HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Preesed ney oluyo canım ya cahillik ne kadar kötü bide türk kahvesi ne ise yarıyor

canım ben çok uzun zamandır bebek istiyorum birkere boş gebelik yaşadım sonra korunmasız tam bir yılda oldu ama bu esnada hiç doktora gitmemiştim ocak ayında ziya çetine başladım yumurta tembelligi varmıs adetimden sonra gittigim için 3 tane farklı ilaç verdi kullandım sonra birdahaki adetinin 4. günü gel dedi gittim ve klomen verdi 5.günü başladım adetten sonra yumurta takibine başladık yumurtalarım büyüdügünde çatlatma ignesi oldum ve hamiş oldum yani RABBİMİN izniyle bir ayda hamile kaldım

birde arkadaşlar silkenme bacakları dikme falan hiçbirşey yapmadım doktorum yakınlaşmadan sonra yarım saat yatman yeterli dedi ben sabaha kadar yattım ama bacaklarımı falan dikmedim

birde arkadaşlar silkenme bacakları dikme falan hiçbirşey yapmadım doktorum yakınlaşmadan sonra yarım saat yatman yeterli dedi ben sabaha kadar yattım ama bacaklarımı falan dikmedim

Süpermiş allah sağlıklı sıhhatli kucağında almayı nasip etsin bende 4 ay serophene kullandım ise yaramadı bu ay gonal f menegon yumurta geliştirici iğne oldum 3 güzel yumurtam olmuş 10 gün önce çatlatma iğnemi oldum kasik agrım çok bir haftadır ve bat a 11 gün var ve ilişkiden sonra ayakları 90 derece dikiyorum 1saat bekliyorum çok zor oluyor

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum RABBİME sükürler olsun ki artık bir anne adayıyım 7 haftalık hamileyim ve bebegimin bugün kalp atısını duydum isteyen herkese yasatsın bu duyguyu yüce ALLAHIM

hayırlı olsun canım.. Rabbim kucağına almayı nasip etsinnn

Naptin canim ne durumdasin bende hala gelen giden yok ins o kirmizilar gelemezler yolu kaybederlerde bebisimiz gelir

kızlar görümcem bundan 3 ay önce beni hamile görmüş kendi hamile kaldı o ay.
bugünde aradı sen yine rüyamda hamile gördüm dedi. inşallah bu ay da ben hamile kalırımmm...
belki hamilelerin rüyası kabul olurrrr...

hissst senin evlilik tarihlerimiz arasında 1 gün vari hep onu görünce ben mi yazdım yavv diyorum

Son düzenleme:
Naptin canim ne durumdasin bende hala gelen giden yok ins o kirmizilar gelemezler yolu kaybederlerde bebisimiz gelir

valla kuzum bende de gelen giden yok ama tam tarihte pazartesi yarın ve pazartesi de gelmesse umut artacak bende.. İnşallah kaybetmişlerdir yolu ve bebişimiz yoldadır

hissst senin evlilik tarihlerimiz arasında 1 gün vari hep onu görünce ben mi yazdım yavv diyorum

Dikkat etmemistim canim bebeekinki dikkatimi cekmisti oda benden 1 gun sonra evlenmis ayy hadi 2.yilimiza girmeden hamis haberimiz gelsin evlilik tarihlerimiz gibi pespese ins

valla kuzum bende de gelen giden yok ama tam tarihte pazartesi yarın ve pazartesi de gelmesse umut artacak bende.. İnşallah kaybetmişlerdir yolu ve bebişimiz yoldadır

Ilacim daha sabah bitti ama bende umutvar olsammi olmasammi bilemedim sabah servise bindigimde belime adet sancisi gibi hafif bi agri girdi isyerinde bir yada iki kez girdi bugun heralde olurum dedim ama olmadi bisey ins olmayiz canim yaaaa

canım ya şu 3 farklı ilacın adı ne?glucophage var mı içinde?bana klomenle glucophage verdi.bende de yımırta sorunu var ( pkoluyum.Allahım inş bende de işe yarar.ziya çetinin adını çok duydum.ama zübeyde hanım çok kalabalık oluyor diye gitmedim.doktor yeterince ilgileniyor demek.yumurta takibi bile yapmış.çekirge de yapmıyorlar.oan mı gitsem acaba?

Bu sitede o kadarbursali varki ben bile ogrendim..herkes zubeyde hanimaa gidiyorr...

Dikkat etmemistim canim bebeekinki dikkatimi cekmisti oda benden 1 gun sonra evlenmis ayy hadi 2.yilimiza girmeden hamis haberimiz gelsin evlilik tarihlerimiz gibi pespese ins

inşallah canım o zaman ilk ben ikinci sen üçüncüde bebebkin k olsun 1 gün arayla haber verelim hamiş olduğumuzu... ayy ne komik olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…