HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

isteğini arttırıcı şeyler yedir. kabak çekirdeği olabilir. afrodizyak etkili besinler yerse düzelir. bol tuzlu yap yemekleri yada yumurtlama günün hesapla o güne kadar yapma o gün yapın söyleme ama çocuk falan diye konu açma iş bitince silkelettir gerilmez o zaman

valla cidden zormuş senin iş Allah kolaylık versin ozaman ne diyim

haydi kızlar ben de kaçtım gayri... kociş gelcek yrm saat sonra. sofrayı hazırlıyayım. cnm kocam bnmmmmmmmmmmmmm... pazar günü olsun hemennnnn

artık benimde gitme vaktim geldi hayırlı akşamlar kızlar allah a emanet olun öpüyorum hepinizi

evet öle yapmayı planlıyorum yumurtlama dönemine kadar rahat bırakcam ya da öff düşünmekten sıkıldım valla adamdan soğudum bu yüzden gıcık oluyorum bazen içten içe , ya millet uykudan uyanıyomuş şaşırıyorum uykudan uyandıracak kadar istekli bazıları ama biz evlendiğimizden beri böyle , tuzlu yemek yemez asla çok tuzlu olmuş der, öff ne bilim cimcimem yaa bak yine içim bunaldıhayır çirkin de değilim hatta çok afedersin 87 60 90 şeklinde bir vücut yapım var 47 kilo falanım yüzüne bakılır cinstenim ama benimkisinin herşeyi ak üzerine beni sevsin ben yanında olayım o cinsellik haftada bir

valla cidden zormuş senin iş Allah kolaylık versin ozaman ne diyim

amin şekerim öfff valla içim bunaldı

bende sadece benim herif mi bu kadar isteksiz deyip yazmıyordum hatta size imreniyordum. demekki çoğumuz bu sorunlardan muzdaribiz. ben herife kızıp duruyordum benimki de ellemezsen hafta bir kez anca o da hafta sonu oluyor yumurtlama dönemimde de kavgayla oluyor belkide o yüzden olmuyor çocuk. 5 ay önce ameliyat olmuştu ameliyata gitmeden son bir kez yaptı o ay da tesadür tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. aslında düşünmemek kafaya takmamak gerekiyor ama bu kadar isterken de olmuyor..

haftaya bir operasyon geçircekmişim septum varmış birde rahim yapım çok küçükmüş olsada düşük riski çok fazlaymıs.

septum neymiş nasıl bi operasyonmuş??? düşük olup olmicanı allah bilir canım inşallah bebiş olduktan snra gerekirse yatarsın hep ama allah isterse hiçbişeycikelr olamz nolur sağlam dur güçlü ol anne olmanın başlıca kuralı bu biliyosun

ben anne olursam sağsalim şekilde bir bebeğim olursa bu Allahın mucizesi olur benim için gerçekten.yoruldum artık Allahım güç versin bana.benimde adetlerim hep düzenlidir rahim filminde çıktı.o yüzden benden size tavsiye çok bekleyip olmuyorsa rahim filmi çektirin.İnşallah bir şey çıkmaz sizlerde ama en azından boşa kürek çekmemiş olursunuz.

Kiz Gizos hosgeldin nerelerdesin, nasilsin bakalim ?
canımmmm kusura bakma günaydın ayzıp çıkmıştım yeni geldim çocukluk arkadşımla kahvaltıya gitmiştim sonra alışverişe gittik falan bi baktık akşam olmuş :)
ben aynıyım yumyum haftam sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlikkkk :)

aayyyy şükürler olsuunnn

başka doktorada git üzme kendini nolur daha gençsin elbet bi yolu vardır operasyonu geçirirsin faydalı bişeyse sonra bak önüne ne kadar karamsarsınnnn olumlu düşün canım beniimm üzülme noluuurr

canım allah isterse herşey olur, sende sağlıkla sıhhatle bebeğini alacaksın kucagına, doktorların imkansız dediği ne vakalar var bebek sahibi olan, herşey için önce allahın ol demesi lazım , moralini bozma ve bol bol dua et, benimde dualarım seninle olcak canım benim, ne kadar üzülme desekte boş biliyorum ama sabır lazım canım

tek dra gitmedim.İnşallah iyi olur herşey ne diyelim.Çıkmam gerek hepinize iyi akşamlar.Bu yolda ben ve benim gibi ugrasan herkese rabbim yardım etsinnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…