HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım sen bat ne zamandı?

batta belli değilki zaten geçen ay 22 şubatta oldum ilaç (duphaston) yarın sabah bitcek eğer işe yaradıysa ilaç bittikten sonra bikaç gün içinde gebelik yoksa adet olmam gerekiyor ben 10gün diyorum çünkü tarlusal kullandığımda da ilaç bittikten 10 gün sonra adet oldum canım gebeliğe dair hiç bi belirti yok 11inde yumurtladım yani adetimin 18. günü yumurtladım ve bugün adetimin 29. günü sabah test yaptım eğer gebelik olsaydı testte çıkardı ama yok

dr gittim geldim.ulturasonla baktı yok bişey.bide kan tahlili yapalım dedi.3 te cıkcak o da.
adet olmazsan pazartesiye kadar dedi iğne yapalım dedi :2::2::2:
umudum yok artık

İnşallah dediğin gibi olur tatlım ya... pazar günü çalışmalar başlıyooooor :)

hadi bakalım ilk cicileri hayırlı olsun,güzel günlerde giydirirsin inşallah..ben kız istediğim için otamatik elim onlara gidiyorama unisex olanlarıda seviyorum ben.tatlım özellikle bakım ürünleri önemli biliyosun pahalı ama sağlık olsun ne yapalım.bu bebeğe birşeyler alma durumunu öyle abarttım ki,geçen marketteyiz eşimle,bebek bezide al tam olsun diye dalga geçti benle

bnm yeni hamiş olan arkadaşımın regl günü 3 gün geçmişti ve öle çıktı testte. hem de çok aşırı silik çıkmış. İlk başta göremedi diye çöpe atmış hatta. Gitmiş uyumaya. Eşi sonra merak edip çöpten almış ve o çok silik çizgiyi görmüş. Ertesi gün doktora gitmiş, kan testi yaptırmış. Seviye düşük çıkmış orda da. Doktor ultrasonla görememiş. 6 haftayı beklemesi gerekiyormuş. Doktor geç döllenme olduğunu söylemiş. O yüzden bu kdr geç çıkmış sonucu. Şimdi emin tabi :) Belki senin de öyledir

yaw bak şimdi sinirlencem ama haaa sanki kırmızıları gördün de karaları bağladın. ne bu yaa
bak canım daha BATına var. hemen çıkmamasıda çoook normal.. bu kadar kafana takıp belirti ararsan zaten olmaz. çünkü tüm bu hareketleri beynimizde ki bir hormon salgılıyo adette gebelikte oradan sağlanıyo. canısı olumlu düşün asla kötü düşünme olacak de. sev karnını benimle olacaksın de. beynine olumlu sinyalle gönder lütfen.. yok öle testte çıkardı filn.. hamile olanlarda bile 4 gün geçtikten sona teste bakıyolar ikinci çizgi silik. ha kimi şanslı 4 gün öncesinden görüyo. demek ki bizim bebeklerimiz nazlı olacak ve kendisini günü geçtikten sonra öğrenmemizi istiycek.. hadi bakalım toplan bak benim yarın BAT test TEK napiim şimdi kendimi kahrediyimmi istermisin ben kendimi üzüyüm mutsuz ediyim.. ben senin kendini üzmeni istemiyorum hadi güll gülll güüüülll.. bi kaç gün sonra bu yazıyı okuyup güleceksin benden demesii

kııııızzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr müüüüüüüüjjjjdeeeeeeeeeeeeee

yaaaaaaa çok çok çok çok sevinçliyim şuaaaaaaannnnnnnnn

hay allah size niye müjde veriyosam anlamadım bende çok utandım bak şimdi

adet olduuuuuummmmmmmm batım geldi batım geldi

inş canım rabbim mucizesini gösterir ama nebiliyim işte

nesrinnnn batımı değiştirirmisin bugüne al tarihi Allah ım nasip etti sonunda oley beeee 33. günümde adet oldum çok şükür

kuzum öle çok fazla ağrı kesici içme fazlası iyileştirmiyo çünkü aksine yararını azaltıyo ..

canım dayanamıyorumya yine bugun az içtim 2 saate bir alıyom dogum sancısı gibi bacaklarım heryerim sızlıyo elim ayam titriyo bulantı geliyo sancıyla dogrulamıyorum bile allahıma hoş varsında bıktım yinede isyan etmiyorum buda benim imtihanım

Hadi hayirli ugurlu olsun, bereketli aylarin olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…