- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.181
kızlar günaydın,
bugün bende bir umursamazlık bir boşvermişlik var:S canım hiçbirşey yapmak istemiyor .bugün iyi değilim
Günaydın canım uykuluyuz sen nasılsın bakalım
Gunaydınnnn hakîkatten pazt günleri işe girişmekte ayrı iş :)
günaydıın hanımlar..nasılsınız?
dün yemekli misafirim vardı pert oldum valla cumadan beri..
daha yeni yeni kendime geliyorum valla..s
sizler naptınız bakalım htaunlar bebikler gelsin bu hafta artık yavv
kızlar günaydın,
bugün bende bir umursamazlık bir boşvermişlik var:S canım hiçbirşey yapmak istemiyor .bugün iyi değilim
canım benim nedenuykunu iyi alamadın mı yoksa.. :26:
al benden de okadar bende bi güzel uyurdum heralde ama 12 olması mümkün değil en fazla 10 olurdukocam pek hoşlanmaz çok yatıncaa
vallahi özserim yaa insan bi pazar günü işe gelmeyince işten bu kadar soğur mu yaa
Günaydın RombikCanım biz iyiyiz sen nasılsın ??
ama o güç bizde hemen ardından oluşuyo.. diğer bi haftalara daha iyi hazırlanmak için can atıyoruz. bu ay olacak diye büyük bir hırs ve güçle başlıyoruz.. İnşallah bigün alıcaz çalışmalarımızın mükafatını..
kızlar günaydın,
uykumu da aldım aslında ama içimde bilmediğim bir sıkıntı varhayır olsun. buarada 19 undan beri ovulasyon testi yapıyorum 2. çizgi ilk 3 gün silikti 1 gün yapmadım.2 gündür de 2. çizgi yok gibi bakalım ne zaman koyulaşack?
oooooo benim kociş alıştı uyumama.hatta inşallah cocukda uyku konusunda sana benzer rahat ederiz diyor.
eeh işte idare ediyorum..
ne çok iyi ne çok kötüyüm.. int de beklenen a.t 30 mart gösteriyor
sinir oldum.. 30 martı bekle sonra adet ol sonra çalışmaya başla..of allah ım yardımcımız olsun beklemek ne zormuş ya..
sen naptın canım test yaptın mı? durumlar nasıl
Günaydın kızlarrrr görüşmeyeli nabersinizz??
Günaydın hanımlar
günaydın arkadaşlar size bir sorum vardı
arkadaşlar bu ay tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. 28 günde bir adet olurum dün 11. günümdü dün akşam ilişkiye girdik semen (meni) dışarı çıkarken pembeydi hafif kanlı gibi çok garip geldi korktum da neden olabilir yardım edermisiniz?
Ben 5 aydır ilk defa bu kadar umutluyum sonuç olumsuz olursa ne kadar zaman da toparlaan cam bakalım
ayy canım hadi inş bebeğin gelmiştir göbüşüne yerleşmiştir inş canım..erken diye çıkmamış olabilir testte.. benim adet tarihlerim şöyle bak..
23 ocak-25 şubat ben diyordumki 25-27 mart arası gelir int. e bi baktım diyor 30 mart yuuhh yaa...şubat epey etkilemiş beni bellii
canım benim ne kadar tek çıkarsa çıksın sen çalışmalarada testi yapmayada devam et. aynı zamanlarda yapmaya özen göster ben bu ay sadece 1 gün gördüm çift çizgiyi.. İnşallah bişeyler olmuştur. İnşallah senin içinde yarayışlı olur..
inşallah bebeğin çok uyuyanı makbul çünküü
iyi ol kuzum iyi ol..evet zor ama napalım bizde böle böle ayakta durabiliyoruz.. aman yaa sorma benim durumu.. 23ü BATtı. gelmedi.. Şubat etkilemiştir dedik 2gün geçti bugünle beraber yine yok.. belki bi umut bebeğim gelmiştir dedim test yaptım oda yok.. heralde bugün öğlen gelecek..
günaydın şekerim.bende pzts alışmaya çalışıyorum..senin nasıl gidiyo içinde bi canlıyla yaşamak nasıl
[h=1]Annesinin terkettiği lösemili minik Şeyma melek oldu![/h][h=2]Denizlinin Güney ilçesinde, lösemi olduktan sonra annesi tarafından terk edilen minik Şeyma, hayatını kaybetti.[/h]23 Mart 2013 Cumartesi 13:58
Denizlinin Güney ilçesinde yaşayan Mustafa Tuzak ve Tuğba İ.nin 2010 yılında Şeyma adını verdikleri bir kızları oldu. Geçen yıl rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne kaldırılan minik Şeymanın lösemi olduğu anlaşıldı.
Bu olayın hemen ardından ise anne Tuğba İ. evi terk etti ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Mustafa Tuzak, kendisini ve kızını hastanede terk eden eşine karşı dava açarken, dava sonucunda hakim, Tuğba İ.nin 'Sadakat ve birlikte yaşama yükümlülüğünü ihlal ettiği' gerekçesiyle çiftin boşanmalarına karar verirken, genç kadının 10 bin lira tazminat ile kızına aylık 150 lira nafaka ödemesine karar verdi.
Minik Şeyma, lösemi hastalığıyla daha fazla mücadele edemedi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde dün akşamdan bu yana kalp ritimlerinde bozukluk yaşamaya başlayan minik Şeyma, hayatını kaybetti.
Bir yıldır kızını hayatta tutabilmek için büyük mücadele veren baba Mustafa Tuzak, kızının ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşarken, Şeyma'nın minik bedeninin, yarın öğle namazı sonrası Güney ilçesinde toprağa verileceği kaydedildi.
Güçlü ol ve şükret canım senin gibi kaç 5 ay atlatan var. Rabbim bizlere o kadar aratmadan versin inşallah..
Valla benim göbek baya belli milleti görüyorum 4 5 ayında çıkıyor ama ben sımsıden giydm hamile pant ama çok güzel bi duygu Rabbim tüm ısteyenlere yaşatsın inş Cumartesi gidicez teyzeleri inş herşey yolundadır
canım aslında hergün saat 15:00 gibi yapıyorum ; su içmiyorum .ama ben umutsuzum ya aslında 14ünde hasta oldum.Daha 14. gün bile olmadı ama bir umutsuzluk oluyor işte aslında bu ay bebişim annesini bulacak diyordum ama neyse daha herşey yeni başlıoyr galiba :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?