HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

belki 1 kasık fazla içerim

anladım canım benimde 3.ayım klomenle inşallah biranonce faydasını görürsün herşeyin ne çare olcaksa o olsun inşallah ama sanırım en iyi çaremiz zaman

8 aydır bebek düşünüyoruz ve ilk kez bu kadar umutluyum belirtiler adet belirtileri gibi olsada hamilelik belirtisine çok benziyor bata 10 gün var bir haftadır kasik bel agrisi gogus hassasiyeti var ilk defa oluyor bunlar belkide ilaçlardan ama umut bile mutluluk veriyor bana

canım eger farklılık hissediyosan bence olmuştur bu sefer bişeler, çünkü genelde hamişl olanlar hissediyo farklı oldugunu artık bi zo kadar alıştıkki psikolojik beliritilere ama bizimki olmadıgı için senin belki tutmuştur o yzuden hissediyosundur farklılıkları hadi inşallah bize güzel haber ver 10 gun sonra

valla olmazsa üzülcem tabiki ama hayırlısı buymuş demekki die düşüncem demekki bir ay daha kocamla doya doya mik mik yapmam gerekiyomuş diye düşüncem:))

Ins sizede sürpriz yapar bebiş ler bi anda geliverirler ben umutluyum ama dediğim gibi bu belirtiler iğnelerden de olabilir bide duphaston diye bu kaç kullanıyorum şimdi bi ilaç hamile kalırsam eğer bebek tutunsun diye progesteron desteği veriyormus eğer değilsem de adet olması içinmiş

bende bu ay klomen ve duphaston kullandım canım ve bu sabah sonuncuyu içtim bekliyorum bakalım inş olumlu sonular alırız hepimiz

valla olmazsa üzülcem tabiki ama hayırlısı buymuş demekki die düşüncem demekki bir ay daha kocamla doya doya mik mik yapmam gerekiyomuş diye düşüncem:))

güzel düşünce inşalah guzel haber gelir canım hala umudumuz var sende

inşallah bebeğin tutunmasına yarar canım inşallah kucagımız bir an önce dolar

bende bu ay klomen ve duphaston kullandım canım ve bu sabah sonuncuyu içtim bekliyorum bakalım inş olumlu sonular alırız hepimiz

Ins cnm ben de gonal f menegon yumurta geliştirici ve ovitrelle catlatma iğnesi kullandım bu su duphastonun bitmesine 4gun var daha heyecanliyim

kızlar ben şimdi kuran okudum yasin fetih mülk tebareke inş allah gönlümüzdeki muradlarımızı hayorlısıyla kabul etcen ben birisi dua ettim kuran okudum deyince yada kendim dua edip kuran okuyunca çok rahatlıyorum içime bi huzur doluyo tamam bana dua edenler var yada ben duamı ettim artık sırtım yeer gelmez rabbim kabul etcek gibi bi düşünce geliyoda sizlerde de belki oluyodur belki sizde huzur dolarsınız diye söyleyim dedim

ağzına yüreğine sağlık canım benim allah kabul etsin evet banada öyle oluyo , inşallah allah kabul etsin

allahım ettiğin duaları kabul etsin canım...

allah kabul etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…