- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.161
Günaydın kızlarrrr görüşmeyeli nabersinizz??
Günaydın hanımlar
Yok canım sabah geldi zaten..
Günaydın kızlaar.. nasılsınız bakalım. bugün hafta başı diye kimse yok herkes iş yoğunluğunda anlaşılan
Ekinci canım sen nasılsın. sen çalışıyomusun yoksa evde mi takılıyosun ? Hoş bende çalışıyom ama şu saatte hiç bişey yapasım gelmiyo
Hsstt!! kıııızzz noldu gelen giden varmidur?
Günaydın kızlarrrr görüşmeyeli nabersinizz??
günaydın canlar nasılsınız???
Günaydın kızlaar.. nasılsınız bakalım. bugün hafta başı diye kimse yok herkes iş yoğunluğunda anlaşılan
Ekinci canım sen nasılsın. sen çalışıyomusun yoksa evde mi takılıyosun ? Hoş bende çalışıyom ama şu saatte hiç bişey yapasım gelmiyo
Hsstt!! kıııızzz noldu gelen giden varmidur?
günaydın arkadaşlar size bir sorum vardı
arkadaşlar bu ay tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. 28 günde bir adet olurum dün 11. günümdü dün akşam ilişkiye girdik semen (meni) dışarı çıkarken pembeydi hafif kanlı gibi çok garip geldi korktum da neden olabilir yardım edermisiniz?
Günaydın canım.. Yanlış anlamadım demi. sen şuanda adetinin 11. günündesin belkide yumurtlama zamanın. ilişki yaşadın ve sonrasında gelen meni pembemsi geldi dimi ??
bu konuda tam bilgim olmasa da seni yanıtsız bırakmam istemediğim için kendi yorumumu yapayım diğer arkadaşlarda yazacaklardır..yumurta çatladığı zaman hafif bi leke geliyomuş kimilerinde senin ki de o yüzden olabilir. onun haricinde adetinin biriminden hemen sonra veya 1 gün sonra yaşandıysa bu ilişki ondan kalan bir kandan dolayı bu şekilde lekelenme olabilir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canımm :26:
günydın canım çalışıyorum canım yahu çalışmasam muhtemel 12ye kadar uyurum :)))))))))))))))))
Gunaydınnnn hakîkatten pazt günleri işe girişmekte ayrı iş :)
günaydın canım iyidir sen nasılsın.. bebiğin nasıl
Günaydın canım.. nasılsın
arkadaşlar ben 4 yıldır korunmuyorum ama anne olmak nasip olmadı bi türlü.hayırlısı diyorum her ay işallah bu ay tutacak.3 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum ama hastalanıyorum.artık yeter diyorum.bu ay da tutmazsa tüpe gidicem hep ertele ertele nereye kadar.yaş kemale erdi hayırlısı sağlıklısı..
Şükür canım sen nasılsın bugün bi rüya gördüm bi kız bebeğim olmuş oluyor altını temizliyorum von takıydı küçücük ayakları elleri vardı simsiyah saçları ins kafama cok taktığım için gitmemiş imdir
iyim canım çok şükür. Hayır olsun inşallah. Rüyaların gerçek olur.bende rüyamda test yapmışım pozitif çıkmış ama sabah yaptım neg. çıktı.. hayırlısı olsun herşey Rabbimden..
İste o zaman da yıkılmak var ama ayakta dim dik durmalıyız negatif olursa üzülmeyeceğim diyorum ana diyorum sadece ins uygularım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?