- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.841
hadi gözün aydın canım, sağlıcakla kucağınada al inşallah...
hayırlı uğurlu olsuuuuuuuunnnnnn
benım rahmımin şekli biraz değişikmiş arkaya doğruymuş anca 3 aydan sonra normal yollardan görünür dedi bide son adet tarıhıme göre 9 hafta ama ultrasında 7 haftalık çıktı evet geç döllenme olmuş
canıımm gözün aydın Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.. gerçi dediğin gibi ikiz bekliyoduk ama olsun sağlıklı olsun bi tane olsun daha ne ister insan
benım rahmımin şekli biraz değişikmiş arkaya doğruymuş anca 3 aydan sonra normal yollardan görünür dedi bide son adet tarıhıme göre 9 hafta ama ultrasında 7 haftalık çıktı evet geç döllenme olmuş
gözün aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleride göstersin inş
[sıze=2]gurkim geç döllenme olmuş dedin ya sen adet gününden kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu. Daha öncesinde test filn yapmışmıydın? [/sıze]
[sıze=3]1- ilk idrarla mı öğrendin?
2- idrar testini yaptığında üstünden kaç gün geçmişti. ?
3- adetten önce de idrar testi yapmışmıydın ?
[/sıze]
bu sorularımın hepsine cevap istiyorum. Istediğin sorudan başlayabilirsin. Başarılar
bende o kadar takımıştım artık her ay hüsran en umutsuz olduğum aydı aslında hamıle olduğumu öğrendığım zaman : 22 şubat adet tarıhımdı 20 şubatta erken gebelık testı yaptım pahalı olanlar varya fortel negatıf çıktı ama baktım adet günümde adet olmadım ucuz idrartesti aldım çok silik ikinci çizgi çıktı inanamadım 23 / 24 / 25 / 26 şubatta hergun yaptım git gide koyulastı her yaptığımda bekledım yine hayal kırıklığına ugramak istemedım 1 martta kadar adet olmadım kan testı yaptım 669 çıktı aha dedim oldu bu sefer 4 martta yaptım 5600 çıktı ama vucudumu çok iyi dinledım herseyı gebelık belırtısıne bağladım ama öyle olmadı aksıne hiçbir belirti olmuyormuş sadece adetıme 10 gün gibi bi süre varken sol kasığıma bi sancı saplandı o an hissettım bu seferkı başka diye
bende o kadar takımıştım artık her ay hüsran en umutsuz olduğum aydı aslında hamıle olduğumu öğrendığım zaman : 22 şubat adet tarıhımdı 20 şubatta erken gebelık testı yaptım pahalı olanlar varya fortel negatıf çıktı ama baktım adet günümde adet olmadım ucuz idrartesti aldım çok silik ikinci çizgi çıktı inanamadım 23 / 24 / 25 / 26 şubatta hergun yaptım git gide koyulastı her yaptığımda bekledım yine hayal kırıklığına ugramak istemedım 1 martta kadar adet olmadım kan testı yaptım 669 çıktı aha dedim oldu bu sefer 4 martta yaptım 5600 çıktı ama vucudumu çok iyi dinledım herseyı gebelık belırtısıne bağladım ama öyle olmadı aksıne hiçbir belirti olmuyormuş sadece adetıme 10 gün gibi bi süre varken sol kasığıma bi sancı saplandı o an hissettım bu seferkı başka diye
ayy canım ne güzel anlatmışsın yademekki neymiş erken gebelik testide olsa adetten önce biraz zor gösteriyomuş
Tekrardan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kızlar şimdi bi arkadaşımdan bi mesaj geldi çok hoşuma gitti sizlede paylaşıyım
Yakup A.S yaklaşık 40yıl Yusuf A.S.'ı bekleyişinin ardından Yusuf A.S.'a kavuşunca şöyle dua etti "Allah'ım! Kalbinde beklentisi olupta sana umut bağlayanların beklentilerini ihsan et!"
rabbim bizimde beklentimizi hsan eder inş bizlere Aminn...
banada saplandı kız o acıdan acaba bendedemi varki bişeyler hala bi umut olabilirmi bende:)) anlattıkların çok güzel heyecanı tarif edilemez şeyler yüce rabbim ol demesiyle herşeyi olduran rabbim bizede nasip eder inş tez zamanda hayırlısıyla
doktor dedi bu bebiş muhtemelen adetıne birkaç gün sonra göllenmiş rahmıne doğru yol almış dedi
sen gör diye sordum zaten.. bak erken genelik testinde bile çıkmamış sen umutsuz davranıyosun .. yok öle..
eee adetten bikaç gün sonra döllendiyse yumurtlama günü yalanmı yani yoksa sen adetten bikaç gün sonramı yumurtlamış oluyosun canım valla kusura bakma dalga felan geçmiyorum cidden anlamadım ondan soruyorum benim kafam iyice karışmış durumdada bugün iyi değilim anlıycağın nerden bi umut ışığı bulsam diye aranıyorum
eee adetten bikaç gün sonra döllendiyse yumurtlama günü yalanmı yani yoksa sen adetten bikaç gün sonramı yumurtlamış oluyosun canım valla kusura bakma dalga felan geçmiyorum cidden anlamadım ondan soruyorum benim kafam iyice karışmış durumdada bugün iyi değilim anlıycağın nerden bi umut ışığı bulsam diye aranıyorum
banada saplandı kız o acıdan acaba bendedemi varki bişeyler hala bi umut olabilirmi bende:)) anlattıkların çok güzel heyecanı tarif edilemez şeyler yüce rabbim ol demesiyle herşeyi olduran rabbim bizede nasip eder inş tez zamanda hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?