HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bneim ya şimdiden güldürdün hemde ağlak ağlak :)) sabahtan beri kendimi sıkmaktan başım çatlıcak şuanda rabbim bizleride tez zamanda güldürsün inş ben en iyisi gidiyim bi abdest alıyım namaz kılıyımda kuran okuyup dua ediyim olmucak yoksa böyle kafayı iyice sıyırcam çok sağol canım

gözün aydın canımmm hadi bakalım hoşgelmiş kırmızılar o gitsin sonra gelsin bebişlerrr
anam regliye de sevinmek bi garibime gitti haaa

Allahtan sifa sabir isticen ben gecen hafta cok kotuydum bgn cok sukur cok daha iyiyim..

Gebelerin yaklaşık yüzde 80’inde görülen bulantı ve kusma şikayetleri genellikle ilk adet gecikmesinin birkaç gün sonrasında başlar ve giderek artarak 8. gebelik haftasında dayanılması en zor günlere ulaşır. Daha sonra yavaşça azalan bulantı ve kusmalar 14. gebelik haftası civarında ise sona erer
Gebelik bulantı ve kusmasının tedavisinde iki basamak vardır. Bunlardan ilki gebeyi bulantı uyaranlardan mümkün olduğunca uzak tutmaktır. Rahatsız eden kokular (yemek, sigara, parfüm, v.s.), mutfak ortamı, hatta kendi ev ortamından uzaklaştırmak bile gerekebilir. Mümkün olduğunca az ve sık öğünler, sabah saatlerinde kuru gıda tüketimi, erken gebelikte sağlıklı beslenme konusunda ısrarcı olmamak ve bulantı uyaran yiyecek maddelerini bir dönem tüketmemek, çok gerekli olmadıkça multivitamin ve kan ilacı benzeri mide irritasyonu yapacak ilaçların kullanılmaması, mide yanma ve ekşimelerinin yoğun olduğu dönemlerde soda ve soğuk içeceklerin tüketimi işe yarayabilir. İkinci sırada doktorun uygun gördüğü dozda B6 vitamini, bulantı önleyici ve mide asidini azaltıcı ilaç tedavileri gelir. (alıntı)

hayırlı olsum cimcime gözün aydın misafirlerine iyi bak

kısss diye diye getirdin sonunda gözün aydın canımmm

Son düzenleme:

en iyisi tabi canım sığın Rabbime. Elbet duyacak sesini. Hadi Allah kabul etsin inşallah

senin için sevindim canım.
darısı başıma

canım cıkmaya bılır daha erken
bak sımdı 18 yumurtladınbugun 29 gunu yanı 11 gun gecmıs yumurtanın spermle bulusması dollenme ve beta hcg hormonu yukselmesı neredeyse 1 hafta sonra baslıyor yanı 3 4 gundede cok degerın artamaz ee ıdrar testlerıda o kadar hassas degıl bence sıkma canını ve bekle ıns vardır

Allahtan sifa sabir isticen ben gecen hafta cok kotuydum bgn cok sukur cok daha iyiyim..

eyvaaahhh 3 hafta daha böle geccek yaniii napalım bnde senn gbi 10. haftama kadar uyurum geçer zamanmnnnnn

gözün aydın cnmmmmmm hadyy gelsinn nisanda müjdeli haberleeeeeeeeeeeeeeerrrrr

ewimin kokusu bile midemi bulandrıooo napcam bilmiorumm kahvaltıda ne yiosun sen cnm bnada fikir verin yumurtadan fenalık geldiiii

calıstıgım ıcın canım daha saglıksız seyler ama yagsız olabılecek seyler ıste beyaz peynır domates zeytın sandvıc - tost - sımıt dongu bole donuyor

hangı bez yarıcak bılemıyorum o yuzden stok yapamıyorum kımısıne en ıısını alırsın yınede kotusunu begenır bebek bellı olmuyor kı

delı kız gozun aydın hadı hayırlısı ıns sokul soyle bır temızlen de bebıs ıcın yerı hazırla bakalım :)

Oglen yemegımı yıyemedım mıdem bulandı hemde canım aksamdan cekmıstı erıste yıcektım
ıkı catal hop gerısı cope oldu
cok mutsuzum halen mıdem bulanıyor

Ayyy bulantı halleri çok fena geçiyomuş yaa Allah yardımcın olsun ( bir iki ay en fazla ama dayan

hangı bez yarıcak bılemıyorum o yuzden stok yapamıyorum kımısıne en ıısını alırsın yınede kotusunu begenır bebek bellı olmuyor kı

Canim alis veris icin erken degilmi ben magazalara bile bakmiyorum icim gitmesin diye.. Daha cok basindayiz hamisligin Allah korusun dunyanin bin turlu hali var..

ekmek attıım bır parca ama o bıle gıtmıyor su an eve gıtmek uyumak ıstıyoum keske ıstemeseymısım he oncesınde hıc bısıyım yoktu

Canim benim gecicek ins bende de oluyor ole sanki o yemegi isteyen ben deglmisim gibi onume gelince mide bulantisi tiksinme canim yemek istiyor ama boagazimdan gecmiyor icim kabul etmiyor.. Yat dinlen 1-2 saat sonra gene ye iki catal bole bole alisiyorsun, benim cok sukur Allahim nazarlardan saklasin bgn hic bulantim olmadi daha..

Canim alis veris icin erken degilmi ben magazalara bile bakmiyorum icim gitmesin diye.. Daha cok basindayiz hamisligin Allah korusun dunyanin bin turlu hali var..

canım kesınlıkle oyle ama 6 aylıkken alsakda dunyanın bın bır turlu halı var hem bozulacak seyler degıl
ıns bebegımde ona yapılan hazırlıkları gorucek saglıkla gelıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…