- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.081
evet canım duvar kağıdı aldım ama nasıl yapştırılcak onu blmiyorum yada kim yapıyo biz yapamayız heralde dimii
ee yazmıyo mu hiç nasıl yapılacağı fln .. becerebilirsen kendinde yapabilirsin tabe neden yapamayasın. Duvar Kağıdı Nasıl Yapıştırılır? - YouTube bak burda anlatmış hatun kişi
ama gördüğüm adet günümü geçmemişti ki
ben çok beceriksizim bu konularda çöp eder çıkarırım yaniiçok saol canımcıımm bakiyim bii :)
Normalde ne zaman olacaktinda canım kafam karıştı
bi bak bakalım olmassa akşam kocan geldiğinde birlikte yaparsınız :)
benim normalde bugünlerde hasta olmaya başlamış olmam lazım dı
Bence uç dört gün daha bekle bi belirti şüphe olursa acaba mi diyeceğine kan testi yaptir derim kesin sonuç çıkar acaba mi demekten iyidir sonuç olumsuz olsa bile
bu ay erken oldum 10'un da oldum 20'sinde bitti benim demek istediğim erken oldum ama değişik oldum
Canım benim demek istediğim 10unda olduğun yerleşme kanaması olabilir mi
olabilir bilmem peki tekrar kanama gelmez demi
olabilir bilmem peki tekrar kanama gelmez demi
Canım böyle söylüyorum ama bende çok acemiyim daha 5 aydır tedavi görüyorum hiç hamilelik yaşamadım
inş tedavin biterde senden de müjde alırız bende acemi yim
Hayirli olsun arkadasim. ben topigin aksamci grubundanim. gecmisi okurken gordum.
anam bi toplantıya gittim halaylar halaylar ay minel allah senden razı olsun beişine sağlık sıhhat versin inş sağlıkcana kucağına almak nasip olur kaç zamandır güzel bi haber alamıyoduk içimiz karamıştı valla çok iyi geldi bu oh ohhhh yandan yandan ben halay yapamıyorumda:)))))
canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini
canım tebrik ederim Allah bebişine kavuştursun senii inş...çok sevindim halayı kaçırmısım şimdi çekiyorum sana ve bebişine
canımmmmmmm hikayeni anlatmanı bekliyoruz.topikte gelenek biliyorsun
minel tebrikler,darısı hepimiizn başına inşallah.allah tamamına erdirsin.
canım tebrik ederim.çok sevindim.Allah tamamına erdirsinslm kızlar uzun zamandır giremiyordum RABBİME sükürler olsun ki artık bir anne adayıyım 7 haftalık hamileyim ve bebegimin bugün kalp atısını duydum isteyen herkese yasatsın bu duyguyu yüce ALLAHIM
canım tebrik ederim.çok sevindim.Allah tamamına erdirsinbu arada ben de bursadayım.doktorun kim?bi deee hikayeni anlatır mısın?kaç aydır istiyordun?kür gibi özel bişey yaptın mı?ya da ilaç kullandın mı ,ne yedin ne içtin,silkelettin mi,amuda mı kalktın,ovü testi,preesed kullandın mı,türk kahvesi içirdin mi vs vs ??????????????
Bat ne zamandi. boyle duzensizlik olur muydukızlar bende hala adet olmadımm
Nerdesin kixz hic kurede baslamadim. anacim simdi adetim bitti banyomu uaptim.. adam yone hastaaaa yatiyor.. cok sinirlendim. neyseki bu sefer daha hafiff...annesi babasi hala burda pzt. gidecek ins bizim calismalarda baslar... o zamana iyilesirse...
Bat ne zamandi. boyle duzensizlik olur muydu
Daha once gecikme oluyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?