- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.301
arkadaşlar benide alın aranıza yaaa bende cocuk istiyorum benide halayın parçası yapın
hoşgeldin canım aramıza batını yaz ekleyim listeyearkadaşlar benide alın aranıza yaaa bende cocuk istiyorum benide halayın parçası yapın
canımm hoşgeldin... ne kadarlık evlisin ne zamandır deniyosun batın ne söylede nesrin ekler...
canım iki yildr evliyim bir yıldır istiyoruz bu arada ben daha yeni kullanıcıyım batın ne bilmiyorumda cevap verdihin için sahol canım
hoşgeldin canım aramıza batını yaz ekleyim listeye
canım iki yildr evliyim bir yıldır istiyoruz bu arada ben daha yeni kullanıcıyım batın ne bilmiyorumda cevap verdihin için sahol canım
aklım fikrim bebekte.başka da hiiç bişeye konsantre olamıyorum.her saniyem böyle.
günaydın kızlar soğan veya incir kürünü ilk defa yapacam. önce hangisini yapayım.. adetim yarın bitiyor.
canım yeni katıldım batın ne oluyo
regli günün adet günün yani şekerim..
bu aya kadar düzenliydi 2 yıldır 29-30 gün dü periyod.adetin düzenli oluyormu canım benim...
bu aya kadar düzenliydi 2 yıldır 29-30 gün dü periyod.
ama bu ay hamilelik bekledim. adetim 5 gün gecikti. adet periyodu 35 olmuş. sadece bu ay bu kadar gecikme oldu. stresten herhalde
çok saol canım ya öğrenmiş olduk allahım bizleri hiç uğraştırmadan hamile kalmayı nasip edr inşallah
bozma moralinigünayddııııınnnnn herkezeeee
benim umutlarda marta kaldı c.teşi kan verdim ama maleşef ki kocaman 2 gördüüümmkışmet değilmiş demekki neymiiş 1 şaat şonta cıkan ıkıncı cızgıye guvenmıyceeezzz bunu anladım ama inşan ole bıle olşa umut etmk de guzeell rabbim daha fazla aratmadan verşin bebeğimiii
buarada moralim iyi eşim şaoolşşuunnnn ama hala adet olmadım günümde gecti ama pkonun şbebei butarluşala başlıcam şokşuuun dıee
bu aya kadar düzenliydi 2 yıldır 29-30 gün dü periyod.
ama bu ay hamilelik bekledim. adetim 5 gün gecikti. adet periyodu 35 olmuş. sadece bu ay bu kadar gecikme oldu. stresten herhalde
şubat 27 canım ama bu aydan pek ümidim yok
ekledim listeye canım senide
canım belki vardır bebiş
yok canım şimdi adetim zaten . neyse bu ay bakacaz çaresine artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?