HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

(Bir başka rivayete göre, bir kadın rüyasında hayız olduğunu görürse, kısır ise çocuğu olur.) rüyalar tabirin de böyle güzel şeyler yazıyo ayyy inş.

Allah kabul etsin canım... Rabbim duysun dualarını mükafatlandırsın seni de bizleride

Allah dualarini kabul eysin canim...bizleri de unutma sakin dualarindaa

Allah razı olsun ağzına sağlık cenin rabbim kabul etsin dualarımızı sen ne kadarlik evlisin ve ne kadar dir bebiş istiyorsun hangi tedaviler uygulandı

evet zaten buay hem erken oldum hemde acayip bişe oldu

Herzaman gununden evvel mi olur adetin. bak ne dicem sana.. ben hic daha omrumde gunumden once adet olmadim taaa ki cagana hamule olacagim aya kafar. o ay 2 gun once afet oldum.. hatta annem dediki. ben sana hamile oldugum ay erken olmustum... bak ben olmusum canim. ayni bendede ilk defa erken oldu cagan oldu o ay..... bilmem tesaduf mu bilimsel yonu var miii bilmiyorum

cnm bçt karışımını bnde denemiştim öle düzenli kullanmadım ama belkide o sebebim olmuştur.... tam 12 gün kullanma ama cnm fazlası zarar... ben 8 gün fln kullandm sanırım. bnde tavsiye ediorummm... sizinde sebebiniz olur inşallahhhh canımmm

ayy inş ewet düzenli her ay 1 2 gün oynasa bile düzenli olurum yani önceki adetinle bi sonraki 15 gün ara geçmesi lazım ya o tam 15. akşamı kahverengi leke geldi 9 gün oldum hep kahverengi geldi ama peçeteye flan silerken kan gözüküyodu acayip bişe oldum ayy inş. olur

Allah razı olsun ağzına sağlık cenin rabbim kabul etsin dualarımızı sen ne kadarlik evlisin ve ne kadar dir bebiş istiyorsun hangi tedaviler uygulandı

canım ben 20 aylık evliyim ilk yıl doğum kontrol hapı kullandım 8 aydır korunmuyorum malesef sorunum keşfdilemedi:)) pco olabilirmişim:)) doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra adet düzensizliği başladı ilk olarak tarlusal kullndım adet olabileyim diye sonra başka doktor sorun yok dedi folik asit verdi 3 ay kullandım en son bi doktor bu ay oluyor o ay klomen verdi ardından klomenin etkisi kontrol için gittiğim başka bi doktor duphaston kullan dedi şimdi duphaston kullandım onun sonucunu bekliyorum bakalım yeni doktor ne dicek (hiç bi doktordan memnun kalmadımda sürekli değiştirdim) ama genel olarak gittiğim sanırım 5 doktor oldu hepside sorun yok dedi ha buarada klomeni veren doktor tiroidlerimde sorun olduğunu az çalıştığını söyledi aynı zamandada yaklaşık 1 aydır tiroid hormonu kullanıyorum

Ben de adet olursam deneyecem önümüzdeki ay bu yöntemle hamile kalan çok ama aşırısı zararliymis hamile kalırsan eğer hala yiyorsan düşük yapıyormuş dikkat kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…