HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım tamamen iç dış temizlik oluyorsun ne war ne yok boşaltım ağrın ondandır yürü bol bol aksın gitsin yatıp kalma emi

nereye yürüyosun canım yaa dün eşimle öyle bir kavga ettikki artık ne çocukta ne başka bişeyde umudum kalmadı Allah bildiği için vermemiş ilkini çok iyi olmuş dedim artık en sonunda. bilmiyorum ama ben uzun bi süreliğine ertelemeye karar verdim bebek işini. çok kırıldım çok üzüldüm 3 senedir ilk defa bu kadar kırdı beni. evden çıkmadım bütün gün salak salak oturdum hiç konuşmadan

tatlım bosver bu ovu.testini falan ben ocak ayında kullandım.benide bunalıma soktu resmen dedim bidaha yapmıcam.yapmadımda allahım ol derse olur.2güne 1çalışma yap en güzeli.yoksa insan cok takıyor kafaya

evet yani ne alaka demi, benim şansım herhalde ne diyeyim..sağ ol güzel dileklerin canım inş hepimize Allah nasip etsin çok bekletmesin..ayy iyice manyağa bağladım int den bebek doğum tarihlerine bakıyorum mart ayı için kafadan tarihler yazıyorum filan nisanda olursa ocakta dloğarmış kendimi öyle avutuyorum artık napayım

ayy canım geçmiş olsun..hangimiz yaşamıyoruzki benzer sorunları haklısın insan bazen kendini çıkmazda hissediyor..iyi olmuş filan dme güzelim ya.allah aratmasın inş .canım sıkılmış belli erkekleri anlamaz zor valla..Allah ım bi evlat nasip etsin sana da bizede ona bağlanırsın çok mutlu olursun inş canım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
şubat benim adetimi çarpmış int de 30 mart diye gözüküyor yastayım yani.. böööhhööööööööööö

Canımcım eminim çok kırılmışdındır ama geçenlerde gzm de dedik evliliğin ilk yıllarında inanki hep olan şeyler ben eşimi 2006 dan beri tanıyorum 2 yıllık ewliyiz ben bile olmaz yurutemicez dedim hiç tanımamıştım gibi umarım herşey kısa sürede çözülür

canım benim ne oldu ama yapma böle.hepimiz yaşıyoruz hafta sonu aslında bende kırıldım eşime :S mağazanın vitrininde çok güzel hastane çıkışı oldum ayyyy çok güzel dedim eşime şakasına bana bunu al tamam mı dedim ya ortada fol yok yumurta yok sen ne hevesleniyon dedi gülerek :S bende her kadın keves eder dedim oda demesin mi bu işler hevesle olacak şey değil yani bebekten bahsediyor benim heves uğruna istediğimi düşüniyor bende dedim 3 yılımız dolacak 3 yıldan beri sana 1 kere bebek lafı ettim mi ama artık hazırım ilk başlarda çok kavgalarımız oldu güvenemediğim için bende istemedim ama ben artık hazırım dedim oda ben aradayım demesin mi yani bey efendi hem hazır hem değil ama ben bebişimi bekliyorum yavrum benim sarıp sarmalayacağım onu cnım o benim :S

sağol canım anladı zaten hatasını bir anlık sinirle ağzına geleni söyledi hiç cevap vermedim sustum konuşmadım bile sonra hatasını anlayıp geldi şebeklik yaptı bütün gece. konuşturmaya çalışıyo şunu biliyomusun bunu duydunmu falan diye bende ben 28 yıldır duymadığım kelimeleri senden duyuyorum asla yapmaz dediğim şeyide yaptınya artık benden bi konuşma bekleme dedim çok üzüldü oda farkettim davranışlarından ama giden benden gitti. en son bi laf söyledim zoruna gitti bi sarıldı bütün gece öyle uyumuşuz sabah uyandım hiç hareket bile etmemiş.

benim 19 ocak sat tı sonra 19 şubatta kürtaj oldum 19 martta adet olurum diyordum doktorlar 35-40 günü bulur deyince 30 mart olabilir ama şubat yüzünden 19 marttan 2-3 gün geri giderse 22 mat olur diye düşünmüştüm hep kendimce ve doğru tahmin çıktı 22 martta adet oldum bakalım nisan ne zaman olacak
sende üzülme hemen belki 9 ay rötar yapar seninki

ahh canım ya..hani derler ya kılıç yarası geçerde söz yarası geçmez diye..kırmış üzmüş eşin seni ama şükür ki hemen anlamış hatasını yanına gelmiş bi nevi özür dilemiş senden..kalp kırgınlığı zotr geçiyor haklısın ama sen bebişine odaklan Allah güzel bi bebiş versin bak gör herşeyi unutacaksın eminin..en azından ben kendim öyle olmayı unutmayı hayal ediyorum..
ay inş benimkide 30 marta kalmaz hemenci oluvereyim de önümüzdeki maçlara bakalım demi hehehehhehe ::121:

bi sorun yok şimdilik öyle yani büyütmemek için hiç cevap vermedim o konuşurken ama çok kırıldım aklımdan çıkmıyor sözleri

ya c.tesi akşamı arkadaşları vardı yemekte e sonra baya geç gittiler bende gece yarısı bulaşıklarla uğraşmamak için hepsini lavaboya doldurdum zaten 1 makine yıkanıyordu o zaman. sabah yıkarım diye yattım. sonra sabah kalktım heryeri topladım kahvaltıyı hazırladım o uyanana kadar. kahvaltıdan sonra tekrar uyudu eşim. bende kalan işleri yaptım sonra uyandı hazırlandı hemen dışarı çıkmak için benide ablama bırak geçerken fazla kalmıcam zaten dedim vay efendim fino köpeği gibi peşine takılıyomuşum ne zaman dışarı çıkmak istese vay efendim pazar günü bi huzurlu geçmiyomuş vay efendim evden hiç huzurlu çıkmıyomuş.öyle bişey olsa içim gam yemez ama ilk kez böyle işey istedim ondan. tamam ben gitmiyorum sen git ben peşine takılıp bende gelcem demedim ablama bırakacaksın altı üstü zaten yolunun üstü dedim daha neler saydı bana. sonra bende vazgeçtim gitmiyorum dedim. küfür etti bu. bu kadar bıktıysan benden tamam geldiğinde evde olmıcam kurtul benden dedim. hayır efendim gitcekmişim beyefendi bekledi hazırlan sen gitmezsen bende gitmem diye. hadi dedim uzamasın konu hazırlandım bu sefer o kalkmadı bende gittim değiştirdim üstümü sonra yattım yatağa soktum kafamı yorganın altına. geldi konuşmaya çalışıyo benimle hiç konuşmadım. hadi kalk gidelim dedi bu saatten sonra biyere gitmiyorum gitceksen git gitmiceksen çıkarken kapıyı kapat uyumak istiyorum dedim. bütün gece gülüyo şaka yapıyo maymunluk yapıyo beni güldürmek için. insan bi tebessüm eder dedi bende evet insan tebessüm eder ama köpeklerin güldüğü nerde görülmüş unuttunmu ben finö köpeğiydim dedim. fino köpeklerinin dişileri tek eşli olur evine sadık köpeklerdir ama erkekleri gördüğü sokak köpeğine salyalarını akıtır hep dışardadır gözü sende erkeğimisin yoksa dedim. hiçbişey demedi. bi küfür etmediğin annemle ablam kalmıştı onuda yaptınya tamam artık senden su istersem namerdim dedim. çok üzüldü anladı hatasını özür diledi bir anlık sinirle söyledim biliyosun uykudan uyanınca agresif oluyorum sen söylüyosun pireyi deve yapıyosun uyanınca diye affet dedi ama benimki benden gitti.

canım bendede gelen giden bişey yok bugün internetten baktım duphaston hakkında yazılanı aynen kopyalıyorum buraya
"Duphaston adet düzesizliği,kısırlık,düşük tehdidinde kullanılır.Duphaston adet düzensizliğinde tek başına etkili olduğu gibi kısırlık ve düşüklerde tek başına etkili bir ilaç değildir. Duphaston kısırlık ve düşüklerde ek ilaç olarak kullanılır.

Duphaston adet düzensizliklerinde en etkili ilaçlardan biridir fakat ilacı kullanır kullanmaz hemen adet olmayı beklememeniz gerekiyor.İlk duphaston kullanımında ilaç bittikten 6 ila 7 gün adet olunur. İkinci ay kullanımda süre kısalır,üçüncü ay kullanımdan sonra adet düzenlenmeye başlar.Doktorun uygun gördüğü sürecede devam edilir.Yanılmamamız gereken tek konu ilacın biter bitmez etkisini göstereceğidir."
yani ben cumartesiye kadar beklicem mecbur inş gelmez gelmezse rombik'le birlikte test yaparız inş olumlu sonucuda alırız:))

ahh canım niye bu erkekler böyle anlayamıyorum bişey isteyince canından can koparıyorsun sanki..sen hiç bişey dememişsin hiçbişey yapmamışsın..onunda ters zamanına mı geldiki..çok üzüldüm canım..hatasını anlamış bak ne güzel inş bebişinizde çok bekletmeden gelir..inan bazen bende senin gibi hissediyorum gırtlaklasam yeridir ama napalım..bizi evin kölesi sanıyorlar herhalde takmamaya çalış canım

ahh kuzum işte bazen böle anlar yaşayabiliyoruz. kırıp döküyolar sonra hatalarını anlıyolar ama sen çoktan paramparçasın. canım benim Allah daha kötüsünden korusun bidaha yaşatmasın aynı şeyleri. hephep mutlu olunn

hahah biliyomusun bende hesaplıyorum onu yaaa hatta utanmasam buradaki imzadan bakıcam

sen ne zaman almıştın son ilacını.. İnşallah bebeğin seninledir kuzuuum hepimiz mutlu haberler ederizz

aynen yaa bazen pılımı pırtımı toplayıp gidesim geliyor bu adam olmaz diyorum bazende kıyamıyorum. kız her seferinde peşine takılıp gitsem neyse tamam derim bende fazla oldum ama zaten hafta içi neredeyse her akşam misafir var bi pazar günü ablam çağırdı onada gidemedim. ama kendisi hiç söylemeden gider arkadaşlarının yanına. çok ezik hissettim kendimi. çok çaresiz resmen kafese koyulmuş gibi hissettim ((

evet ben biraz daha duygusalım ona göre bide benimki uykudan uyanınca sanırsın savaştan çıkmış surat 5 karış olur herşeyle kavga eder pantolona kızar gömleğe kusur bulur herşeye terslenir yani. Allah beterinden saklasın ne yapalım bu kadarla kalsın ileri gitmesin kırgınlıklarda başka bişey istemem

canım hiç yakışmadı sana şimdi vazgeçtim felan demek eşin ağır konuşmuş ama erkeklerin hepsi odun hepsi kalas napalım en azından hatasını anlayıp özürdilemiş ya ısrarla devam ettirseydi uzatsaydı sana haksız yere surat yapsaydı ve bu günlerce inatlaşarak devam etseydi sen daha kötü olmuycakmıydın vardır hiçbişey söylediklerini kabul edilebilir yapmaz ama belki bi sorunu sıkıldığı bişeyi kafasında bence sen tribini at iyice hatasını anlasın ama uzatmada ince ince ben böylemiyim beni böylemi görüyosun diyerek konuş kendi kendini boş yere sıkma dedim ya erkeklerin geneli öküz ne dedikleirni bilmeden olur olmaz konuşurlar hepimizin başınd avar bitane allah yokluklarını göstermesin

aahh kuzum ya çok iyi bilirim o duyguyu..helede ben çalışmıyorum iyice yaşıyorum o duyguyu valla canım biz aynı anda binm tane iş yaparızda gıkımız çıkmaz onlardan bişiy isteyince sanki bize dünyayı bahşederler..ama napcan canım hani derlerya bi gözün kör bi kulağın sağır bi ayağın topal olmalı diye çok doğruymuş valla..yoksa sen yıpranıyorsun..bence bizim hatamız ne biliyormusun herzamn istemediğimiz herzamn peşlerine takılmadığımızdan oluyor..inadanına yapcaksın aslında benim ne tanıdıklarım var adam ne nerde nesin tınnn valla ve inan onlar daha kıymetli ama bizde gurur var canım yediremiyoruz kendimize...allah ım yüzünü gülsün inş bebikler gelsin bak nasıl özleyecekler bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…