HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

4 ay kullandım sonuç olumsuz bu şu iğneye geçtik yumurta geliştiriciler ile 3 yumurtam oldu 10 gün önce çatlama iğnesi oldum bat bekliyorum nisan 3

amin canım allah yüreği yanan herkese ferhalık versin, ona açılan elleri edilen duaları geri çevirmesin

haftaya bir operasyon geçircekmişim septum varmış birde rahim yapım çok küçükmüş olsada düşük riski çok fazlaymıs.

canımmm Allah bilir herşeyi sen sakın üzülme kafanada takma. bak benim annem ablama hamile kaldığında 19 yaşındaymış çok erken diye düşünüp düşürmek için elinden geleni yapmış hep ağır kaldırmış yüksekten atlamış karnına hiç dikkat etmemiş ama Allah izin vermeyince olmazya ablamada hiçbişey olmamış sapasağlam doğmuş. sonra bana hamileliğindede tam tersi çok dikkat etmiş ama bütün doktorlar ve eski zaman koca karıları hepsi bu çocuk sakat ya karnında ölür yada doğduktan sonra ölür özürlü olacak almamız lazım demiş annem ölecekse doğduktan sonra ölsün ben canına kıyamam demiş ama bak kazık kadar oldum daha ben çocuk diye çalışıyorum ama özrüm falanda yok çok şükür.
sen yine tedavini ol ameliyat olman gerekiyorsa başka doktorada git oda ameliyat derse o zaman ol ama Allah bilir o düşük yapıp yapmayacağını. dualarım seninle canımm.

Kiz adet olmussun sevindim adina...

sağol canım bende çok sevindim

kızlar bu gün sabah namazından sonra rüyamda gözlerimin çok az gördüğünü böyle ara ara gördüğünü gördüm şimdi yorumlarına bakıyorum bakın ne yazıyor..

Rüyada zayifça görmek, haramlardan göz çevirmeye isaret eder. Bazen de zayifça görmek, haniminin hamileligine isaret eder
ya inşallah hamile kalırım.. bir an çok sevindim..

günaydın kızlaaaaar nasılsınız bakalımmmm

bişey sormak istiyorum yaa benim bugün 2. günüm.
incir kürü yapacağım ama kafam karıştı 3 farklı not almışım.
birinde adetin 2. günü başlayıp günde 2 tane inciri ve 1 havucu 3e böl kaynat sularını birleştir iç 21 gün devam et demişim
diğerinde adetin 2. günü başlanacak deyip 15 kuru inciri 1 litre suda kaynat suyu 2ye böl sabah akşam iç 25 gün uygula 7 gün ara ver sonra yine 25 gün uygula demişim.

bunların hangisi doğru yada hepsi yanlışsa doğrusu nedir :26:

cimcimcem 2. günü başla 15 kuru inciri parçalayıp elinde 1 litre suda 20 dk kaynat sonra iç 25 gün uygula 7 gün ar aver yumurtlama zamanında ise incirin yanına 1 tane havuç kat çünkü havuç yumurtanın çatlamasını sağlıyor, inşallah şif aolur hayatım

yumurtlama günümü şuan için hesaplayamıyorum ama hele adetim bitsin test yapmaya başlarım yine çok sağol canımmm bu ay ilk kez deneyeceğim inşallah faydasını görürüm

peki bçt yaptınmı sen onuda yapmak istiyorum hepsini not almışım ama oda çok karışık tabi hiç umudum yoktu o zamanlar bende öylesine yazmışım heralde sen biliyorsan onuda anlatırmısın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…