- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.781
canım sen bat ne zamandı?
valla ne bulandırıosa uzak dur ben yaga tahammul edemıorum artık tum yemklerım yagsız pısıyo
su bıle bulandırıosa ıcme cnm cok zor olur yoksa
onlar ugrasmıslar dıye sızde nıye olsun canım hem artık emın ol 25 sene oncesınden tıp cok daha ılerde 7 8 sene ugrasmak degılde belkı 3 ay 5 ayda cozucen yılmak yok denemeye devam morallerı bozmayın sakın
canım haklısın cok guzel cıcıler var ama ya erkek ya kız unısex olanlar o kadar da guzel degıl bu yuzden bı tulum aldım sarılı beyazlı
bı tanede arkadasım taraftar tulumu almıs
kıyafet alamıyorum cınsıyet beklıorum ama sebamedın bakım setını ve aventten gaz yapmayan bıberon aldım ıkı bıberone 50 tl verdım :)
ee guzel oldukları kadar pahalılarda :)
bı de kendıme hamıs badısı aldım annemde bana bı pant bı tshırt almıs ıste bebege yelek ordu tulum ordu falan gelısmeler devam yanı
off cok kotu ya ee ıgne falan vurulsan daha ıı olur mu acaba
batta belli değilki zaten geçen ay 22 şubatta oldum ilaç (duphaston) yarın sabah bitcek eğer işe yaradıysa ilaç bittikten sonra bikaç gün içinde gebelik yoksa adet olmam gerekiyor ben 10gün diyorum çünkü tarlusal kullandığımda da ilaç bittikten 10 gün sonra adet oldum canım gebeliğe dair hiç bi belirti yok 11inde yumurtladım yani adetimin 18. günü yumurtladım ve bugün adetimin 29. günü sabah test yaptım eğer gebelik olsaydı testte çıkardı ama yok
çok midemmm bulanıııoooo napicammm beeennnn?????
batta belli değilki zaten geçen ay 22 şubatta oldum ilaç (duphaston) yarın sabah bitcek eğer işe yaradıysa ilaç bittikten sonra bikaç gün içinde gebelik yoksa adet olmam gerekiyor ben 10gün diyorum çünkü tarlusal kullandığımda da ilaç bittikten 10 gün sonra adet oldum canım gebeliğe dair hiç bi belirti yok 11inde yumurtladım yani adetimin 18. günü yumurtladım ve bugün adetimin 29. günü sabah test yaptım eğer gebelik olsaydı testte çıkardı ama yok
2 iğne birden yapılması geriyo burdaki doktorda 4 gelecek canım
bnm yeni hamiş olan arkadaşımın regl günü 3 gün geçmişti ve öle çıktı testte. hem de çok aşırı silik çıkmış. İlk başta göremedi diye çöpe atmış hatta. Gitmiş uyumaya. Eşi sonra merak edip çöpten almış ve o çok silik çizgiyi görmüş. Ertesi gün doktora gitmiş, kan testi yaptırmış. Seviye düşük çıkmış orda da. Doktor ultrasonla görememiş. 6 haftayı beklemesi gerekiyormuş. Doktor geç döllenme olduğunu söylemiş. O yüzden bu kdr geç çıkmış sonucu. Şimdi emin tabi :) Belki senin de öyledir
kuzum öle çok fazla ağrı kesici içme fazlası iyileştirmiyo çünkü aksine yararını azaltıyo ..
kııııızzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr müüüüüüüüjjjjdeeeeeeeeeeeeee
yaaaaaaa çok çok çok çok sevinçliyim şuaaaaaaannnnnnnnn
hay allah size niye müjde veriyosam anlamadım bende çok utandım bak şimdi
adet olduuuuuummmmmmmm batım geldi batım geldi
nesrinnnn batımı değiştirirmisin bugüne al tarihi Allah ım nasip etti sonunda oley beeee 33. günümde adet oldum çok şükür
nesrinnnn batımı değiştirirmisin bugüne al tarihi Allah ım nasip etti sonunda oley beeee 33. günümde adet oldum çok şükür
kııııızzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr müüüüüüüüjjjjdeeeeeeeeeeeeee
yaaaaaaa çok çok çok çok sevinçliyim şuaaaaaaannnnnnnnn
hay allah size niye müjde veriyosam anlamadım bende çok utandım bak şimdi
adet olduuuuuummmmmmmm batım geldi batım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?