HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın kızlaarrr.. teyze oldum beeennn kısmen annede sayılırımminnak güzelli çirkin bir kızımız oldu İsmi ELİF

Zeyneli moralinin iyi olmasına sevindim. Hayırlısı olsun canım.. Mart ayına sıkıca çalış

Kizlar gunaydin, simdi doktordan geliyorum kan verdim sonuclar iki gune cikar dedi.. Ufff nasil beklicem (

Ayrica kizlar bu sabah kalktigimda camasirim yine lekelenmis kahverengi, az once tuvalete gittigimde yine lekeliydi. Normalmi sizde, yeni hamile arkadaslar sizde de oldumu boyle bisey.. Cok endiseliyim :18::18::18:

Tebrik ederim canim, Allah sanada bizlere evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ..

tatlım yerleşme tutunma kanamasıdır. bebeğin yer arıyodur. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz endişe etme sakın

canım aklına kötü bişey getirme bende duymustum kese oluşmaya başladıhında lekelenmeler oluyomuş

Günaydın canım bende ilk gün pembe leke oldu kahverengi görmedim hiç ama takma bebeğin sinyal veriyodur

tatlım yerleşme tutunma kanamasıdır. bebeğin yer arıyodur. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz endişe etme sakın

canım bu arada sonuçlar neden iki günde çıkıyo çek geç deyilmi burda yirmi dk çıkıyo izmirde özelde devlet has öğleden sonra iki gün çokmu allah sabır versin

allah anne olmayıda nasip eder inşallah tatlışım.. hayırlı olsun...

zaten o beklemek yokmu beklemek insanı öldüren o...

canikom hiç stres yapmaaa bebeğin yerleşiyordur öyle der büyüklerimiz...

canım bu arada sonuçlar neden iki günde çıkıyo çek geç deyilmi burda yirmi dk çıkıyo izmirde özelde devlet has öğleden sonra iki gün çokmu allah sabır versin

Ne biliyim canim yaa dedim TR de bile iki saatte cikiyor iki gun uzun degil mi dedim, biz oyle ustun koru test yapmiyoruz ayni zamanda bir hastalikta varmi arastiriliyor dedi uyuz hemsire..

Kis Nesrin sagol tatlim benide hamis yapmissin listede, ama kan sonucum cikmadi daha, Evdeki testte cift cizgi gibi gordum 109 sayfada resmi var.. Ama ins bebisim tutunmustur siki siki.. :)))

Ne biliyim canim yaa dedim TR de bile iki saatte cikiyor iki gun uzun degil mi dedim, biz oyle ustun koru test yapmiyoruz ayni zamanda bir hastalikta varmi arastiriliyor dedi uyuz hemsire..

ne alakası varmış canım kanda gebelihe bakacak öncelik zeten gebeysen dktr senden kan tahlili ayrı alıvitamin demir eksiklihine bakar kadın dohumcu bide gebelik çabuk çıkıyo sağlık ocahı bile sabah kan veriyon 2 de alıyon nerden biliyon dceksen anne almak çok istedihimden iki aya bi ümitlenip yaptırıyom da ondan

Kis Nesrin sagol tatlim benide hamis yapmissin listede, ama kan sonucum cikmadi daha, Evdeki testte cift cizgi gibi gordum 109 sayfada resmi var.. Ama ins bebisim tutunmustur siki siki.. :)))

canım bu arada sen tatını çıkarmaya bak bence hamilesin altıncı hiisim kuveetliymiş arkadaşın eşin dostun hep tutduruyom ama bi kendimi tutduramadım yaaaaa

cnm neden özel hastaneye gitmedin yarım saatte veriyorlar ciddi bişi varsa en azından ilaç veriyorlar kesiyorlar kanamayı iki gün çok uzun canım ya gidemezmisin özel hastaneye cnm bende adet günümde akıntı içinde kirli leke vardı ama kan değildi kahve leke de değildi..akıntı kirliydi.. ama adetten bir hafta sonra pembe lekelenme oldu.. yazmıştım hatta buraya ama kahverengi lekeler gelmedi öyle bol şekilde pembeydi..canım ama bir arkadaşımda 5 gün kahverengi lekeler gelmiş... pufff keşke gidebilsen hemen bir özel yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…