HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Son düzenleme:
Hayirli olsun arkadasim. ben topigin aksamci grubundanim. gecmisi okurken gordum.

Sağol canım..

:)) Canım benim cümlemizden razı olsun inşAllah darısı başınıza..

canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini

Amin canım inşAllah dualarım tüm isteyen arkadaşlarımla..

canım tebrik ederim Allah bebişine kavuştursun senii inş...çok sevindim halayı kaçırmısım şimdi çekiyorum sana ve bebişine

Çok teşekkür ederim..

canımmmmmmm hikayeni anlatmanı bekliyoruz.topikte gelenek biliyorsun

Ben yeniyim galiba burda.. Bir hikaye örneği görebilsem keşke..

minel tebrikler,darısı hepimiizn başına inşallah.allah tamamına erdirsin.

Aminn canım benim tez zamanda Allah size de nasip etsin inşAllah..

Geçmiş sayfalarda okuyamadığım, teşekkür edemediğim arkadaşlarım varsa kusura bakmasınlar olur mu? Yetişemiyorum.. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim..

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum RABBİME sükürler olsun ki artık bir anne adayıyım 7 haftalık hamileyim ve bebegimin bugün kalp atısını duydum isteyen herkese yasatsın bu duyguyu yüce ALLAHIM

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum RABBİME sükürler olsun ki artık bir anne adayıyım 7 haftalık hamileyim ve bebegimin bugün kalp atısını duydum isteyen herkese yasatsın bu duyguyu yüce ALLAHIM
canım tebrik ederim.çok sevindim.Allah tamamına erdirsin bu arada ben de bursadayım.doktorun kim?bi deee hikayeni anlatır mısın?kaç aydır istiyordun?kür gibi özel bişey yaptın mı?ya da ilaç kullandın mı ,ne yedin ne içtin,silkelettin mi,amuda mı kalktın,ovü testi,preesed kullandın mı,türk kahvesi içirdin mi vs vs ??????????????

Son düzenleme:

Nerdesin kixz hic kurede baslamadim. anacim simdi adetim bitti banyomu uaptim.. adam yone hastaaaa yatiyor.. cok sinirlendim. neyseki bu sefer daha hafiff...annesi babasi hala burda pzt. gidecek ins bizim calismalarda baslar... o zamana iyilesirse...
kızlar bende hala adet olmadımm
Bat ne zamandi. boyle duzensizlik olur muydu
Daha once gecikme oluyomuydu

yani kırk günü buluyor canım bir ayı geçti ama ağrılarım var biraz.akıntımda var biraz.ayyy inşallah bende anne olurum ya 20.ayımızdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…