- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.941
canım allah isterse herşey olur, sende sağlıkla sıhhatle bebeğini alacaksın kucagına, doktorların imkansız dediği ne vakalar var bebek sahibi olan, herşey için önce allahın ol demesi lazım , moralini bozma ve bol bol dua et, benimde dualarım seninle olcak canım benim, ne kadar üzülme desekte boş biliyorum ama sabır lazım canım
sağol canım allah razı olsun hepinizdende sendende.Olacak ama biraz zahmetli olacak.İyi akşamlar.Eşim gelir birazdan yüzüm gözüm şişti.gidip kendime geleyim.
tek dra gitmedim.İnşallah iyi olur herşey ne diyelim.Çıkmam gerek hepinize iyi akşamlar.Bu yolda ben ve benim gibi ugrasan herkese rabbim yardım etsinnnn.
görüşürüz canım allah a emanet ol
Kızlar bu ay da olmadi uzun süre tatile çıkacağım yani topige ugramam artık ama sizi takip ederim:))
Hepiniz inşallah sırayla birer birer alırsınız bebislerinizi kucaginiza...
Nesrin de artık benim bat i bilinmeyen yapsın:))
Iyi geceler kuzular sizleri seviyorum(
Kızlar bu ay da olmadi uzun süre tatile çıkacağım yani topige ugramam artık ama sizi takip ederim:))
Hepiniz inşallah sırayla birer birer alırsınız bebislerinizi kucaginiza...
Nesrin de artık benim bat i bilinmeyen yapsın:))
Iyi geceler kuzular sizleri seviyorum(
işte ben de aynen senin gibi hissediyorum(
kızlar günaydın hayırdır ya yine dökülemye başladık su_sisesi ebda noluyo kızlar evet bende çok üzgünüm bugün adet belirtilerim ortaya çıkmaya başladı ama napalım kısmet değilmiş hayırlısı diye dua etmedikmi hayırlı değilmiş demekki öyle yılıp kaçmak varmı ehp birlikte acısıyla tatlısıyla birbirimize destek olup aşıcaz bugünleride inş Allahın izniyle
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.. valla dün ikisine de yazdım ama direk çıktılar. nie böle yapıyoruz anlamıyorum.. herşey Allah'tansabır gösterip dua edemiyoruz hemen pes ediyoruz.. Rabbim hepimize güç versin inşallah..
günaydınn kızlarr nasılsınız ?
iyiyiz canım saol sen nasılsın? bebişimiz nasıl?
bende çok iyiyiym tşkler,doktordan geldm şimdi bebişi gördük
Mrb hanımlar günaydın burs hep bebiş isteyenler var sanırım ben de istiyorum 6 aydır tedavi görüyorum pko var ben de uf öyle isteeeeeeee
amin canım, şuan çok uzgunler bir iki güne toparlanırlar gibi geliyo bana ilk başta insan çöker sonra kendine gelir zamanla işte herşey..zaman herşeyi çözüyo işte..dua edelim bol bol ama işin ucunda ölüm yok bizden değerli hiçbişey yyok bunu bilmemeiz gerek ,önce kendi değerimizi kavramamız gerek
günaydınn kızlarr nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?