- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.881
aynen öyle bide ben hamıle kaldığım ay birliktelıkten sonra hiç duş almadım bir gün sonra aldım ve popomun altı yastık koydum her ılışkıden sonra işe yaradımı bunlar bilemiyorum tabiki
kız kendini fazla yorma bizim burda bir arkadaş var yemek bile yapmıyor anacım
slm kızlar nasılsınız bakalım
CAnlar yaa ben güzelce adetimi oldum :))) dün damla damla kırmızıları gördm akşam şimdi size sorum şu
ilk gün olarak dünü sayıcam dimi sonuçta kan gördmmü gördüm damla damla olması önemli değil dimi klomene başlicamya 3. gün o yüzden dünü ilk gün sayıp saymama konusunda tereddür ettim, napsamki
ilk gördüğün gün canım.. az az lekeler geldiği günü sayıcaksın..
yahu bu klomen ne işe yarıyodu ? :26:
CAnlar yaa ben güzelce adetimi oldum :))) dün damla damla kırmızıları gördm akşam şimdi size sorum şu
ilk gün olarak dünü sayıcam dimi sonuçta kan gördmmü gördüm damla damla olması önemli değil dimi klomene başlicamya 3. gün o yüzden dünü ilk gün sayıp saymama konusunda tereddür ettim, napsamki
ilk leke geldiği günü sayasaksın canım
nesrinim yumurta hesaplayıcılar diyoki sen nisanın 18 inde regl olcaksın diyor ama bence biz ona kafadan kanaat notu verelim benim batıma 20 nisan yazalım
tamam canım o zaman dün ilk günümdü bugün 2 yarında 3 yarın klomene başlicam, regl olunca günler çabuk geçiyo regl olmayınca zaman geçmek bilmiyo baksana 2. güne bile gelmişim nerdeyse bitcek bide
slm nesrincigim biraz rahatsızlık gecırdım o yüzden giremiyodum topige canım benım adet oldum 17 nisana kaldi artık
Hadi hayirli ugurlu olsun, bereketli aylarin olsun ins..
ayy canım gözün aydınn deyiştiriyorum canım :)
e hadi gözünaydın cimcimesultan belirtisizlik ortadan kalktıgelecek aya gelmesin diye dua ederiz artık
gözün aydın canımmmhadi bakalım hoşgelmiş kırmızılar o gitsin sonra gelsin bebişlerrr
anam regliye de sevinmek bi garibime gitti haaa
hayırlı olsum cimcime gözün aydın misafirlerine iyi bak
kısss diye diye getirdin sonunda gözün aydın canımmm
senin için sevindim canım.
darısı başıma
gözün aydın cnmmmmmm hadyy gelsinn nisanda müjdeli haberleeeeeeeeeeeeeeerrrrr
gözün aydın.................
delı kız gozun aydın hadı hayırlısı ıns sokul soyle bır temızlen de bebıs ıcın yerı hazırla bakalım :)
cimcime canım hayırlı olsun darısı bebeişin basıma mujjjjjjdeeeeeeeeee mujjjjdeeeeee yazınca ayyyyy dedım cımcıme de hamıs cok sevınmıstım kız ama yıne cok sevındım en az-zından bır sonrakısı ıcn calısmalara baslayacaksı n:)
ohhh işte batsız kadının batı geldiii yaşasın, hadi hayırşı olsun canımmmmmmmmm
20 nisan yazıyorum canım
aynen öyle bugun benim ilk günüm bende 3 günü başlayacam
geçmiş olsun canım ekliyorum hemen
Heh işte aynen öyle benimde içim şişti artık ev aldı başını gidiyor ama benim yatmaktan değil gezmektenbnde yapmıodumm ama baktım olmıcak böle ev aldı başını gdio düzen müzen kalmadı... 2 gün önce annem geldi derin temizlik yaptık buğünde ben o temizliği korumak için yaptım... hamilelik hastalık değilki yat yat için şiştii:)) esski kadınlar dokuz ay tarlada çalışıolarmışş yicek ekmeği varsaa o nu allahh anneye bi yapıştrr ki sormaaa:))) zaten bnde tedbirimi alırum ynede yavaş yavaş yapıorm temzliimii
çok sağolun kızlaaaarrrr inanın şuan sanki piyango vurmuş gibi sevinçliyim artık bebek çalışmalarına hayırlısıyla başlayabilirimmmmmmm
hamile kaldım ilk size söyledim kürtaj oldum ilk size söyledim adet oldum ilk size söyledim allah nasip ederse mayısta hamileliğimide ilk size söylicem
canımmmm biz senle birlikte hamile kalcaz galibabenimde tam adet kanaması gibi değil açık kırmızı geliyor peçeteye ama pedimde pembemsi bir leke var eğer yine üstüne görmüyorsam adet oldum bu sefer
klomeni neden kullanıyosunuz bende kullansammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?