- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.061
Bu ay kırmızılar gelirse deneyecem kesin canım okudum bu yöntemle çok hamile kalan var ben 5 aydır tedavi görüyorum hiç kur denemedim sadece ilaç kullandım
dün yine mikmik oldu.ama ne kadar ayaklarımı diksemde akıyo ya sinir oluyorum napsak ilişkiden sonra tampon takcam vallaa
pardon ama ben konuyu anlamadım ne kullanıyorsunuz
Valla canım ben bi havlu kağıt koyup 90 derece dikiyorum ayakları belimin altınada yastık koyuyorum
bende yapıyorum canım ama ne biliymm sızıyo yinede azcık ben hiç çıkmasın isitiyorum
bende yapıyorum canım ama ne biliymm sızıyo yinede azcık ben hiç çıkmasın isitiyorum
Bal çörek otu tarcın karışımı canım
ayy mızmız çiroz zor yemek yediriyorum fındık fıstık hiç yemezOnlar çok hızlı gidiyor canım giden gider merak etme kocisine fındık fıstık bol yedir he he
Gulunce konusunca cikiyor sessizce dur beklee...kafa hareketleriyle konus illa cene calacaksan)))
iyiym canımcıııımm sen nasılsınnnn koşturmaca işte evle uğraşıyorum günlerdiir :)
hmm peki deneyenlerde hiç kalmışlarmı peki
ayy mızmız çiroz zor yemek yediriyorum fındık fıstık hiç yemez
esroooşş nabeer özledim seniiiiigüldüm fııırt diye çıktı valla :/
preseedle yapıyorum her akşam bakalım yaaaaa uuuf inş olur olmazsa bu ay doktora gitcem 1 yıldır deniyoruzdicem yalan söylicem valla
ne uğraşı bu böle. temizlik filn mı ? bende yapcam eve gitsem temizlik ütü beni bekliyo.. ama yapacak adam yok
Bal + çörek otu + tarcın başlığı var canım ordan oku kalanlar var bu topicddede var
tmm anladım saol ama deneyenler hiç kalmışlarmı hamile duydun mu peki
yok canım yaa yeni taşındık ya buraya halılar falan küçük geldi halıları değiştiryorum aynalar tablolar vs dekoratif yanii :)
internetten alıyorm hepsini dışardan daha uygun biraz zorlanıyorum seçmekte
Senin problem neydi canım ben burda okudum kalanlaryazmış
evet canım duvar kağıdı aldım ama nasıl yapştırılcak onu blmiyorum yada kim yapıyo biz yapamayız heralde dimiitahmin ettim zaten duvar kağıtları filnda beğendiydin hatta demi.. ohh valla iş deko olunca zevkli aslında kolay gelsin sanaa :))
Senin problem neydi canım ben burda okudum kalanlaryazmış
ben bu ay adeti baya erken gördüm ama kırmızı akmadı hiç hep kahverengi geldi peçeteye silerken kırmızı geldi akmadı yani normalde benim bu aralar olmam lazım dı 9 gün sürdü neden oldu bilemedim belki hamile kaldıysam bilmiyosam test yaptım çıkmadı normal edatmiş bugünde rüyamda adet olduğumu gördüm kızlara diyorum ben hasta olmuştum neden geldi flan derken uyandım
Canım belki duymuşsundur bazen yerleşme kanaması olan var bat gelmeden onu adet sanan oluyor muş bebek yerleşmeye çalarken kılcal damarlarda kanama oluyormuş seni umutlandirmak istemem ama böyle olabilir testte cikmamasinin sebebi idrar testi kesin sonuç vermiyo eğer adet günün geçerse bu kanamadan hariç olması gerektiği tarih geçerse kan testi yaptır derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?