- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.961
ayyy nasıl bebeiş anlatsana napıyo
hoşgeldin canım evet burda hem bebek isteyenler var hemde isterken bebek sahibi olanlar var hala burdalar sagolsunlar, canım bende pkoluyum neden üzülüyosunki boşver klomen kullanıyomusun??
En son gittiğimizde sadece kalp atışını gördük bu sefer herşeyini gördümm el,kol,başuğraştı doktor ama bebiş rahatını bozupta hareket etmedi Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkeze tez vaktte nasip etsinn
evet ama bunların ki direk çöküş üstelik daha gelen bişey olmadan.. hemen umutsuzluğa kapılıyolar... neyse inşallah düzelirler ne diyeyim.. Rabbim içlerini ferahlatsın..
günaydın canım .. biz iyiz çok şükür siz nasılsınız???
En son gittiğimizde sadece kalp atışını gördük bu sefer herşeyini gördümm el,kol,başuğraştı doktor ama bebiş rahatını bozupta hareket etmedi Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkeze tez vaktte nasip etsinn
Amin inş bol bol dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş
oh maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah canımfasülyelere bakın yaa daha onların planını yaparken büyüdüler de kafaları kolları oldu maşallah
4 ay kullandım sonuç olumsuz bu şu iğneye geçtik yumurta geliştiriciler ile 3 yumurtam oldu 10 gün önce çatlama iğnesi oldum bat bekliyorum nisan 3
Amin inş bol bol dua et bize hamilelerin duası kabul olurmuş
her namazdan snraa ediyorum herkeze canım Rabbim kabul etsin...
oh maşallah allah nazarlardan saklasın sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah canımfasülyelere bakın yaa daha onların planını yaparken büyüdüler de kafaları kolları oldu maşallah
Aminn canımmevet ya görünce heryerini çok duygulandımm
her namazdan snraa ediyorum herkeze canım Rabbim kabul etsin...
Allah razı olsun he he çok merak ettim bebiş in ne kadarlik hangi ay kalp atışı oluyo
inşallah canım bu gördüğün son batın olur bebişe hamile kalırsınn
ultrasona girmeden önce tatlı ye çikolata ye canım bebiş döner o zaman
Allah razı olsun he he çok merak ettim bebiş in ne kadarlik hangi ay kalp atışı oluyo
amin canım cümlemizden,12 haftaya girdi canım,5-6 haftalıkken duydum ben kalp atışını
haftaya bir operasyon geçircekmişim septum varmış birde rahim yapım çok küçükmüş olsada düşük riski çok fazlaymıs.
Kiz adet olmussun sevindim adina...
ultrasona girmeden önce tatlı ye çikolata ye canım bebiş döner o zaman
yanımda vardı yemeye fırsat olmadı aklımdaydıbi dahakine artıkk
amin canım cümlemizden,12 haftaya girdi canım,5-6 haftalıkken duydum ben kalp atışını
Oyyyyy oyyyyy oyyyy allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok tatlı ya çok güzel duygular
Oyyyyy oyyyyy oyyyy allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok tatlı ya çok güzel duygular
Amin canım
günaydın kızlaaaaar nasılsınız bakalımmmm
bişey sormak istiyorum yaa benim bugün 2. günüm.
incir kürü yapacağım ama kafam karıştı 3 farklı not almışım.
birinde adetin 2. günü başlayıp günde 2 tane inciri ve 1 havucu 3e böl kaynat sularını birleştir iç 21 gün devam et demişim
diğerinde adetin 2. günü başlanacak deyip 15 kuru inciri 1 litre suda kaynat suyu 2ye böl sabah akşam iç 25 gün uygula 7 gün ara ver sonra yine 25 gün uygula demişim.
bunların hangisi doğru yada hepsi yanlışsa doğrusu nedir :26:
cimcimcem 2. günü başla 15 kuru inciri parçalayıp elinde 1 litre suda 20 dk kaynat sonra iç 25 gün uygula 7 gün ar aver yumurtlama zamanında ise incirin yanına 1 tane havuç kat çünkü havuç yumurtanın çatlamasını sağlıyor, inşallah şif aolur hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?