nolur çok üzülmemeye çalış. İnşallah olacak bizim de yavrularımız. Sonra geriye dönüp bakcaz ayyy neleri dert etmişim diye. Evlilikle ilgili hazırlık kısımlarına yazdıklarımı okuyorum da, nelere gereksiz yere takmışım diyorum. geldi geçti bile çoktaaan

onlar ugrasmıslar dıye sızde nıye olsun canım hem artık emın ol 25 sene oncesınden tıp cok daha ılerde 7 8 sene ugrasmak degılde belkı 3 ay 5 ayda cozucen yılmak yok denemeye devam morallerı bozmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…