HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sağol canım allah razı olsun hepinizdende sendende.Olacak ama biraz zahmetli olacak.İyi akşamlar.Eşim gelir birazdan yüzüm gözüm şişti.gidip kendime geleyim.

bende kaçıyorum şekerler,çıkma vakti işten artık hepinizi öpüyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımız hep kabul olsun

Kızlar bu ay da olmadi uzun süre tatile çıkacağım yani topige ugramam artık ama sizi takip ederim:))
Hepiniz inşallah sırayla birer birer alırsınız bebislerinizi kucaginiza...
Nesrin de artık benim bat i bilinmeyen yapsın:))
Iyi geceler kuzular sizleri seviyorum(

noldu nereye gidiyon şimdi. geldi mi kırmızılar bu neyin nesi yani hemen pes ediyosun.. ??

işte ben de aynen senin gibi hissediyorum (

kızlar günaydın hayırdır ya yine dökülemye başladık su_sisesi ebda noluyo kızlar evet bende çok üzgünüm bugün adet belirtilerim ortaya çıkmaya başladı ama napalım kısmet değilmiş hayırlısı diye dua etmedikmi hayırlı değilmiş demekki öyle yılıp kaçmak varmı ehp birlikte acısıyla tatlısıyla birbirimize destek olup aşıcaz bugünleride inş Allahın izniyle

canım çok geçmiş olsun canım üzülmemek mümkün değil ama rabbimin mucizelerini unutma hem doktorlar en kötüsünü söylerler zaten nesrinede çocuğun olmaz demişler ama hamile kalmış ardından daha dün konuşmuştuk burda rabbim okadar büyükki taşı delip koca ağaçları var ediyor hz. meryem bizim herşeye açıklama yapan sevgili tıpçılarımız hala açıklayamadığı şekilde hamile kalmadımı olmazmış düşermiş diye ümidini yitirme canım tedavilerini yaptır rabbime sığın

Gunaydin canim. aynen katiliyorum sana.

Günaydın canlar..bu umutsuzluk size hiç yakışmıyor..hatta bize hiç yakışmıyor...

Bazen o kadar çok çabalarız ve gerçekleştirmek veya başarmak için o kadar çok uğraşırız ki istemeyerek kendimizi bloke ederiz. Bu özellikle birşeyi çok çok fazla istediğimizde ve olması için tekrar tekrar denediğimizde olur.
Evren, çabalama enerjisinin yol açtığı korkuya cevap vermektedir. İstediğinizin belki gerçekleşmeyebileceği düşüncesinin altında yatan endişe, kaygı size sınırlamalar, gecikmeler, ve tatmin etmeyen belirtiler şeklinde yansır.
Bu nedenle teslim olmak anında çözüm getirir. Evrene dileğinizi teslim ettiğinizde, sizi daha önce bloke eden korkuları da serbest bırakmış olursunuz. Bırakmak “Ben tam olarak nasıl olacağından emin olamasamda biliyorum ki dileğim olabilecek en iyi şekilde gerçekleşecektir” demektir. Bu inanç ön kapıyı açmakta ve evinize dileğinizi davet etmektedir.
Lütfen teslim olun ve evrenin rüyalarımızı gerçekleştirmek için çalışmasına izin verelim. Bizim görevimiz dileğimizi dilediğimiz anda sona erdi, artık dileğimizi Yüce Allah’a ve meleklere bırakalım ve dualarımızın gerçekleştiği yaratıcı durumların keyfini çıkaralım.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. valla dün ikisine de yazdım ama direk çıktılar. nie böle yapıyoruz anlamıyorum.. herşey Allah'tansabır gösterip dua edemiyoruz hemen pes ediyoruz.. Rabbim hepimize güç versin inşallah..

amin canım, şuan çok uzgunler bir iki güne toparlanırlar gibi geliyo bana ilk başta insan çöker sonra kendine gelir zamanla işte herşey..zaman herşeyi çözüyo işte..dua edelim bol bol ama işin ucunda ölüm yok bizden değerli hiçbişey yyok bunu bilmemeiz gerek ,önce kendi değerimizi kavramamız gerek

Mrb hanımlar günaydın burs hep bebiş isteyenler var sanırım ben de istiyorum 6 aydır tedavi görüyorum pko var ben de uf öyle isteeeeeeee

bende çok iyiyiym tşkler,doktordan geldm şimdi bebişi gördük

ayyy nasıl bebeiş anlatsana napıyo

Mrb hanımlar günaydın burs hep bebiş isteyenler var sanırım ben de istiyorum 6 aydır tedavi görüyorum pko var ben de uf öyle isteeeeeeee

hoşgeldin canım evet burda hem bebek isteyenler var hemde isterken bebek sahibi olanlar var hala burdalar sagolsunlar, canım bende pkoluyum neden üzülüyosunki boşver klomen kullanıyomusun??

evet ama bunların ki direk çöküş üstelik daha gelen bişey olmadan.. hemen umutsuzluğa kapılıyolar... neyse inşallah düzelirler ne diyeyim.. Rabbim içlerini ferahlatsın..
günaydınn kızlarr nasılsınız ?

günaydın canım .. biz iyiz çok şükür siz nasılsınız???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…