HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar bugünkü ovulasyon testim aaşağıda. Dün yaptıgımda T silikti.bugün bayagı koyulaşmış. Dün çalışma yapmıştık.bugün gecede çalışma olacak elbette. Silikleşene kadar çalışmalar devam edecek dimi?

yumurtam çatlamak üzere mi yoksa çatladı mı?

Eki Görüntüle 666772

İnşallah nice inşallah bizimde eşimle yüzümüz güler Allahım bize ve isteyen herkese nasip eder inşallah bugün biraz duygusalım işte bi atabilsem üstümden rahatlıcam

Yumurtan koyu ciktiktan24 saat sonra catliyor. bugun mik mik olsun yarinda olsun bana sorarsann

Evet ozserim üzülüo insan kardeş çocuğu gibi ve dediğin gibi ümitsiz vaka gibi ve ne biliyim belkide öyledir baksana 2.5 senedir yok Allahım hayırlısını versin yinede ama içim öle kötüki

Bence kesinlikle öyle değil senin de yakında olacaktır ben yürekten inanıyorum. Sen hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma mevlamın cömertliğinden şüphe duyma sakın

[h=1]Annesinin terkettiği lösemili minik Şeyma melek oldu![/h][h=2]Denizli’nin Güney ilçesinde, lösemi olduktan sonra annesi tarafından terk edilen minik Şeyma, hayatını kaybetti.[/h]23 Mart 2013 Cumartesi 13:58

Denizli’nin Güney ilçesinde yaşayan Mustafa Tuzak ve Tuğba İ.’nin 2010 yılında Şeyma adını verdikleri bir kızları oldu. Geçen yıl rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne kaldırılan minik Şeyma’nın lösemi olduğu anlaşıldı.
Bu olayın hemen ardından ise anne Tuğba İ. evi terk etti ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Mustafa Tuzak, kendisini ve kızını hastanede terk eden eşine karşı dava açarken, dava sonucunda hakim, Tuğba İ.nin 'Sadakat ve birlikte yaşama yükümlülüğünü ihlal ettiği' gerekçesiyle çiftin boşanmalarına karar verirken, genç kadının 10 bin lira tazminat ile kızına aylık 150 lira nafaka ödemesine karar verdi.

Minik Şeyma, lösemi hastalığıyla daha fazla mücadele edemedi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde dün akşamdan bu yana kalp ritimlerinde bozukluk yaşamaya başlayan minik Şeyma, hayatını kaybetti.
Bir yıldır kızını hayatta tutabilmek için büyük mücadele veren baba Mustafa Tuzak, kızının ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşarken, Şeyma'nın minik bedeninin, yarın öğle namazı sonrası Güney ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.

Günaydın kızlar.
Nesrinim benim batı bilinmeyen yapar misin?? Bugün geldi ama ben askıya aldım bebek işini bir süre..

günaydın sevgili anne adayları anaam kimsecikler yok buralarda

Günaydın canım dünde sakindi ya sorma

Günaydın kızlar.
Nesrinim benim batı bilinmeyen yapar misin?? Bugün geldi ama ben askıya aldım bebek işini bir süre..

Günaydın kız hemen ümitsizliğe kapılma inş belki bu aydır mucizen

Günaydın kızlaar.. nasılsınız bakalım. bugün hafta başı diye kimse yok herkes iş yoğunluğunda anlaşılan
Ekinci canım sen nasılsın. sen çalışıyomusun yoksa evde mi takılıyosun ? Hoş bende çalışıyom ama şu saatte hiç bişey yapasım gelmiyo

Hsstt!! kıııızzz noldu gelen giden varmidur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…