- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.041
yok daha olmadı canım.. bakalım bugün günüm ama bu ovulasyon hesaplamalarında bi daha ki adet tarihini de gösteriyo ya orada da 26 sı diyo doğru olabilir mi sence ?
kızlar Şubat ayının 28 çekmesi etkiliyo mu Mart Ayı Regl tarihini ?? bilgisi olan yaşayan varmidur ?
kızlar Şubat ayının 28 çekmesi etkiliyo mu Mart Ayı Regl tarihini ?? bilgisi olan yaşayan varmidur ?
Duzenli mi senin sibatta 28 oldu ya onuda gozonune al
umutlarda kayboluyor artık... hiç iyi hissetmiyorum bu gün kendimi.. 3.kez klomen kullanışım. ama bu ay yumurtalarım çok geç büyüyor.
yumurta takibi için bu ay 3.kez gittim doktora 14 mm olmuş 4.kez pazartesi son defa bakalım dedi. ama çok sıkıldım ben artık.
her ay git gel.. işyerinden her defasında izin al.. gerçekten yorucu.. ve her seferinde hayal kırıklığı.. bu ay yine olmayacak biliyorum
Canım ben 16ml uygun diye biliyorum pazartesiye kadar büyürler belki catlatma ignesi olacak misinumutlarda kayboluyor artık... hiç iyi hissetmiyorum bu gün kendimi.. 3.kez klomen kullanışım. ama bu ay yumurtalarım çok geç büyüyor.
yumurta takibi için bu ay 3.kez gittim doktora 14 mm olmuş 4.kez pazartesi son defa bakalım dedi. ama çok sıkıldım ben artık.
her ay git gel.. işyerinden her defasında izin al.. gerçekten yorucu.. ve her seferinde hayal kırıklığı.. bu ay yine olmayacak biliyorum
Canim ayni anda auni seyi.yazmisiz. tabi wtkiler 2 gun eksik nede olsa ne zan adet olduysan ustune 2 koy
Ben de adet olursam deneyecem önümüzdeki ay bu yöntemle hamile kalan çok ama aşırısı zararliymis hamile kalırsan eğer hala yiyorsan düşük yapıyormuş dikkat kızlar
ayy inş ewet düzenli her ay 1 2 gün oynasa bile düzenli olurum yani önceki adetinle bi sonraki 15 gün ara geçmesi lazım ya o tam 15. akşamı kahverengi leke geldi 9 gün oldum hep kahverengi geldi ama peçeteye flan silerken kan gözüküyodu acayip bişe oldum ayy inş. olur
kızlar erken hamilelik belirtilerinde bunlar oluyormuş
döllenme gününden 3-4 gün sonra kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra ara sıra şiddetlice oluşan kasıkta sancımalar
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8 gün sonra göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi hissetme, uçlarında hassasiyet, ayrıca üzerlerinde damarlanmalar olması. uçlardaki kahverengilerin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra gece uykularında düzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8 gün sonra göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi hissetme, uçlarında hassasiyet, ayrıca üzerlerinde damarlanmalar olması. uçlardaki kahverengilerin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra gece uykularında düzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
Yumurtanin kac. mm olmasi gerekiyor...
bide kürler var yumurta buyuten onlardan yap ...incir kuru.bal corekotu tarcin kuru falannnn
Canım ben 16ml uygun diye biliyorum pazartesiye kadar büyürler belki catlatma ignesi olacak misin
Kiz dur heycanlanmaaaaa hic bisey anlamadim.... ne 15 ine 9 u
nasılsın canıımm
ben sadece geceleri yatmadan 2 ç.kaşığı kullandm. adetin 2. günü başladım kullanmaya 8 gün fln kullandm.. yumurtlama gününe kadar btmişti yanii. bide ilişki olarak adetinizin bittiği akşamdan başlayın ve gün aşaırı ilişkiye girin... ovülasyonunuz bitene kadar devam edin... terübe ile sabittir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?