- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.221
canım hiç yakışmadı sana şimdi vazgeçtim felan demek eşin ağır konuşmuş ama erkeklerin hepsi odun hepsi kalas napalım en azından hatasını anlayıp özürdilemiş ya ısrarla devam ettirseydi uzatsaydı sana haksız yere surat yapsaydı ve bu günlerce inatlaşarak devam etseydi sen daha kötü olmuycakmıydın vardır hiçbişey söylediklerini kabul edilebilir yapmaz ama belki bi sorunu sıkıldığı bişeyi kafasında bence sen tribini at iyice hatasını anlasın ama uzatmada ince ince ben böylemiyim beni böylemi görüyosun diyerek konuş kendi kendini boş yere sıkma dedim ya erkeklerin geneli öküz ne dedikleirni bilmeden olur olmaz konuşurlar hepimizin başınd avar bitane allah yokluklarını göstermesin
aahh kuzum ya çok iyi bilirim o duyguyu..helede ben çalışmıyorum iyice yaşıyorum o duyguyuvalla canım biz aynı anda binm tane iş yaparızda gıkımız çıkmaz onlardan bişiy isteyince sanki bize dünyayı bahşederler..ama napcan canım hani derlerya bi gözün kör bi kulağın sağır bi ayağın topal olmalı diye çok doğruymuş valla..yoksa sen yıpranıyorsun..bence bizim hatamız ne biliyormusun herzamn istemediğimiz herzamn peşlerine takılmadığımızdan oluyor..inadanına yapcaksın aslında benim ne tanıdıklarım var adam ne nerde nesin tınnn valla ve inan onlar daha kıymetli ama bizde gurur var canım yediremiyoruz kendimize...allah ım yüzünü gülsün inş bebikler gelsin bak nasıl özleyecekler bizi
selammm kızlarr nasılsınızz
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
selammm kızlarr nasılsınızz
aynen bende çalışmıyorum bu daha çok canımı sıkıyor. bütün gece kıçım minder görmedi sesim çıkmadı herkes gidince makine dolu diye bulaşıkları lavaboya koydum yıkamaya halim kalmamıştı sabah yıkarım dedim gittim yattım anam ben niye yatmışım biraz otursamışım onunla ulan saat olmuş gecenin 3 ü onun gibi bütün akşam oturmadım ayaklarım zonkladı tabi yatcam. aynen benimde öyle arkadasım var kocası nereye giderse kadında peşinde adam yalnız dışarı çıkamıyor çıkarsa kadında hemen çıkıyor biz yine haber vermeden çöpe çıkamıyoruz. bebeğim bi gelsin sevdirmicem bile ona görsün gününü o zaman gitsin çok sevdiği arkadaşlarının yanına
oyy topiğimizin ilk annesi mrb, iyiyiz çok şükğr sen nasılsın? bebik nasıl büyümüş yahuu 12 hafta yazıyor
nasıl gidiyor hamilelik göbüşün büyüdümü
ayy canım aynen ya benimde pazr misafirim vardı cumadan beri oturmadım hiç..erkeklerdeki mantık hep aynı ne olursa olsun hep onlarla ilgilenelim onları pohpohlayaım..oohh ne ala valla..bende öyle hep haber veririm ama oda çıkmaz şükür cırlarım çünkü
kız varya ben iyice sıyırdım herhalde bebik olmadan daha diyorum kimseye vermiycem kimseye sevdirmeyecem benim die Allah ım aratmasın inş sıyırmaya az kaldı galiba benim
merhaba canımm,evet büyüyorr cmt doktora gidince ekranda her uzvunu görünce dedim gerçekten büyümüşşhamilelik güzel gidiyor şükür..göbişş daha büyümedi galiba 4 ve 5. ayda belirginleşiyormuşş,şimdi cinsiyeti bekliyorum
oohh maşallah sizeeallah ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş..çok sevindim valla..defter tutuyormusun bebişine ? cinsiyeti ne zamn belli olacak 16. haftada mı
aminn canım Rabbim herkeze nasip etsin..27 nisana randevu verdi o gün belli olurmuşş o zamanda 17 hafta olucam bakalım artık,sakin bi bebişş bizimkii hareket ettiremedikk cmt günü belki cinsiyettede naz yapardefter tutmuyorum hiç aklıma gelmedii :44::44:
iyiyiz canım şükür sen nasılsınSelam kızlarrr iyisiniz inşallahh
hadi inş o zamn naz yapmaz da göremilirsinz bebikinizi, ayy kız mı yoksaaa .............
canım benim hayalim o, bebeğimi nasip olursa inş ilk öğrendiğim andan itibaren ona yazamak istiyorum..işte bugün seni öğrendik,anneanneye babaanneye söyledik, dr a gittik, bugün şukadarlıksın vs vs vs vs.. inş Allahım nasip edr
iyiyiz canım şükür sen nasılsın
çevremde bi çok kişi kız tahmin ediyor ben pek bişe hissedemiyorumgüzel bi düşünce defter bende şimdiden başlasammı yazmaya 3 ay geciksemde
ayy ne bileyim bana öyle geldi..allahım hayırlısını nasip etsin inş..
tut canım bence sende hemen git söyle süslü püslü bi defter al başla yazmaya en azından dr a gittiğin günleri yaz ilerde de ultrason fotoğraflarını yapıştırırsın olmazmı
günaydın arkadaşlar size bir sorum vardı
arkadaşlar bu ay tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. 28 günde bir adet olurum dün 11. günümdü dün akşam ilişkiye girdik semen (meni) dışarı çıkarken pembeydi hafif kanlı gibi çok garip geldi korktum da neden olabilir yardım edermisiniz?
nereye yürüyosun canım yaa dün eşimle öyle bir kavga ettikki artık ne çocukta ne başka bişeyde umudum kalmadı Allah bildiği için vermemiş ilkini çok iyi olmuş dedim artık en sonunda. bilmiyorum ama ben uzun bi süreliğine ertelemeye karar verdim bebek işini. çok kırıldım çok üzüldüm 3 senedir ilk defa bu kadar kırdı beni.evden çıkmadım bütün gün salak salak oturdum hiç konuşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?