HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Onlar çok hızlı gidiyor canım giden gider merak etme kocisine fındık fıstık bol yedir he he
ayy mızmız çiroz zor yemek yediriyorum fındık fıstık hiç yemez

Gulunce konusunca cikiyor sessizce dur beklee...kafa hareketleriyle konus illa cene calacaksan)))

esroooşş nabeer özledim seniiiiigüldüm fııırt diye çıktı valla :/
preseedle yapıyorum her akşam bakalım yaaaaa uuuf inş olur olmazsa bu ay doktora gitcem 1 yıldır deniyoruzdicem yalan söylicem valla

Oy oy benimkide sürekli yer hiç yok olduğunu bilmem

ne uğraşı bu böle. temizlik filn mı ? bende yapcam eve gitsem temizlik ütü beni bekliyo.. ama yapacak adam yok

yok canım yaa yeni taşındık ya buraya halılar falan küçük geldi halıları değiştiryorum aynalar tablolar vs dekoratif yanii :)
internetten alıyorm hepsini dışardan daha uygun biraz zorlanıyorum seçmekte

tahmin ettim zaten duvar kağıtları filnda beğendiydin hatta demi.. ohh valla iş deko olunca zevkli aslında kolay gelsin sanaa :))

Senin problem neydi canım ben burda okudum kalanlaryazmış

ben bu ay adeti baya erken gördüm ama kırmızı akmadı hiç hep kahverengi geldi peçeteye silerken kırmızı geldi akmadı yani normalde benim bu aralar olmam lazım dı 9 gün sürdü neden oldu bilemedim belki hamile kaldıysam bilmiyosam test yaptım çıkmadı normal edatmiş bugünde rüyamda adet olduğumu gördüm kızlara diyorum ben hasta olmuştum neden geldi flan derken uyandım

Canım belki duymuşsundur bazen yerleşme kanaması olan var bat gelmeden onu adet sanan oluyor muş bebek yerleşmeye çalarken kılcal damarlarda kanama oluyormuş seni umutlandirmak istemem ama böyle olabilir testte cikmamasinin sebebi idrar testi kesin sonuç vermiyo eğer adet günün geçerse bu kanamadan hariç olması gerektiği tarih geçerse kan testi yaptır derim ben

ama gördüğüm adet günümü geçmemişti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…