HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

senin o kırmızı başlıklı kızın başlığı kaybolsunda 9 ay bulamasın inşallah.. Rabbim bu ay kocanı öle bi değştirsin ki artık o seni kovalasın ama sakın sende yumyum günlerini söleme.. bak sen yumyumdan 1 hafta önce başla sonra o şekilde yumyum haftana kadar devam et. hatta eşine direk çocuk işini oluruna bıraktım de ama bırakmaaa

Kızlar dayanamadım gittim teste beklediğim gibi negatif sonuç. 1.20 degerim. Ha ne vardı o nokta olmasaydı:))))

dün adet olduğumu söyledim biraz suratı bozuldu ama ben güldüm bak ben bu sefer üzülmedim çünkü önemli olan senin beni sevmen senin varlığın dedim sarıldım öptüm ben zaten hiçbir ay yumurtladım demedimki ama o ona yanaşınca anlıyo yumurtladığımı bir hafta öncesinden başlarsam valla yorulur benimki bu seferde yumurtlama zamanı yapmaz benim işim çok zor şekerim, allahım nasip ederse o peşime düşsün inşallah

Kızlar dayanamadım gittim teste beklediğim gibi negatif sonuç. 1.20 degerim. Ha ne vardı o nokta olmasaydı:))))

olsun seker daha uygun bi zaman planlanmış demekki üzülme o nokta olmayaydı iyiyidi, hadi yine klasik kendimize söz verelim bidahaki ay adetim geçmeden test yapmicam merak etmicem diye sonra nasıl olsa bozarız sözümüzü bizimde eğlencemiz bu olsun napalım

hee geçmiş olsun canım bende problem yok çok şükür. tek derdimiz doğru yolu bulup rahme gidememek nisanda kalırsan mayısta öğrenirsin zaten kıs pek güzel olur doğum günü hediyesi

ooooooooooo çoktan ekledim seni canım

çok sağol ben unuturum siz idare edin işte

canım ebnde öle yaptım 18i aslında ama kanaat notumu kullandım 20 si yazdırdım bende sağlama alalım diye

işi sağlama almak en iyisi zaten bak ben 30 mart yazdırmıştım ama sürpriz oldu 22 martta geldi inşallah 30 martta ilk tohumları atmış olurum

Aman baharcim en tutamam sözü nasılsa vermeyeceğim testleri atacağım artık iğneyi de boşuna yedim resmen. Hormonlarim bozuldu. Sposlarda tembellik vardı ondan belki.
Silkeleme bal tarcin hepsi hikaye valla :))

evet canım olacak olduktan sonra neler oluyo mesela birazonce nesrine bahsettiğim arkadaşım 4 bucuk sene falan dogumkontrol hapı kullandı bırakır bırakmaz hamile kalmak ıstemıyodu ama hemen kalmam nasılsa diye öğretmen olduğu için tatile denk getirmek istiyodu işte herneyse bıraktığı ay hamile kalmim diye çalışmadan sonra hemen duş almış hatta orasını bile yıkamış sperm çok dolaşmasın diye ama o ay hamile kaldıolacağı varsa allah isterse her yerde ikş arada bi derede oluyorrr,kkısmet herşey

canım bence öncelikle bi doktora görün sonra başla klomene geçen ben doktoru aradım klomene başlama kist yapma olasılığı var klomenin yumurtan çatlamış olabilir ama çatlamayan yumurtan kiste dönüşebilir adetinin 3. günü doktora muayene ol sonra tekrar başla klomene demişti bence sende bi kontrole git derim canım

bana da öle diyo yumurta hesaplayıcılar sen 30unda başla 4 ünde kadar devam diyo ama doktora göre nisan başında başlamam gerekiyo şimdiden gerilmeye başladım ama nasip olacaksa şayet inşallah kocam peşimden koşsun diye beklicem öle dua ediyorum

canım 3.gün yarın zaten doktor göremem ama zaten kendi doktorum 6 ay kullan 6 ay içinde yüzde 85 hamile kalırsın olmazsa gel dedi, geçen ay başka doktora gideyim dedim bin pişman oldum kadın bana dış gebesin falan dedi nerdeyse ölümüm gelmiş gibi davrandı ondan sonra kendi doktorumdan başkasına gitmemeye tövbe ettim kendi doktorumda zaten ilk yumurtalık naklini yapan ekipte yer alan başarılı bi doktor o yüzden çok güveniyorum 6 ay denicem olmazsa gidicem çaresine bakıcaz

senin eşin istiyor ne güzel benimkide istiyor ama olması için çaba sarfetmiyor silkeletmeyi düünüyodum akşam ama kavga ettik konusunu bile açmadan yattım uyudum mikmikde olmadı bu akşam sürünecek biliyorum ama kırmızı kartı görecek oh olsun akşam çok üzdü beni sabah bile sinirliydi yinede bişey demedim hayırlı işler dedim gönderdim işe az önce arıyo yine sevgili karıcım nasılsın diye. öküz anca anladı hatasını

canım benimki istiyor bebek istemesine ama iş çalışmaya gelince yok efendim geriliyorum sadece bebek için olunca olmuyor deyip kendini geri çekiyo oyüzden herşey lafta, ben varya ancak yumurtalama hatta çatlama günüm pazara denk gelrise hamile kalırım öbür türlü imkansız bizim cinsel hayatımız o kadar sık değil çok istekli değildir normalde de zaten
canlar ben toplanıp çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyi hafta sonları pazartesi görüşmek dileğiyle

görüşiürüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…