HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aynen öyle bide ben hamıle kaldığım ay birliktelıkten sonra hiç duş almadım bir gün sonra aldım ve popomun altı yastık koydum her ılışkıden sonra işe yaradımı bunlar bilemiyorum tabiki

Aynen bende hayatim yattim ole popomun altinda yastik sabah kadar hic kalkmadim , sabah kalkinca aldim dusumu yada sabaha karsi 4 gibi fln oldu birkac birliktelik yine 8 -9 kadar yattim kalkmadim..

kız kendini fazla yorma bizim burda bir arkadaş var yemek bile yapmıyor anacım

bnde yapmıodumm ama baktım olmıcak böle ev aldı başını gdio düzen müzen kalmadı... 2 gün önce annem geldi derin temizlik yaptık buğünde ben o temizliği korumak için yaptım... hamilelik hastalık değilki yat yat için şiştii:)) esski kadınlar dokuz ay tarlada çalışıolarmışş yicek ekmeği varsaa o nu allahh anneye bi yapıştrr ki sormaaa:))) zaten bnde tedbirimi alırum ynede yavaş yavaş yapıorm temzliimii

CAnlar yaa ben güzelce adetimi oldum :))) dün damla damla kırmızıları gördm akşam şimdi size sorum şu

ilk gün olarak dünü sayıcam dimi sonuçta kan gördmmü gördüm damla damla olması önemli değil dimi klomene başlicamya 3. gün o yüzden dünü ilk gün sayıp saymama konusunda tereddür ettim, napsamki

ilk gördüğün gün canım.. az az lekeler geldiği günü sayıcaksın..
yahu bu klomen ne işe yarıyodu ? :26:

ilk gördüğün gün canım.. az az lekeler geldiği günü sayıcaksın..
yahu bu klomen ne işe yarıyodu ? :26:

yumoşların büyümesine yarıyo bebişim büyüyor gelişiyor çatır çatır çatlıyor ama kocası benim gibi tembel olanların yumoşları çatlasada patlasa da spoşlarla buluşmadığı için kırmızı başlıklı kızla her ay ormanda yürür

ilk leke geldiği günü sayasaksın canım

nesrinim yumurta hesaplayıcılar diyoki sen nisanın 18 inde regl olcaksın diyor ama bence biz ona kafadan kanaat notu verelim benim batıma 20 nisan yazalım

slm nesrincigim biraz rahatsızlık gecırdım o yüzden giremiyodum topige canım benım adet oldum 17 nisana kaldi artık

nesrinim yumurta hesaplayıcılar diyoki sen nisanın 18 inde regl olcaksın diyor ama bence biz ona kafadan kanaat notu verelim benim batıma 20 nisan yazalım

20 nisan yazıyorum canım

tamam canım o zaman dün ilk günümdü bugün 2 yarında 3 yarın klomene başlicam, regl olunca günler çabuk geçiyo regl olmayınca zaman geçmek bilmiyo baksana 2. güne bile gelmişim nerdeyse bitcek bide

aynen öyle bugun benim ilk günüm bende 3 günü başlayacam

slm nesrincigim biraz rahatsızlık gecırdım o yüzden giremiyodum topige canım benım adet oldum 17 nisana kaldi artık

geçmiş olsun canım ekliyorum hemen

Hadi hayirli ugurlu olsun, bereketli aylarin olsun ins..

ayy canım gözün aydınn deyiştiriyorum canım :)

e hadi gözünaydın cimcimesultan belirtisizlik ortadan kalktı gelecek aya gelmesin diye dua ederiz artık

gözün aydın canımmm hadi bakalım hoşgelmiş kırmızılar o gitsin sonra gelsin bebişlerrr
anam regliye de sevinmek bi garibime gitti haaa

hayırlı olsum cimcime gözün aydın misafirlerine iyi bak

kısss diye diye getirdin sonunda gözün aydın canımmm

senin için sevindim canım.
darısı başıma

gözün aydın cnmmmmmm hadyy gelsinn nisanda müjdeli haberleeeeeeeeeeeeeeerrrrr

gözün aydın.................

delı kız gozun aydın hadı hayırlısı ıns sokul soyle bır temızlen de bebıs ıcın yerı hazırla bakalım :)

ohhh işte batsız kadının batı geldiii yaşasın, hadi hayırşı olsun canımmmmmmmmm

çok sağolun kızlaaaarrrr inanın şuan sanki piyango vurmuş gibi sevinçliyim artık bebek çalışmalarına hayırlısıyla başlayabilirimmmmmmm
hamile kaldım ilk size söyledim kürtaj oldum ilk size söyledim adet oldum ilk size söyledim allah nasip ederse mayısta hamileliğimide ilk size söylicem

canımmmm biz senle birlikte hamile kalcaz galiba benimde tam adet kanaması gibi değil açık kırmızı geliyor peçeteye ama pedimde pembemsi bir leke var eğer yine üstüne görmüyorsam adet oldum bu sefer

klomeni neden kullanıyosunuz bende kullansammı

nesrinn benim batıma 22 nisan yazarmısın. aslında 5 gün öne geliyor her ay ama ne olur ne olmaz benim durum biraz karışık

Heh işte aynen öyle benimde içim şişti artık ev aldı başını gidiyor ama benim yatmaktan değil gezmekten

Artık evimin kadını kocamın karısı çocuklarımın anası olmalıyım yoksa evi .......... götürecek

canım klomeni pkolu oldugum için kullanıyorum doktorum verdi, yumurtam kendiliğinden gelişmediği için klomenle yumoşlarımı büyütüyorum sende bir problem yoksa ve doktorun önermediyse kullanma kiste çevirebilir canım,, valla bana şua saatten sonra farketmez hangi ay hamile kalıcam nisanda olur mayısta olur mayısta hem doğumgünüm hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümüz var hepsi olabilir nisanda kabulüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…