- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.021
kızlar ben şimdi kuran okudum yasin fetih mülk tebareke inş allah gönlümüzdeki muradlarımızı hayorlısıyla kabul etcen ben birisi dua ettim kuran okudum deyince yada kendim dua edip kuran okuyunca çok rahatlıyorum içime bi huzur doluyo tamam bana dua edenler var yada ben duamı ettim artık sırtım yeer gelmez rabbim kabul etcek gibi bi düşünce geliyoda sizlerde de belki oluyodur belki sizde huzur dolarsınız diye söyleyim dedim
kızlar ya ben rüyamda adet olduğumu gördüm ama daha önce olmuştum nasıl oldum şaşırdım öyle uyandım sizce nedir güzel yorumlayın
kızlar ben şimdi kuran okudum yasin fetih mülk tebareke inş allah gönlümüzdeki muradlarımızı hayorlısıyla kabul etcen ben birisi dua ettim kuran okudum deyince yada kendim dua edip kuran okuyunca çok rahatlıyorum içime bi huzur doluyo tamam bana dua edenler var yada ben duamı ettim artık sırtım yeer gelmez rabbim kabul etcek gibi bi düşünce geliyoda sizlerde de belki oluyodur belki sizde huzur dolarsınız diye söyleyim dedim
canım adetin kesildikten sonra gördün değil mi
bak umutsuz olma sakın gelen giden yokmuş hem .. gelmeyen kırmızıdan umut kesilmez.. İnşallah gelmezde haberlerin alırızz
kızlar ya ben rüyamda adet olduğumu gördüm ama daha önce olmuştum nasıl oldum şaşırdım öyle uyandım sizce nedir güzel yorumlayın
evet zaten buay hem erken oldum hemde acayip bişe oldu
en güzel yorum hayırlı bebişe vesiledir inş diyelim:))
hayızdan kesilmiş bir kadın rüyasında ay hali olduğunu görürse o kadının çocuğu olur diyor inşallah hamiş kalırsın
evet zaten buay hem erken oldum hemde acayip bişe oldu
kızlar ön sayfada bal tarçın çörek otu karışımının oranlarını yazdım bu forumda buldum kullananlar hemen hamile kalmışlar. ben onu deneyeceğim dilerseniz sizde deneyin yada ben denedikten sonra deneyin tecrübemi paylaşayım
ama sizde deneyin hepbirlikte sayalım doğum şafağımızı
Sezgicimm sen adet oldun mi sekerr
Herzaman gununden evvel mi olur adetin. bak ne dicem sana.. ben hic daha omrumde gunumden once adet olmadim taaa ki cagana hamule olacagim aya kafar. o ay 2 gun once afet oldum.. hatta annem dediki. ben sana hamile oldugum ay erken olmustum... bak ben olmusum canim. ayni bendede ilk defa erken oldu cagan oldu o ay..... bilmem tesaduf mu bilimsel yonu var miii bilmiyorum
Allah razı olsun ağzına sağlık cenin rabbim kabul etsin dualarımızı sen ne kadarlik evlisin ve ne kadar dir bebiş istiyorsun hangi tedaviler uygulandı
cnm bçt karışımını bnde denemiştim öle düzenli kullanmadım ama belkide o sebebim olmuştur.... tam 12 gün kullanma ama cnm fazlası zarar... ben 8 gün fln kullandm sanırım. bnde tavsiye ediorummm... sizinde sebebiniz olur inşallahhhh canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?