HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın arkadaşlar size bir sorum vardı
arkadaşlar bu ay tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. 28 günde bir adet olurum dün 11. günümdü dün akşam ilişkiye girdik semen (meni) dışarı çıkarken pembeydi hafif kanlı gibi çok garip geldi korktum da neden olabilir yardım edermisiniz?

günydın canım çalışıyorum canım yahu çalışmasam muhtemel 12ye kadar uyurum :)))))))))))))))))

günaydın canlar nasılsınız???

Günaydın canım uykuluyuz sen nasılsın bakalım

Gunaydınnnn hakîkatten pazt günleri işe girişmekte ayrı iş :)

Günaydın canım.. Yanlış anlamadım demi. sen şuanda adetinin 11. günündesin belkide yumurtlama zamanın. ilişki yaşadın ve sonrasında gelen meni pembemsi geldi dimi ??

bu konuda tam bilgim olmasa da seni yanıtsız bırakmam istemediğim için kendi yorumumu yapayım diğer arkadaşlarda yazacaklardır.. yumurta çatladığı zaman hafif bi leke geliyomuş kimilerinde senin ki de o yüzden olabilir. onun haricinde adetinin biriminden hemen sonra veya 1 gün sonra yaşandıysa bu ilişki ondan kalan bir kandan dolayı bu şekilde lekelenme olabilir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir canımm :26:

Evet adetimin 11. günü yani yumurtlama tarihim çok yakın bende öyle düşündüm ama emin olamadım. belki yaşayan vardır diye yazayım dedim
cevapladığın için çok teşekkür ederim

günydın canım çalışıyorum canım yahu çalışmasam muhtemel 12ye kadar uyurum :)))))))))))))))))

al benden de okadar bende bi güzel uyurdum heralde ama 12 olması mümkün değil en fazla 10 olurdu kocam pek hoşlanmaz çok yatıncaa

Gunaydınnnn hakîkatten pazt günleri işe girişmekte ayrı iş :)

vallahi özserim yaa insan bi pazar günü işe gelmeyince işten bu kadar soğur mu yaa

arkadaşlar ben 4 yıldır korunmuyorum ama anne olmak nasip olmadı bi türlü.hayırlısı diyorum her ay işallah bu ay tutacak.3 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum ama hastalanıyorum.artık yeter diyorum.bu ay da tutmazsa tüpe gidicem hep ertele ertele nereye kadar.yaş kemale erdi hayırlısı sağlıklısı..

günaydın canım iyidir sen nasılsın.. bebiğin nasıl

Günaydın canım.. nasılsın

Şükür canım sen nasılsın bugün bi rüya gördüm bi kız bebeğim olmuş oluyor altını temizliyorum von takıydı küçücük ayakları elleri vardı simsiyah saçları ins kafama cok taktığım için gitmemiş imdir

Rabbim aratmasın inşallah tez vakitte evladını sana bağışlasın canım...

iyim canım çok şükür. Hayır olsun inşallah. Rüyaların gerçek olur. bende rüyamda test yapmışım pozitif çıkmış ama sabah yaptım neg. çıktı.. hayırlısı olsun herşey Rabbimden..

İste o zaman da yıkılmak var ama ayakta dim dik durmalıyız negatif olursa üzülmeyeceğim diyorum ana diyorum sadece ins uygularım da

İste o zaman da yıkılmak var ama ayakta dim dik durmalıyız negatif olursa üzülmeyeceğim diyorum ana diyorum sadece ins uygularım da

ama o güç bizde hemen ardından oluşuyo.. diğer bi haftalara daha iyi hazırlanmak için can atıyoruz. bu ay olacak diye büyük bir hırs ve güçle başlıyoruz.. İnşallah bigün alıcaz çalışmalarımızın mükafatını..

günaydıın hanımlar..nasılsınız?
dün yemekli misafirim vardı pert oldum valla cumadan beri..
daha yeni yeni kendime geliyorum valla..s
sizler naptınız bakalım htaunlar bebikler gelsin bu hafta artık yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…