- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.801
yaw bak şimdi sinirlencem ama haaasanki kırmızıları gördün de karaları bağladın. ne bu yaa
bak canım daha BATına var. hemen çıkmamasıda çoook normal.. bu kadar kafana takıp belirti ararsan zaten olmaz. çünkü tüm bu hareketleri beynimizde ki bir hormon salgılıyo adette gebelikte oradan sağlanıyo. canısı olumlu düşün asla kötü düşünme olacak de. sev karnını benimle olacaksın de. beynine olumlu sinyalle gönder lütfen.. yok öle testte çıkardı filn.. hamile olanlarda bile 4 gün geçtikten sona teste bakıyolar ikinci çizgi silik. ha kimi şanslı 4 gün öncesinden görüyo. demek ki bizim bebeklerimiz nazlı olacak ve kendisini günü geçtikten sonra öğrenmemizi istiycek.. hadi bakalım toplan bak benim yarın BAT test TEK napiim şimdi kendimi kahrediyimmi istermisin ben kendimi üzüyüm mutsuz ediyim.. ben senin kendini üzmeni istemiyorum hadi güll gülll güüüülll.. bi kaç gün sonra bu yazıyı okuyup güleceksin benden demesii
kııııızzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr müüüüüüüüjjjjdeeeeeeeeeeeeee
yaaaaaaa çok çok çok çok sevinçliyim şuaaaaaaannnnnnnnn
hay allah size niye müjde veriyosam anlamadım bende çok utandım bak şimdi
adet olduuuuuummmmmmmm batım geldi batım geldi
Allahtan sifa sabir isticen ben gecen hafta cok kotuydum bgn cok sukur cok daha iyiyim..
canım bneim ya şimdiden güldürdün hemde ağlak ağlak :)) sabahtan beri kendimi sıkmaktan başım çatlıcak şuanda rabbim bizleride tez zamanda güldürsün inş ben en iyisi gidiyim bi abdest alıyım namaz kılıyımda kuran okuyup dua ediyim olmucak yoksa böyle kafayı iyice sıyırcam çok sağol canım
batta belli değilki zaten geçen ay 22 şubatta oldum ilaç (duphaston) yarın sabah bitcek eğer işe yaradıysa ilaç bittikten sonra bikaç gün içinde gebelik yoksa adet olmam gerekiyor ben 10gün diyorum çünkü tarlusal kullandığımda da ilaç bittikten 10 gün sonra adet oldum canım gebeliğe dair hiç bi belirti yok 11inde yumurtladım yani adetimin 18. günü yumurtladım ve bugün adetimin 29. günü sabah test yaptım eğer gebelik olsaydı testte çıkardı ama yok
Allahtan sifa sabir isticen ben gecen hafta cok kotuydum bgn cok sukur cok daha iyiyim..
ewimin kokusu bile midemi bulandrıooo napcam bilmiorumm kahvaltıda ne yiosun sen cnm bnada fikir verin yumurtadan fenalık geldiiii
hadi bakalım ilk cicileri hayırlı olsun,güzel günlerde giydirirsin inşallah..ben kız istediğim için otamatik elim onlara gidiyorama unisex olanlarıda seviyorum ben.tatlım özellikle bakım ürünleri önemli biliyosun pahalı ama sağlık olsun ne yapalım.bu bebeğe birşeyler alma durumunu öyle abarttım ki,geçen marketteyiz eşimle,bebek bezide al tam olsun diye dalga geçti benle
nesrinnnn batımı değiştirirmisin bugüne al tarihi allah ım nasip etti sonunda oley beeee 33. Günümde adet oldum çok şükür
oglen yemegımı yıyemedım mıdem bulandı hemde canım aksamdan cekmıstı erıste yıcektım
ıkı catal hop gerısı cope oldu
cok mutsuzum halen mıdem bulanıyor
canım tuzlu bişeyler ye bastırır bulantını
hangı bez yarıcak bılemıyorum o yuzden stok yapamıyorum kımısıne en ıısını alırsın yınede kotusunu begenır bebek bellı olmuyor kı
ekmek attıım bır parca ama o bıle gıtmıyor su an eve gıtmek uyumak ıstıyoum keske ıstemeseymısım he oncesınde hıc bısıyım yoktu
Canim alis veris icin erken degilmi ben magazalara bile bakmiyorum icim gitmesin diye.. Daha cok basindayiz hamisligin Allah korusun dunyanin bin turlu hali var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?