- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.901
canım sendemi klomene başlicaksın???
nesrinn benim batıma 22 nisan yazarmısın. aslında 5 gün öne geliyor her ay ama ne olur ne olmaz benim durum biraz karışık
nesrinn benim batıma 22 nisan yazarmısın. aslında 5 gün öne geliyor her ay ama ne olur ne olmaz benim durum biraz karışık
yok kız dogum kont hapı içiyorumya
ooooooooooo çoktan ekledim seni canım
yumoşların büyümesine yarıyo bebişim büyüyor gelişiyor çatır çatır çatlıyor ama kocası benim gibi tembel olanların yumoşları çatlasada patlasa da spoşlarla buluşmadığı için kırmızı başlıklı kızla her ay ormanda yürür
ama son 2 ay dimi ??? hatta bence son bir ayaz kaldı dimi sende şimdide kocişine sıcak olki o zamanlar bebiş için olduğu anlaşılmasın
nisan 22 hastalamamla son canım ama hapın etkisi enzaman geçer bilmiyorum belki 2 belki hemen
Kızlar dayanamadım gittim teste beklediğim gibi negatif sonuç. 1.20 degerim. Ha ne vardı o nokta olmasaydı:))))
Inşallah canım hayirlisi
senin o kırmızı başlıklı kızın başlığı kaybolsunda 9 ay bulamasın inşallah.. Rabbim bu ay kocanı öle bi değştirsin ki artık o seni kovalasınama sakın sende yumyum günlerini söleme.. bak sen yumyumdan 1 hafta önce başla sonra o şekilde yumyum haftana kadar devam et. hatta eşine direk çocuk işini oluruna bıraktım de ama bırakmaaa
Kızlar dayanamadım gittim teste beklediğim gibi negatif sonuç. 1.20 degerim. Ha ne vardı o nokta olmasaydı:))))
Aman baharcim en tutamam sözü nasılsa vermeyeceğim testleri atacağım artık iğneyi de boşuna yedim resmen. Hormonlarim bozuldu. Sposlarda tembellik vardı ondan belki.
ama son 2 ay dimi ??? hatta bence son bir ayaz kaldı dimi sende şimdide kocişine sıcak olki o zamanlar bebiş için olduğu anlaşılmasın
nisan 22 hastalamamla son canım ama hapın etkisi enzaman geçer bilmiyorum belki 2 belki hemen
süperrrrr canım benim arkadaşım 4 bucuk yıl dogumkontrol ılacı kullandı bıraktığı ay hamile kaldı şimdi 3 yaşında oğlu var, ben 4 sene kullandım 8. ayım bırakalı ancak düzene girdim, bence kişiden kişiye değişiyo nasip kısmet meselesi hayatım inşallah en öncesinden tutar bebişimiz gelir
canım klomeni pkolu oldugum için kullanıyorum doktorum verdi, yumurtam kendiliğinden gelişmediği için klomenle yumoşlarımı büyütüyorumsende bir problem yoksa ve doktorun önermediyse kullanma kiste çevirebilir canım,, valla bana şua saatten sonra farketmez hangi ay hamile kalıcam nisanda olur mayısta olur mayısta hem doğumgünüm hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümüz var hepsi olabilir nisanda kabulüm
ooooooooooo çoktan ekledim seni canım
canım ebnde öle yaptım 18i aslında ama kanaat notumu kullandım 20 si yazdırdım bende sağlama alalım diye
Aman baharcim en tutamam sözü nasılsa vermeyeceğim testleri atacağım artık iğneyi de boşuna yedim resmen. Hormonlarim bozuldu. Sposlarda tembellik vardı ondan belki.
Silkeleme bal tarcin hepsi hikaye valla :))
CAnlar yaa ben güzelce adetimi oldum :))) dün damla damla kırmızıları gördm akşam şimdi size sorum şu
ilk gün olarak dünü sayıcam dimi sonuçta kan gördmmü gördüm damla damla olması önemli değil dimi klomene başlicamya 3. gün o yüzden dünü ilk gün sayıp saymama konusunda tereddür ettim, napsamki
bende 4 sene boyjnca kullandım bıraktıktan 2 ay sonra kalmısım aynen deyişiyorsüperrrrr canım benim arkadaşım 4 bucuk yıl dogumkontrol ılacı kullandı bıraktığı ay hamile kaldı şimdi 3 yaşında oğlu var, ben 4 sene kullandım 8. ayım bırakalı ancak düzene girdim, bence kişiden kişiye değişiyo nasip kısmet meselesi hayatım inşallah en öncesinden tutar bebişimiz gelir
hee geçmiş olsun canım bende problem yok çok şükür. tek derdimiz doğru yolu bulup rahme gidememeknisanda kalırsan mayısta öğrenirsin zaten kıs pek güzel olur doğum günü hediyesi
çok sağol ben unuturum siz idare edin işte
işi sağlama almak en iyisi zaten bak ben 30 mart yazdırmıştım ama sürpriz oldu 22 martta geldi inşallah 30 martta ilk tohumları atmış olurum
canım bence öncelikle bi doktora görün sonra başla klomene geçen ben doktoru aradım klomene başlama kist yapma olasılığı var klomenin yumurtan çatlamış olabilir ama çatlamayan yumurtan kiste dönüşebilir adetinin 3. günü doktora muayene ol sonra tekrar başla klomene demişti bence sende bi kontrole git derim canım
bana da öle diyo yumurta hesaplayıcılar sen 30unda başla 4 ünde kadar devam diyo ama doktora göre nisan başında başlamam gerekiyo şimdiden gerilmeye başladım ama nasip olacaksa şayet inşallah kocam peşimden koşsun diye beklicem öle dua ediyorum
senin eşin istiyor ne güzel benimkide istiyor ama olması için çaba sarfetmiyor silkeletmeyi düünüyodum akşam ama kavga ettik konusunu bile açmadan yattım uyudum mikmikde olmadı bu akşam sürünecek biliyorum ama kırmızı kartı görecek oh olsun akşam çok üzdü beni sabah bile sinirliydi yinede bişey demedim hayırlı işler dedim gönderdim işe az önce arıyo yine sevgili karıcım nasılsın diye. öküz anca anladı hatasını
canlar ben toplanıp çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyi hafta sonları pazartesi görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?