- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.001
belki 1 kasık fazla içerim
anladım canım benimde 3.ayım klomenle inşallah biranonce faydasını görürsün herşeyin ne çare olcaksa o olsun inşallah ama sanırım en iyi çaremiz zaman
8 aydır bebek düşünüyoruz ve ilk kez bu kadar umutluyum belirtiler adet belirtileri gibi olsada hamilelik belirtisine çok benziyor bata 10 gün var bir haftadır kasik bel agrisi gogus hassasiyeti var ilk defa oluyor bunlar belkide ilaçlardan ama umut bile mutluluk veriyor bana
canım bak hala gelen giden yok işte dah aneden umutsuzsun anlamadımki zaten seni bak bana güya yarın test yapacaktık ama bugun reglimin 3.günü ilaca bşladım bilekırmızıalrı gormeden umut kaybetmek yok kırmızılaırı görüncede hayata kahretmek yok
canım eger farklılık hissediyosan bence olmuştur bu sefer bişeler, çünkü genelde hamişl olanlar hissediyo farklı oldugunu artık bi zo kadar alıştıkki psikolojik beliritilere ama bizimki olmadıgı için senin belki tutmuştur o yzuden hissediyosundur farklılıkları hadi inşallah bize güzel haber ver 10 gun sonra
Ins sizede sürpriz yapar bebiş ler bi anda geliverirler ben umutluyum ama dediğim gibi bu belirtiler iğnelerden de olabilir bide duphaston diye bu kaç kullanıyorum şimdi bi ilaç hamile kalırsam eğer bebek tutunsun diye progesteron desteği veriyormus eğer değilsem de adet olması içinmiş
iyiyiz canım siz nasılsınız
valla olmazsa üzülcem tabiki ama hayırlısı buymuş demekki die düşüncem demekki bir ay daha kocamla doya doya mik mik yapmam gerekiyomuş diye düşüncem:))
Ins sizede sürpriz yapar bebiş ler bi anda geliverirler ben umutluyum ama dediğim gibi bu belirtiler iğnelerden de olabilir bide duphaston diye bu kaç kullanıyorum şimdi bi ilaç hamile kalırsam eğer bebek tutunsun diye progesteron desteği veriyormus eğer değilsem de adet olması içinmiş
bende bu ay klomen ve duphaston kullandım canım ve bu sabah sonuncuyu içtim bekliyorum bakalım inş olumlu sonular alırız hepimiz
güzel düşünceinşalah guzel haber gelir canım hala umudumuz var sende
inşallah bebeğin tutunmasına yarar canım inşallah kucagımız bir an önce dolar
iyiyiz canım siz nasılsınız
teşekkürler bende iyiyim
Ins cnm ben de gonal f menegon yumurta geliştirici ve ovitrelle catlatma iğnesi kullandım bu su duphastonun bitmesine 4gun var daha heyecanliyim
kızlar ben şimdi kuran okudum yasin fetih mülk tebareke inş allah gönlümüzdeki muradlarımızı hayorlısıyla kabul etcen ben birisi dua ettim kuran okudum deyince yada kendim dua edip kuran okuyunca çok rahatlıyorum içime bi huzur doluyo tamam bana dua edenler var yada ben duamı ettim artık sırtım yeer gelmez rabbim kabul etcek gibi bi düşünce geliyoda sizlerde de belki oluyodur belki sizde huzur dolarsınız diye söyleyim dedim
kızlar ben şimdi kuran okudum yasin fetih mülk tebareke inş allah gönlümüzdeki muradlarımızı hayorlısıyla kabul etcen ben birisi dua ettim kuran okudum deyince yada kendim dua edip kuran okuyunca çok rahatlıyorum içime bi huzur doluyo tamam bana dua edenler var yada ben duamı ettim artık sırtım yeer gelmez rabbim kabul etcek gibi bi düşünce geliyoda sizlerde de belki oluyodur belki sizde huzur dolarsınız diye söyleyim dedim
siz nasılsınzı demişim ayşenur yoksa sende iki kişimisin bir bebekmi bekliyorsun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?