HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

valla hıc gerı donup bakabılecegımı sanmıorum
senın ıcınde cok sevındım ıns hep bole devam eder artık

Bez değilde popo için ıslak mendil uni baby çok fazla öneren var aklınızda olsun kızlar hatta yakın arkadaşım şuan 6 aylık bebeği
bana stok yap hemen diyo tabi hamile olduğumu öğrenince başlamam için :)))))

allahım bu mübarek cuma gününde sende bize halizlik mide buşlantısı kusma aş erme uyuma ne varsa hamilelik belirtisi hepsini ver razıyım bende yazcammı buraya ay çok bulantım var çok uyuyum dye ayyyy bütün zorluklarını çekmeye razıyım buarada bende bebek falan yok ama ben gördühümde çok beyendihim kıyafetleri alıyom geçen kadındediki kaç aylık yenimi alma erken dedi bende yok daha benimki babasında duruyo dedim kadın bidk durdu heeee evdemi dedi yok işte şimdi her yere taşıyo mecburen dedim

cimcime canım hayırlı olsun darısı bebeişin basıma mujjjjjjdeeeeeeeeee mujjjjdeeeeee yazınca ayyyyy dedım cımcıme de hamıs cok sevınmıstım kız ama yıne cok sevındım en az-zından bır sonrakısı ıcn calısmalara baslayacaksı n:)

ben cok arastırdım da sebamed de sebamed dıorlar ya
hepsınden pahalı ama en ıyısı o snaırım
ama kıme ne yarar bellı olmaz
benım mesela sabuna alerjım var ıns cocugum benden bu huyu almaz

Allah iyiliginizi versin, evet cok zor bende hep arkadaslarimin cocuklarina alir veririm icim gider onlar icin begenirim.. Dogmamis cocuga don bicmeyin, Allah'in gucune gitmesin sonra.. Ins. o gunlerde gelicek risk azalicak o zaman bol bol aliriz biriktirin paranizi..

ohhh işte batsız kadının batı geldiii yaşasın, hadi hayırşı olsun canımmmmmmmmm

Amiiiiiiiiiiiin Allah sesimizi duysunnnnn :)

Benim hesaplara göre bugün adet olmam gerekiyor ama hiç belirti yok 3 gün önce şiddetli kasık ağrım oldu sadece.
Geçen ayda 7 gün gecikti heyecan stres sora hayal kırıklığı budefa hiç kasmıyorum kendimi
sadece olsun istiyorum sora özser in 3 lü tarifine başlayacağım için
İnşallah bu ay onunla bide eşime yum. günlerini yansıtmadan başarıcam

aklıma ne geldi şimdi ben 2008 yılında buraya üye oldum o zaman nişanlıydım evelenecekelr topicinde yok çeyizdi yok düğündü yok kayınvalidemelrdi falan konuşurduk harika bi arkadaşlığımız vardı hatta bazılarıyla face den görüşüyoruz hala sonra noldu amacıma ulaştım evlendim hatta üstünden nerdeyse 4 sene geçti, şimdi ne alaka diceksiniz ama şimdide hayatımdaki konu bebek ve ben tıpkı nişanlılıktan evliliğe geçerkenki başarım gibi yine bebeğim olacak ve ben sizlerle hala görüşüyor olucam ve o zamanda yok bebeğim yemek yemiyor ya da bebeğim obez ya da çocugum ilkokula gitti gibi topiclere gelmek için tekrar kk nın başında olucam..

hayat sanırım hep aşama aşama insan olduğumuz için acele ediyoruz herşey için o zamanda benim düğünüm 1 sene ertelenmişti çok üzülmüştüm şimdide bebeğim erteleniyo gibi ama mutlaka vardır bi hayır...ayy çok içimden geldi böyle söylemek züğürt tesellisimi dersiniz ne dersiniz bilmem kılzar ama herşeyi zamana bırakmak sanırım en güzeli..

yansıtmadan başarmayı başarırsan nolur bana da haber verki bende yapayım

ınsallah cnm ama belkıde hamıssındır bekle bakalım daha kırmızılar gelmedı yanı

Neredeyse dokuz haftalık olmasına ragmen halen daha göremedık doktor şansın yok alttan bakıcaz dedi baktı anammmm gördük hemde kafası vucudu o kadar bellıkı kalbı pıt pıt atıyor en sonunda gördüm rahatladım ama ıkız değilmiş doktorda ikiz bekliyordu değerlere göre ama 1 tane . 1 tane olsun benım olsun sağlıklı olsun oyy anası yesın onuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))

ay gozun aydın cnm sonunda hem pıt pıtlarıda duymussunuz ama neden ustten goremıorkı 9 haftalık dıorsun
gec dollenme falan mı acaba bebek kaca uyumludedı doktor

hayırlı uğurlu olsuuuuuuuunnnnnn

rabbim umarım okadar çok bekletmez bizi anneme deli oluyorum zaten ya benim annemde ananemde erken menopoza girmişler hatta fazla erken 35-38 yaşlarında ben 28 yaşındayım bende onlar gibi erken menopoza girersem diye çok korkuyorum onun umrunda bile değil boşver nasılsa olur zamanı vardır diyo tamam zamanı vardır bende biliyorum ama dilde söylemesi gibi kolay olmuyo işte

ay gozun aydın cnm sonunda hem pıt pıtlarıda duymussunuz ama neden ustten goremıorkı 9 haftalık dıorsun
gec dollenme falan mı acaba bebek kaca uyumludedı doktor

benım rahmımin şekli biraz değişikmiş arkaya doğruymuş anca 3 aydan sonra normal yollardan görünür dedi bide son adet tarıhıme göre 9 hafta ama ultrasında 7 haftalık çıktı evet geç döllenme olmuş

Hadi gözün aydın canım, sağlıcakla kucağınada al inşallah...

gözün aydın canım

canıımm gözün aydın Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.. gerçi dediğin gibi ikiz bekliyoduk ama olsun sağlıklı olsun bi tane olsun daha ne ister insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…