HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Googleden ara istersen canim

canım kaç günden beri araştırıyorum kimi yerde adet düzenleştirici yazıyo kimi yerde bazı sitelerde soru soranlar oluyo cevaplar adet düzensizliğiniz gecen ay tarsular kullandığınızdan oluyo diyolar. kafam karıştı hiç bişi anlamadım ya sinir bozucu bir durum en geç perşembe gününe randevü varmış o zamana kadar nasıl dayancam bilemiyorum inşallah bir umut olurda hamiş olurum allahın izniyle

Bildigim kafariyla once yumurta buyutucu ilac veriyor 5 gun kullaniliyor. sonra muayene icic 12. Gun fala cagiriyor. yumurta olgunlasinca catl.ignesi vuruluyor. o gun iliski oluyor.

çok saol canım ya öğrenmiş olduk allahım bizleri hiç uğraştırmadan hamile kalmayı nasip edr inşallah

ben çalışmadığm için yne iyiyim yani:))) maşallah sana kuzum çocukta yaparsn sen kariyerdeeee:)))

valla ozaman iyisin şekerimmm çalışınca zorrr valla göriciiizzzz çocukta yaparım kariyerde doğrumu

anam senin kocada sevindirik olmuş sanırsam galüübaaaa hani varya ne oldum delüsüüü ondan olmuş

of canım seninkide benden kötüymüş harbiden öyle yaaa doktorlara güven olmuyorrr iyi doktoru bulana kadar bir kaç doktora gitmemiz lazım.. bakalım nolcek ben bu hafta içi gidicem yine bir doktora...

günayddııııınnnnn herkezeeee
benim umutlarda marta kaldı c.teşi kan verdim ama maleşef ki kocaman 2 gördüüümm kışmet değilmiş demekki neymiiş 1 şaat şonta cıkan ıkıncı cızgıye guvenmıyceeezzz bunu anladım ama inşan ole bıle olşa umut etmk de guzeell rabbim daha fazla aratmadan verşin bebeğimiii
buarada moralim iyi eşim şaoolşşuunnnn ama hala adet olmadım günümde gecti ama pkonun şbebei bu tarluşala başlıcam şokşuuun dıee

sadece adet sokturuyo canım adet duzenleyıcı dedıgı olay cocuk ıstemeyene dogum kontrol hapı vermesı oluyor

ben yeni katıldım canım aranıza inş sahlıklı bi evladın olur bence birbirimiz için sürekli dua edelim kimin duasının kabul olcahı belli olmaz benimde 9 gün sonra adetim ama bu aydan umudum yokk

Üzülme zaten canım hayırlısıı ıle ne zamangelecekse o zamana razı olmak lazım yeterkı saglıklı ve hayırlı olsun
Tam batını yaz da lıstede duzenler nesrın

Dedigin gibi cıkan 2 cızgı umut oluyor bıze ama gec cıkmaması lazım demekkı

canım taçyaprakcım.. ben de eşime yalvardım demiyelim 3 ay diye.. ama durdu mu? hekese söyledi ama onları da anlamak lazım dimi.. seviniyorlar baba olmak apayrı bişi :))) Rabbim bebeğini korusun eee kan testine koş dahi ne kadarlıkmış öğrenelim hayırlı olsun

bebeğim allah ol dediği zaman olacak hepimizinki inşallah.. yakın zamanda... aminnnnnnnnnnnnnnn diyorummm

cnm daha aadet olmadımdan batımı bılmıorum once şöktürücü kullanıyım olee yazarız şimdilik kalşın ble ayne şağlık olşun da gec olşuunn
günaydın arkadaşalr sizi takip ediyodum şimdi bende üye oldum ve bende bebek özlemi çekiyorumm
hoşgeldin aramızaaa kac aydırr bekliorşunuzzz
bebeğim allah ol dediği zaman olacak hepimizinki inşallah.. yakın zamanda... aminnnnnnnnnnnnnnn diyorummm
aynen cnmm rabbim bızlerı daha fazla aratmaşın şağlıklı bır şekilde
ben yeni katıldım canım aranıza inş sahlıklı bi evladın olur bence birbirimiz için sürekli dua edelim kimin duasının kabul olcahı belli olmaz benimde 9 gün sonra adetim ama bu aydan umudum yokk

cnm kırmızı kart goreene kadar umutlar yeşermeye devam ederr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…