- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.921
canlar ben toplanıp çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyi hafta sonları pazartesi görüşmek dileğiyle
canlar ben toplanıp çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyi hafta sonları pazartesi görüşmek dileğiyle
canım benimki istiyor bebek istemesine ama iş çalışmaya gelince yok efendim geriliyorum sadece bebek için olunca olmuyor deyip kendini geri çekiyo oyüzden herşey lafta, ben varya ancak yumurtalama hatta çatlama günüm pazara denk gelrise hamile kalırım öbür türlü imkansız bizim cinsel hayatımız o kadar sık değil çok istekli değildir normalde de zaten
görüşiürüz cnm
dün adet olduğumu söyledim biraz suratı bozuldu ama ben güldüm bak ben bu sefer üzülmedim çünkü önemli olan senin beni sevmen senin varlığın dedim sarıldım öptümben zaten hiçbir ay yumurtladım demedimki ama o ona yanaşınca anlıyo yumurtladığımı bir hafta öncesinden başlarsam valla yorulur benimki bu seferde yumurtlama zamanı yapmaz benim işim çok zor şekerim, allahım nasip ederse o peşime düşsün inşallah
isteğini arttırıcı şeyler yedir. kabak çekirdeği olabilir. afrodizyak etkili besinler yerse düzelir. bol tuzlu yap yemekleriyada yumurtlama günün hesapla o güne kadar yapma o gün yapın söyleme ama çocuk falan diye konu açma iş bitince silkelettir gerilmez o zaman
valla cidden zormuş senin iş Allah kolaylık versin ozaman ne diyim
canım benimki istiyor bebek istemesine ama iş çalışmaya gelince yok efendim geriliyorum sadece bebek için olunca olmuyor deyip kendini geri çekiyo oyüzden herşey lafta, ben varya ancak yumurtalama hatta çatlama günüm pazara denk gelrise hamile kalırım öbür türlü imkansız bizim cinsel hayatımız o kadar sık değil çok istekli değildir normalde de zaten
kızlar kontrolüm vardı dr dan geldim ağladım ettim kötüyüm yani.........
haftaya bir operasyon geçircekmişim septum varmış birde rahim yapım çok küçükmüş olsada düşük riski çok fazlaymıs.
haftaya bir operasyon geçircekmişim septum varmış birde rahim yapım çok küçükmüş olsada düşük riski çok fazlaymıs.
septum neymiş nasıl bi operasyonmuş??? düşük olup olmicanı allah bilir canım inşallah bebiş olduktan snra gerekirse yatarsın hep ama allah isterse hiçbişeycikelr olamz nolur sağlam dur güçlü ol anne olmanın başlıca kuralı bu biliyosun
canımmmm kusura bakma günaydın ayzıp çıkmıştım yeni geldim çocukluk arkadşımla kahvaltıya gitmiştim sonra alışverişe gittik falan bi baktık akşam olmuş :)Kiz Gizos hosgeldin nerelerdesin, nasilsin bakalim ?
kııııızzzzlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr müüüüüüüüjjjjdeeeeeeeeeeeeee
yaaaaaaa çok çok çok çok sevinçliyim şuaaaaaaannnnnnnnn
hay allah size niye müjde veriyosam anlamadım bende çok utandım bak şimdi
adet olduuuuuummmmmmmm batım geldi batım geldi
ben anne olursam sağsalim şekilde bir bebeğim olursa bu Allahın mucizesi olur benim için gerçekten.yoruldum artık Allahım güç versin bana.benimde adetlerim hep düzenlidir rahim filminde çıktı.o yüzden benden size tavsiye çok bekleyip olmuyorsa rahim filmi çektirin.İnşallah bir şey çıkmaz sizlerde ama en azından boşa kürek çekmemiş olursunuz.
ben anne olursam sağsalim şekilde bir bebeğim olursa bu Allahın mucizesi olur benim için gerçekten.yoruldum artık Allahım güç versin bana.benimde adetlerim hep düzenlidir rahim filminde çıktı.o yüzden benden size tavsiye çok bekleyip olmuyorsa rahim filmi çektirin.İnşallah bir şey çıkmaz sizlerde ama en azından boşa kürek çekmemiş olursunuz.
canımmmm kusura bakma günaydın ayzıp çıkmıştım yeni geldim çocukluk arkadşımla kahvaltıya gitmiştim sonra alışverişe gittik falan bi baktık akşam olmuş :)
ben aynıyım yumyum haftam sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlikkkk :)
aayyyy şükürler olsuunnn
başka doktorada git üzme kendini nolur daha gençsin elbet bi yolu vardır operasyonu geçirirsin faydalı bişeyse sonra bak önüne ne kadar karamsarsınnnn olumlu düşün canım beniimm üzülme noluuurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?