HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

napim gülüm yaa benim önce evdeki bebeği büyütmem lazım 30 yaşında koca bi danam var o büyüsün hele (
ben uzatmadım diye uzatmadı ben cevap verseydim daha çok büyürdü iş biliyorum. ben sustuğum zaman deli oluyo zaten konuşturmak için elinden geleni yapıyo. konuşursam ağır konuşurum bunu oda biliyo ama senin susman bana işkence demek diyo. onun sorunu yok kafasında da bişey yok sadece uykudan uyanınca ve açken çok gergin oluyor. ben göstermeseydim hatasını yine anlamazdı örnekle gösterince tabi o zaman özür diliyo önemli olan kafasından bulması ya arkadaslarımın eşleri ne kadar ince ne kadar düşünceli benimkide tam tersi...

aynen bende çalışmıyorum bu daha çok canımı sıkıyor. bütün gece kıçım minder görmedi sesim çıkmadı herkes gidince makine dolu diye bulaşıkları lavaboya koydum yıkamaya halim kalmamıştı sabah yıkarım dedim gittim yattım anam ben niye yatmışım biraz otursamışım onunla ulan saat olmuş gecenin 3 ü onun gibi bütün akşam oturmadım ayaklarım zonkladı tabi yatcam. aynen benimde öyle arkadasım var kocası nereye giderse kadında peşinde adam yalnız dışarı çıkamıyor çıkarsa kadında hemen çıkıyor biz yine haber vermeden çöpe çıkamıyoruz. bebeğim bi gelsin sevdirmicem bile ona görsün gününü o zaman gitsin çok sevdiği arkadaşlarının yanına

selammm kızlarr nasılsınızz

oyy topiğimizin ilk annesi mrb, iyiyiz çok şükğr sen nasılsın? bebik nasıl büyümüş yahuu 12 hafta yazıyor
nasıl gidiyor hamilelik göbüşün büyüdümü

ayy canım aynen ya benimde pazr misafirim vardı cumadan beri oturmadım hiç..erkeklerdeki mantık hep aynı ne olursa olsun hep onlarla ilgilenelim onları pohpohlayaım..oohh ne ala valla..bende öyle hep haber veririm ama oda çıkmaz şükür cırlarım çünkü
kız varya ben iyice sıyırdım herhalde bebik olmadan daha diyorum kimseye vermiycem kimseye sevdirmeyecem benim die Allah ım aratmasın inş sıyırmaya az kaldı galiba benim

merhaba canımm,evet büyüyorr cmt doktora gidince ekranda her uzvunu görünce dedim gerçekten büyümüşş hamilelik güzel gidiyor şükür..göbişş daha büyümedi galiba 4 ve 5. ayda belirginleşiyormuşş,şimdi cinsiyeti bekliyorum

oohh maşallah sizee allah ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..çok sevindim valla..defter tutuyormusun bebişine ? cinsiyeti ne zamn belli olacak 16. haftada mı

oohh maşallah sizee allah ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..çok sevindim valla..defter tutuyormusun bebişine ? cinsiyeti ne zamn belli olacak 16. haftada mı

aminn canım Rabbim herkeze nasip etsin..27 nisana randevu verdi o gün belli olurmuşş o zamanda 17 hafta olucam bakalım artık,sakin bi bebişş bizimkii hareket ettiremedikk cmt günü belki cinsiyettede naz yapar defter tutmuyorum hiç aklıma gelmedii :44::44:

hadi inş o zamn naz yapmaz da göremilirsinz bebikinizi, ayy kız mı yoksaaa .............
canım benim hayalim o, bebeğimi nasip olursa inş ilk öğrendiğim andan itibaren ona yazamak istiyorum..işte bugün seni öğrendik,anneanneye babaanneye söyledik, dr a gittik, bugün şukadarlıksın vs vs vs vs.. inş Allahım nasip edr

Selam kızlarrr iyisiniz inşallahh
iyiyiz canım şükür sen nasılsın

çevremde bi çok kişi kız tahmin ediyor ben pek bişe hissedemiyorum güzel bi düşünce defter bende şimdiden başlasammı yazmaya 3 ay geciksemde

çevremde bi çok kişi kız tahmin ediyor ben pek bişe hissedemiyorum güzel bi düşünce defter bende şimdiden başlasammı yazmaya 3 ay geciksemde

ayy ne bileyim bana öyle geldi..allahım hayırlısını nasip etsin inş..
tut canım bence sende hemen git söyle süslü püslü bi defter al başla yazmaya en azından dr a gittiğin günleri yaz ilerde de ultrason fotoğraflarını yapıştırırsın olmazmı

aminn canım sağlıklı hayırlı bi evlat olsun.. tamam ben başlıyayımm 3 adet ultrason resmi var onları saklıyorumm

ebda16 canım ziya cetin zübeyde de calışmıyor artık özel muaynanesi var uzun zamandır da orda konur hastahanesinin karsısında 12 den 9 a kadar çalışma saatleri de ücretide 100 lira ama herseferinde para almıyo kesinlikle paracıda degil

benim başıma geldi canım tam yumurtlama günümde ilişki sonrası pembemsi sonra kahve gibi jel gibi akıntı geldi biadhada gelmedi çatlama kanamasıymış olabiliyomuş öyle bişeyler yanii :)

okudum canım yazdıklarının hepsini bu erkeklerinn hepsi aynı işte bizim gibi düşünceli olamazlar maalesef ama barıştığında ne kırgınlık kalıyo ne bişey unutuluyo herşey..o yüzden fevri kararlar verme sinirle.ay durduk yerde biz ne kavgalar ediyoruz saf sonra gelip bişey olmamış gibi sanki dediklerini 10 dk önce dememiş gibi yılışıyo napıcan huzur kaçmasın aman ağzımızın tadi bozulmasın diye biz biraz alttan alıcaz öyle böyle gidicek ite kaka bi şekilde yani :)
en azından seninki hatasının farkında şükret bence hem özür dileyip hem haklıyım aslında ama uzamasın diye özür diliyorum diyenler de var bkz benim eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…