- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.821
Canim benim gecicek ins bende de oluyor ole sanki o yemegi isteyen ben deglmisim gibi onume gelince mide bulantisi tiksinme canim yemek istiyor ama boagazimdan gecmiyor icim kabul etmiyor.. Yat dinlen 1-2 saat sonra gene ye iki catal bole bole alisiyorsun, benim cok sukur Allahim nazarlardan saklasin bgn hic bulantim olmadi daha..
Bez değilde popo için ıslak mendil uni baby çok fazla öneren var aklınızda olsun kızlar hatta yakın arkadaşım şuan 6 aylık bebeği
bana stok yap hemen diyo tabi hamile olduğumu öğrenince başlamam için :)))))
allahım bu mübarek cuma gününde sende bize halizlik mide buşlantısı kusma aş erme uyuma ne varsa hamilelik belirtisi hepsini ver razıyım bende yazcammı buraya ay çok bulantım var çok uyuyum dye ayyyy bütün zorluklarını çekmeye razıyım buarada bende bebek falan yok ama ben gördühümde çok beyendihim kıyafetleri alıyom geçen kadındediki kaç aylık yenimi alma erken dedi bende yok daha benimki babasında duruyo dedim kadın bidk durdu heeee evdemi dedi yok işte şimdi her yere taşıyo mecburen dedim
kııııızzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr müüüüüüüüjjjjdeeeeeeeeeeeeee
yaaaaaaa çok çok çok çok sevinçliyim şuaaaaaaannnnnnnnn
hay allah size niye müjde veriyosam anlamadım bende çok utandım bak şimdi
adet olduuuuuummmmmmmm batım geldi batım geldi
allahım bu mübarek cuma gününde sende bize halizlik mide buşlantısı kusma aş erme uyuma ne varsa hamilelik belirtisi hepsini ver razıyım bende yazcammı buraya ay çok bulantım var çok uyuyum dye ayyyy bütün zorluklarını çekmeye razıyım buarada bende bebek falan yok ama ben gördühümde çok beyendihim kıyafetleri alıyom geçen kadındediki kaç aylık yenimi alma erken dedi bende yok daha benimki babasında duruyo dedim kadın bidk durdu heeee evdemi dedi yok işte şimdi her yere taşıyo mecburen dedim
Benim hesaplara göre bugün adet olmam gerekiyor ama hiç belirti yok 3 gün önce şiddetli kasık ağrım oldu sadece.
Geçen ayda 7 gün gecikti heyecan stres sora hayal kırıklığı budefa hiç kasmıyorum kendimi
sadece olsun istiyorum sora özser in 3 lü tarifine başlayacağım için
İnşallah bu ay onunla bide eşime yum. günlerini yansıtmadan başarıcam
Benim hesaplara göre bugün adet olmam gerekiyor ama hiç belirti yok 3 gün önce şiddetli kasık ağrım oldu sadece.
Geçen ayda 7 gün gecikti heyecan stres sora hayal kırıklığı budefa hiç kasmıyorum kendimi
sadece olsun istiyorum sora özser in 3 lü tarifine başlayacağım için
İnşallah bu ay onunla bide eşime yum. günlerini yansıtmadan başarıcam
Neredeyse dokuz haftalık olmasına ragmen halen daha göremedık doktor şansın yok alttan bakıcaz dedi baktı anammmm gördük hemde kafası vucudu o kadar bellıkı kalbı pıt pıt atıyor en sonunda gördüm rahatladım ama ıkız değilmiş doktorda ikiz bekliyordu değerlere göre ama 1 tane . 1 tane olsun benım olsun sağlıklı olsun oyy anası yesın onuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))
Neredeyse dokuz haftalık olmasına ragmen halen daha göremedık doktor şansın yok alttan bakıcaz dedi baktı anammmm gördük hemde kafası vucudu o kadar bellıkı kalbı pıt pıt atıyor en sonunda gördüm rahatladım ama ıkız değilmiş doktorda ikiz bekliyordu değerlere göre ama 1 tane . 1 tane olsun benım olsun sağlıklı olsun oyy anası yesın onuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))
cnmmmmm seni çok iyi anlıyorum. biz çok takıyoruz ama çok istediğimiz için oluyor tüm bunlar. ben de eşime çocuk lafı açamıyorum artık çok fazla. çünkü adam bnm stresimden kendi de girdi. bu sefer laf sölemeye, öflemeye pöflemeye başladı. annem ztn takmıo, amaaaan olur dio. oysa esas anlaması gereken o. şöle bi durum varki, annemlerin 4 yıl çocuğu olmamış. kanallarıyla ilgili bir durumu varmış. Tedavi olmuş sonra ben olmuşum. Ve şansa bakki eşimin annesi de tedavi görmüş. Babasının ise spermi çok çok azmış ve hareketsizmiş. 7 yıl tedavi görmüşler öyle olmuş. Şimdi ben nasıl korkmayayım. Ya bizde de aynı sorunlar varsa. Ki onlar 20-21 yaşlarında bu tedavilere başladılar. bende çıksa bu (Allah korusun) 35 i görcem.
Şimdi gel de stres olma.
Nolur çok üzülmemeye çalış. İnşallah olacak bizim de yavrularımız. Sonra geriye dönüp bakcaz ayyy neleri dert etmişim diye. Evlilikle ilgili hazırlık kısımlarına yazdıklarımı okuyorum da, nelere gereksiz yere takmışım diyorum. geldi geçti bile çoktaaan
ay gozun aydın cnm sonunda hem pıt pıtlarıda duymussunuz ama neden ustten goremıorkı 9 haftalık dıorsun
gec dollenme falan mı acaba bebek kaca uyumludedı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?