HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydıın hanımlar..nasılsınız?
dün yemekli misafirim vardı pert oldum valla cumadan beri..
daha yeni yeni kendime geliyorum valla..s
sizler naptınız bakalım htaunlar bebikler gelsin bu hafta artık yavv

Günaydın RombikCanım biz iyiyiz sen nasılsın ??

canım benim neden uykunu iyi alamadın mı yoksa.. :26:

uykumu da aldım aslında ama içimde bilmediğim bir sıkıntı var hayır olsun. buarada 19 undan beri ovulasyon testi yapıyorum 2. çizgi ilk 3 gün silikti 1 gün yapmadım.2 gündür de 2. çizgi yok gibi bakalım ne zaman koyulaşack?

oooooo benim kociş alıştı uyumama.hatta inşallah cocukda uyku konusunda sana benzer rahat ederiz diyor.

Günaydın RombikCanım biz iyiyiz sen nasılsın ??

eeh işte idare ediyorum..
ne çok iyi ne çok kötüyüm.. int de beklenen a.t 30 mart gösteriyor
sinir oldum.. 30 martı bekle sonra adet ol sonra çalışmaya başla..of allah ım yardımcımız olsun beklemek ne zormuş ya..
sen naptın canım test yaptın mı? durumlar nasıl

Ben 5 aydır ilk defa bu kadar umutluyum sonuç olumsuz olursa ne kadar zaman da toparlaan cam bakalım

canım benim ne kadar tek çıkarsa çıksın sen çalışmalarada testi yapmayada devam et. aynı zamanlarda yapmaya özen göster ben bu ay sadece 1 gün gördüm çift çizgiyi.. İnşallah bişeyler olmuştur. İnşallah senin içinde yarayışlı olur..

oooooo benim kociş alıştı uyumama.hatta inşallah cocukda uyku konusunda sana benzer rahat ederiz diyor.

inşallah bebeğin çok uyuyanı makbul çünküü

iyi ol kuzum iyi ol.. evet zor ama napalım bizde böle böle ayakta durabiliyoruz.. aman yaa sorma benim durumu.. 23ü BATtı. gelmedi.. Şubat etkilemiştir dedik 2gün geçti bugünle beraber yine yok.. belki bi umut bebeğim gelmiştir dedim test yaptım oda yok.. heralde bugün öğlen gelecek..

Günaydın kızlarrrr görüşmeyeli nabersinizz??

Vay vay vay tatil sonrası kimler gelmiş hoş geldin canım

Günaydın hanımlar

Günaydın canım

Ya tahriş gibi bi durum yada erken yumurtan çatlamış canım

iyi ol kuzum iyi ol.. evet zor ama napalım bizde böle böle ayakta durabiliyoruz.. aman yaa sorma benim durumu.. 23ü BATtı. gelmedi.. Şubat etkilemiştir dedik 2gün geçti bugünle beraber yine yok.. belki bi umut bebeğim gelmiştir dedim test yaptım oda yok.. heralde bugün öğlen gelecek.. [/QUOTE]

ayy canım hadi inş bebeğin gelmiştir göbüşüne yerleşmiştir inş canım..erken diye çıkmamış olabilir testte.. benim adet tarihlerim şöyle bak..
23 ocak-25 şubat ben diyordumki 25-27 mart arası gelir int. e bi baktım diyor 30 mart yuuhh yaa...şubat epey etkilemiş beni bellii

hahahah ama biliyyomusun canım kimilerin hiç etkilememiş. etrafımda tanıdıklara sordum ya tam zamanında gelmiş yada bi gün sonra. bize niye o kadar etki etti ki anlamadım.. inşallah bu ay sendende güzel haberler alırız.. ama seninkinde 30 çok fazla en fazla 28 29 olsun yani inşallah 30da da 31 de de gelmez

canım aslında hergün saat 15:00 gibi yapıyorum ; su içmiyorum .ama ben umutsuzum ya aslında 14ünde hasta oldum.Daha 14. gün bile olmadı ama bir umutsuzluk oluyor işte aslında bu ay bebişim annesini bulacak diyordum ama neyse daha herşey yeni başlıoyr galiba :2:

günaydın şekerim.bende pzts alışmaya çalışıyorum..senin nasıl gidiyo içinde bi canlıyla yaşamak nasıl

Valla benim göbek baya belli milleti görüyorum 4 5 ayında çıkıyor ama ben sımsıden giydm hamile pant ama çok güzel bi duygu Rabbim tüm ısteyenlere yaşatsın inş Cumartesi gidicez teyzeleri inş herşey yolundadır

Allah cezasını versin başka da birşey demiyorum

amin amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. ay maşşallah iyidir iyidir annesi inşallah hayırlısıyla kucağınada alıcaksın evladını.

ahh kuzum o zaman hiç sıkıntı yapma daha dur. hesapla internetten yumurtlama zamanını o na göre o tarihten birgün önce yap bi öle öle dene.. inşallah görürsün çift çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…