HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım bçt ile incir kürünü aynı anda yapmayın diyolar genelde birinden birini seçin diye , ben geçen ay bçt yaptım resmen yumurtladığımı hissettim ben bide klomen ilaç kullanıyorumya çok fazla olmasın yumurtlaraım çatlayacağına patlamsın diye incir yapmadım bazılarıda bçt yapıp yanında günde 3-4 incir yiyolar kürünü yapmadan ama senin tercihin tabi önce aktardan öğütülmüş çörek otu alıyosun ben asıl tarife göre yapmadım her defasında taze yiyeyim diye ama 14 kaşık çörek otu 14 kaşık bal 12 kaşık tarçın diyolar genelde ama ben kendime gre oranla yaptım ne kadar kaşık çörek otu koyduysam 1 kaşık az tarçın 2 kaşık fazla bal koydum çünkü bal fazla olmazsa midem bulandı afedersin öğürdüm her seferinde
inşallah şifa olsun hayatım

Canım bisey sorcam bu bct nsl çörek otu tarcın mi oluyo ne ise yarıyo yumurta çatlatmak içinde ben de yapayım nasıl oluyo hangi günler yapılıyo

iksi birden olunca balık yumurtası gibi 10binleri buluyomuymuş
o zaman bende bçt yapıp yanında incir yiyeyim hergün 15 incir baya masraflı olacak marketlerde satılan paketlerde zaten 20 incir var

kızlar bugün sabah son ilacımı içmiş bulunmaktayım artık misafirlerimi beklemekteyim bakalım bebişmi gelcek hiç istenmeyen kırmızılarmı umarım o aptal bat gelirken yarı yolda bebişimle karşılaşırda gelmeye utanır geri döner bu arada bugün itibariyle adet belirtilerim başlamış bulunmaktadır çok nadirde olsa belime ve karnıma hni hafif bir adet sızısı vrdır ya ondan giriyor ve göğüslerim acaip ağrıyo yürüken özellikle ama ben adetimin temel belirtisi olan afedersiniz ama ish..l şeklinde tuvalete çıkmadan içimdeki kalan son umut kıpırtısını kaybetmicem

Canım bisey sorcam bu bct nsl çörek otu tarcın mi oluyo ne ise yarıyo yumurta çatlatmak içinde ben de yapayım nasıl oluyo hangi günler yapılıyo

canım bal çörek otu tarçın, yumurta geliştirmek için kullanılıyo zaten yumurta olgunlaşıp yeterince büyüyünce kendiliğinden çatlıyo , adetin 2.günü başlayıp 12. günü bırakman gerekiyor sende yap canım

iksi birden olunca balık yumurtası gibi 10binleri buluyomuymuş
o zaman bende bçt yapıp yanında incir yiyeyim hergün 15 incir baya masraflı olacak marketlerde satılan paketlerde zaten 20 incir var

artık 4er 5er doğururusz napalım canım bende aynı yöntemi yapıcam bu ay gerçi benim dün 2. gündür ama bir günden bişey olmaz

bide bişey daha var ben dün çok mutsuz ve gergindim ya tabiki akşam telefonda eşime patladım yazık oda beni kızdırcak bişeyler yaptıda ondan sinirliyim diye anladı eve gelince bisürü maymunluk yaptı bende tabi hatamı anlayıp o eve gelince uzatmadım ama kızcak die idrar tetsi yaptım diyemedim söylesem kesin daha zamanı bile gelmedi kesin bişey yok niye böyle umutsuzsun olumsuzsun diye kızcak çünkü vede morali bozulcak onunda bende söylemedim

Kızlar bu bal+tarçın+çörekotu karışımını Özser gelince ona sorun o bu konuda çok uzman :))) Yani ben ondan aldım tarifi oda bunu kullandığı ay hamile kalmış. Onun sölediği şekilde farklı ölçülerde ben onu yapacağım bugün yarın adet olacağım adetin 2. günü başlanacak demişti bekliyorum..

benim yumurtalar küçük küçük olup catlayamayip yumurtalıkta kalıp kiste donusuyo eğer kırmızılar gelirse deneyecem çok tskler

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

buldum sonunda tarifi

canım bak hala gelen giden yok işte dah aneden umutsuzsun anlamadımki zaten seni bak bana güya yarın test yapacaktık ama bugun reglimin 3.günü ilaca bşladım bile kırmızıalrı gormeden umut kaybetmek yok kırmızılaırı görüncede hayata kahretmek yok

benim yumurtalar küçük küçük olup catlayamayip yumurtalıkta kalıp kiste donusuyo eğer kırmızılar gelirse deneyecem çok tskler

canım sende pkolusun sana doktor klomen vermedimi???

bencede deneyip sonucunu almış birinden dinlemek dahamantıklı en azından daha özendirici

umudunu kaybetme canım bana baksana daha yataktan kalkamadan ikinciyi düşünmeye başlamıştım adet olcam dedim başka bişey demedim azmin elinden bişey kurtulamaz benim elimdende kurtulamadı 40 gün bekle dedi doktor ama benimki 32. gün geldi
adet olduğun zaman hemen bçt ye başla sonra hepbirlikte yöneteceğiz birbirimizi. sen unutursan biz hatıorlatacağız silkelet diye biz unutursak sen söyleyeceksin bacakları dik diye. herkes birbirini uyaracak ve nisan bizim ayımız olacak

artık 4er 5er doğururusz napalım canım bende aynı yöntemi yapıcam bu ay gerçi benim dün 2. gündür ama bir günden bişey olmaz

ikizim olsun başka bişey istemem bir günden bişey olmaz bir gün geç bırakırsın canım

canım sende pkolusun sana doktor klomen vermedimi???

bencede deneyip sonucunu almış birinden dinlemek dahamantıklı en azından daha özendirici

Evet pko luyum 4 ay kullandım ise yaramadı iğne tedavisine geçtik bu ay daha önce ne incir ne soğan nede başka bisey denemedim sadece ilaçlari kullandım

kızlar ön sayfada bal tarçın çörek otu karışımının oranlarını yazdım bu forumda buldum kullananlar hemen hamile kalmışlar. ben onu deneyeceğim dilerseniz sizde deneyin yada ben denedikten sonra deneyin tecrübemi paylaşayım
ama sizde deneyin hepbirlikte sayalım doğum şafağımızı

Kızlar siz ne ilacına başlıyosunuz adet zamanı ne için bu ?

Ha birde çin takviminden bebek cinsyetine bakanınız varmı % 90 doğru çıkıyor çok fazla deneyen var.
Ben eğer bu aydan sonra hamile kalırsam aralığa kadar erkek olacakmış benim yaşa göre ve hamile kaldığın aya göre bakıyorsun. Çok eğlenceli her ay bakıyorummmm

belki 1 kasık fazla içerim

Evet pko luyum 4 ay kullandım ise yaramadı iğne tedavisine geçtik bu ay daha önce ne incir ne soğan nede başka bisey denemedim sadece ilaçlari kullandım

anladım canım benimde 3.ayım klomenle inşallah biranonce faydasını görürsün herşeyin ne çare olcaksa o olsun inşallah ama sanırım en iyi çaremiz zaman

ama o takvimde bir metod var onu dikkate elıyormusunuz ocak ve şubat doğumlular yaşına +2 ekliyor mart ve sonrasındakiler +1 ekleniyor. benimki +1 eklemezsem erkek +1 eklersem kız oluyordu geçen ay.

bak umutsuz olma sakın gelen giden yokmuş hem .. gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez.. İnşallah gelmezde haberlerin alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…