- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.101
canım tebrik ederim.çok sevindim.Allah tamamına erdirsinbu arada ben de bursadayım.doktorun kim?bi deee hikayeni anlatır mısın?kaç aydır istiyordun?kür gibi özel bişey yaptın mı?ya da ilaç kullandın mı ,ne yedin ne içtin,silkelettin mi,amuda mı kalktın,ovü testi,preesed kullandın mı,türk kahvesi içirdin mi vs vs ??????????????
Preesed ney oluyo canım ya cahillik ne kadar kötübide türk kahvesi ne ise yarıyor
Presed spermlerin icerde omrunu uzatiyo.. turk kahvesi fe sperm hizlandiriyo diyolar ama bipmiyorum.... en iyi erkeklerekeco boynuzu kaunatip suyunu icirmekkk[/Q
Benim kociste sorun yok yawf
Bende problem yimirtlayamiyorummmmm ha ha ha
birde arkadaşlar silkenme bacakları dikme falan hiçbirşey yapmadım doktorum yakınlaşmadan sonra yarım saat yatman yeterli dedi ben sabaha kadar yattım ama bacaklarımı falan dikmedim
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum RABBİME sükürler olsun ki artık bir anne adayıyım 7 haftalık hamileyim ve bebegimin bugün kalp atısını duydum isteyen herkese yasatsın bu duyguyu yüce ALLAHIM
Naptin canim ne durumdasin bende hala gelen giden yok ins o kirmizilar gelemezler yolu kaybederlerde bebisimiz gelir
hissst senin evlilik tarihlerimiz arasında 1 gün vari hep onu görünce ben mi yazdım yavv diyorum
valla kuzum bende de gelen giden yok ama tam tarihte pazartesi yarın ve pazartesi de gelmesse umut artacak bende.. İnşallah kaybetmişlerdir yolu ve bebişimiz yoldadır
Nerdesin kixz hic kurede baslamadim. anacim simdi adetim bitti banyomu uaptim.. adam yone hastaaaa yatiyor.. cok sinirlendim. neyseki bu sefer daha hafiff...annesi babasi hala burda pzt. gidecek ins bizim calismalarda baslar... o zamana iyilesirse...
geçen hafta evde olmadığım için evi pok götürüyor,afedersin.bizim kozalak pek temiz,düzenlidir detemzilik ,sonra yemek,sonra kociş face mi yakaladı.fecaaattt alerjisi var face.
Bat ne zamandi. boyle duzensizlik olur muydu
Daha once gecikme oluyomuydu
canım ya şu 3 farklı ilacın adı ne?glucophage var mı içinde?bana klomenle glucophage verdi.bende de yımırta sorunu varcanım ben çok uzun zamandır bebek istiyorum birkere boş gebelik yaşadım sonra korunmasız tam bir yılda oldu ama bu esnada hiç doktora gitmemiştim ocak ayında ziya çetine başladım yumurta tembelligi varmıs adetimden sonra gittigim için 3 tane farklı ilaç verdi kullandım sonra birdahaki adetinin 4. günü gel dedi gittim ve klomen verdi 5.günü başladım adetten sonra yumurta takibine başladık yumurtalarım büyüdügünde çatlatma ignesi oldum ve hamiş oldum yani RABBİMİN izniyle bir ayda hamile kaldım
canım ya şu 3 farklı ilacın adı ne?glucophage var mı içinde?bana klomenle glucophage verdi.bende de yımırta sorunu var( pkoluyum.Allahım inş bende de işe yarar.ziya çetinin adını çok duydum.ama zübeyde hanım çok kalabalık oluyor diye gitmedim.doktor yeterince ilgileniyor demek.yumurta takibi bile yapmış.çekirge de yapmıyorlar.oan mı gitsem acaba?
Dikkat etmemistim canim bebeekinki dikkatimi cekmisti oda benden 1 gun sonra evlenmis ayy hadi 2.yilimiza girmeden hamis haberimiz gelsin evlilik tarihlerimiz gibi pespese ins
kimse yok sanırım herkes uyuyor:))))iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?