HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlar
Dün epey yogun bi gündü sabah kalk temizlik yap markete git yemek yap bide bizim ew yıkılacak kentsel dönüşüm bölgesi bilgi almak için belediyenin kentsel dönüşüm ofisine gittik misafir geldi akşam tiyatroya gittik gece komşu ya gittik sabah kalktık yine komşu kahvaltıya çağırdı şimdi ewdeyiz ama gezecek yer arıyoz Eminönü'ne turşu suyu içmeye gitcez herhalde :)

benim yerimede iiiiiçççç ohh mis bak canım çekti şimdi

günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalımm

ben ağrıdan kıvranıyorum hayatımda böyle adet ağrısı çekmedim. eğer adet ağrısı buysa tabi.
hem çok yoğun hem çok sancılı allah her ay adet sancısı çekenlerin yardımcısı olsun :18:

Ben geldim ama hiçkimse. Yokkk :) baya kırgın birgün geçiriorum kızlar yazmak istedim başka kimle dertleşicemki
Cuma günü abimlere gittim bi tanıdığımızın eşi vefat etmişti başsağlığına ve gittiğimiz teyzede en yakın 3 arkadaşımın teyzesi ! Öyleki 23 senedir arkadaşız bir tanesiyle aynı ay evlendik 2.5 sene evvel ve hiçbi şekilde çocuk istemiodu neyse teyzesinden duydumki 7 haftalık hamileymiş ve herkes bilirken bana söylememişler üzülmeyeyim diye nasıl üzülürümki tam tersi zil takıp oynarım ki gerçekten çok çok sevindim ! Tek üzüldüğüm böyle düşünmeleri alıştıra alıştıra söliceklermiş bana böyle bişey olur mu ya bu şekilde olması beni dahada üzdü (( söyledim onlarada başkalarından değil sizden duysaydım keşke die ! Neyse böle bi durum işte uzun yazdım kusura bakmayın ama ben duygusal bir insanım ve çok üzüldüm böyle düşünülmesine

Canım tamamen iç dış temizlik oluyorsun ne war ne yok boşaltım ağrın ondandır yürü bol bol aksın gitsin yatıp kalma emi

Canım ya tabiki üzülürsün kardeşinin çocuğu gibi seviniyor insan yakın arkadaşta. Bide seni öyle bir görmüşler ki ümitsiz vaka gibi gemde bence kesinlikle öyle değil ayıp etmişler sen onların cocukları ile daha da gaza gelirsin daha sıkı çalışırsın Rabbim sanada hemencecik nasip etsin inş :) üzülme öperim seni

Evet ozserim üzülüo insan kardeş çocuğu gibi ve dediğin gibi ümitsiz vaka gibi ve ne biliyim belkide öyledir baksana 2.5 senedir yok Allahım hayırlısını versin yinede ama içim öle kötüki

Evet ozserim üzülüo insan kardeş çocuğu gibi ve dediğin gibi ümitsiz vaka gibi ve ne biliyim belkide öyledir baksana 2.5 senedir yok Allahım hayırlısını versin yinede ama içim öle kötüki

canım benim hiç üzülme allahım vereceği günü bilir. sen yeter ki duanı eksik etme. benim görümcemin 5 yıldır çocuğu olmuyordu o kadar tedavi gördü ki ama tedaviyi bıraktı onun eşinin sperm sayısı 5000 di doktor olmaz dedi bir kandil gecesi öğrendi. şimdi ise 2. çocuğa hamile bunda ise istedikleri o ay oldu sen o yüzden kafaya takma inşallah seninde hemen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…