- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.861
eee adetten bikaç gün sonra döllendiyse yumurtlama günü yalanmı yani yoksa sen adetten bikaç gün sonramı yumurtlamış oluyosun canım valla kusura bakma dalga felan geçmiyorum cidden anlamadım ondan soruyorum benim kafam iyice karışmış durumdada bugün iyi değilim anlıycağın nerden bi umut ışığı bulsam diye aranıyorum
eee adetten bikaç gün sonra döllendiyse yumurtlama günü yalanmı yani yoksa sen adetten bikaç gün sonramı yumurtlamış oluyosun canım valla kusura bakma dalga felan geçmiyorum cidden anlamadım ondan soruyorum benim kafam iyice karışmış durumdada bugün iyi değilim anlıycağın nerden bi umut ışığı bulsam diye aranıyorum
amın rabbım olmayan isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın inşallah NE ZAMAN ADET TARIHIN NE ZAMAN OLUCAKSIN
sağolasın canım anladım zaten üzerime alındım bende hemen heyecanla cevap yazmaını bekledim anaam biz burda hamiş olanları kullanıyo gibi oluyoz bugün ikinci kez utandım kendimden hamiş olan kızlar hakkınızı helal edin tabi minik bebişleride[/QUOT
Bİ DÜŞÜNSENE FORTEL GEBELIK TESTI YAPTIM 25 TL ALDIM ADETE İKİ GUN KALA ÇIKMADI 2 GÜN SONRA 2 TL LIK TESTTE ÇIKTI O IKI GÜN BİLE NE KADAR ÖNEMLİ Bİ SÜREÇ BEBEK İÇİN
haa bak bide adetlerı düzensiz olanlar zaten geç yumurtluyormuş ve geç döllenme oluyormuş benım adetlerım çok düzensizdi , bide yumurtlama zamanı herkesde aynı olmuyor sekebiliyor dedi geç döllenme dedikleri normalı bir gün ama geç olunca 3/5 gün sürüyormuş yumurtanın döllenmesi ee oda hereşyı etkiliyormuş rahme yerlşeme zamanına kadar o surec 1 hafta 10 günü buluyormuş
sağolasın canım anladım zaten üzerime alındım bende hemen heyecanla cevap yazmaını bekledim anaam biz burda hamiş olanları kullanıyo gibi oluyoz bugün ikinci kez utandım kendimden hamiş olan kızlar hakkınızı helal edin tabi minik bebişleride[/QUOT
Bİ DÜŞÜNSENE FORTEL GEBELIK TESTI YAPTIM 25 TL ALDIM ADETE İKİ GUN KALA ÇIKMADI 2 GÜN SONRA 2 TL LIK TESTTE ÇIKTI O IKI GÜN BİLE NE KADAR ÖNEMLİ Bİ SÜREÇ BEBEK İÇİN
evet yaa haklısın ben bekliyim en iisi ay sonuna kadar
ah onu bide ben bilsem eğer 30günde olursam 23martta olmam lazım ama yumurtlamaya göre 14 gün sonra olursam 25mart yani canım en garanti 28 mart öyle deyim ama belirti melirti bişey yok koskoca bir tek kırmızı çizgiden başka
ozman işin özü gün aşırı adet biter bitmez bidaha adet olana kadar mik mik yapcaz ben bunu anladım doğrumu
Neredeyse dokuz haftalık olmasına ragmen halen daha göremedık doktor şansın yok alttan bakıcaz dedi baktı anammmm gördük hemde kafası vucudu o kadar bellıkı kalbı pıt pıt atıyor en sonunda gördüm rahatladım ama ıkız değilmiş doktorda ikiz bekliyordu değerlere göre ama 1 tane . 1 tane olsun benım olsun sağlıklı olsun oyy anası yesın onuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))
ohhhh kendime geldimm birzzzkalktım evimi süpürdüm sildimm kapıları sildim rahatladımm galeta yedim ii geldi bulantıma tavsiye ederim susamlı yemeyin arkadaşlar çok bulantı yapıoooo....
ozman işin özü gün aşırı adet biter bitmez bidaha adet olana kadar mik mik yapcaz ben bunu anladım doğrumu
Canim Allah kucagina saglikla almayi guzel bir gebelik gecirmeyi nasip etsin.. Benimde doktorum hic ustten bakmadi bakilmaz zaten ilk uc ay ustten dedi. Asagidan daha net dogru sonuc alirsin dedi. Annemde oyle demisti. Olsun gecte olsa bak kalk atislarinida duymussun hayirli ugurlu saglikla buyusun ins. Cok sevindim .. :))
aynen öyle bide ben hamıle kaldığım ay birliktelıkten sonra hiç duş almadım bir gün sonra aldım ve popomun altı yastık koydum her ılışkıden sonra işe yaradımı bunlar bilemiyorum tabiki
aynen öyle bide ben hamıle kaldığım ay birliktelıkten sonra hiç duş almadım bir gün sonra aldım ve popomun altı yastık koydum her ılışkıden sonra işe yaradımı bunlar bilemiyorum tabiki
bende son bir haftadır ilişkiden sonra hareket etmeemye dikkat ediyorum belimin altına yastık koyuyorum ve bir haftadır 6da uyanıyorum banyo yapıp işe yetişcem die ve ıslak ıslak işe geliyorum kafam yosunlucak artık eşerbın içinde kurumuyorda
aynen cnmm işe yaramıştr mutlakaaaa:)) buarada kalp atışlarını sende duydun demekkkkGözün aydın cnm harika bişi dimiiii?? Rabbim topiğimizdeki tüümmmm isteyenlere nasip etsinnn bnde p.tesi duydumm gözlerim doldu dr çıkışında.. Allahım almasın onları bizdennn sağlıkla gelsinler annelerineeeee
kız kendini fazla yorma bizim burda bir arkadaş var yemek bile yapmıyor anacım
tatlım dikkat et ama bebek uğruna sinüzit olursun allh korusunn... Mutlaka kurut saçlarını cnmmmm.. Hele bonenn altında daha riskliiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?