HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar benim durumuma ne diyorsunuz

hafta sonu aslında bende kırıldım eşime :S mağazanın vitrininde çok güzel hastane çıkışı oldum ayyyy çok güzel dedim eşime şakasına bana bunu al tamam mı dedim ya ortada fol yok yumurta yok sen ne hevesleniyon dedi gülerek :S bende her kadın keves eder dedim oda demesin mi bu işler hevesle olacak şey değil yani bebekten bahsediyor benim heves uğruna istediğimi düşüniyor bende dedim 3 yılımız dolacak 3 yıldan beri sana 1 kere bebek lafı ettim mi ama artık hazırım ilk başlarda çok kavgalarımız oldu güvenemediğim için bende istemedim ama ben artık hazırım dedim oda ben aradayım demesin mi yani bey efendi hem hazır hem değil ama ben bebişimi bekliyorum yavrum benim sarıp sarmalayacağım onu cnım o benim :S

canım her erkek yapısı gereği hödükleşebiliyor.. bizim bunun karşısında aslında yapcak çokta bişeyimiz yok kendimizi sonuna kadar ifade etmekten başka.. onlar bizim gibi ince düşenemeyebiliyolar. kırılmamız üzülmemiz onlara basit gelebiliyo. eminim o bebeği en az senin kadar eşinde istiyodur. Rabbim tez zamanda da verir

ne dediğini bilmezin birir daha işte ciddiye bile alıp hiçbiyerine totona bile takmıcan şekerim

canım biz vakti zamanında o kadar sorun yasadık ki boşanmalardan döndük benim garibim aslında bir ara itiraf etti bebek olursa sen benim anneme gstermezsin bebeği dedi o yüzden aslında çekiniyordu ama Allah'ıma çok şükür şuan düzeldiğimiz için sorun yok ama adam yine de çekiniyor galiba :S

ne dediğini bilmezin birir daha işte ciddiye bile alıp hiçbiyerine totona bile takmıcan şekerim

Valla o istediğini desin beebk sadece onun değil sonuçta benimde kararım bu :) hiç kimse kusura bakmasın onu takacakta değilim ama içimi burktu biraz Rabb'im nasip etse bebeği o da çok mesut olacak buna eminim o yüzden yımırta takibine devam :)

Eldeki eşler gözümüze iyi gelmesin canım kimbilir onlarda neler var. Benim eşim çok güleç herkesle kafa dengi cocuk ruhlu uyumlu biri arkadaşlarım hep derler ne güzel siz hiç kavga da etmezsiniz diye ama gün bir arkadaşım varken demlik Altı muhabbetine bir sinirlendi arkadaş korktu diyo büne hiç beklemezdim.
Bir sinirlensin zaman mekan kişi görmez gözü ama dışardan millete hoş geliyor

kızlar hani geçen gün vajina içinde ağrı oluyo demiştim ya bugün o biraz daha arttı yolda yürütmüyo ağrısı bacağıma bile vuruyo neden oluyo bu yaa yaşayan varmı ?? bugünde dışarda bir sürü iş var ben yürüyemiyom kii ağrıdaan nefret ediyorum bu iş yerinden de hastaneye bile gidemiyorum bunlar yüzünden

Son düzenleme:

aynen öyle canım katılıyorum sana komşunun tavuğu komşuya kaz görünür ama kimse bilmez evin içinde neler yaşandığını aynen benim eşim içinde kime sorsan ne kadar sessiz sakin nekadr uysal çook şanslıyım ben herkese göre ve ben dominant despot her dediğini illa yaptıran baskın karakterim ama kimse bilmiyo ben baskın olmasam neler olur en basitinden eve haciz gelir elektrik su yüzünden anam ağlıyo herşeyi idare etmekten adam ohhh hiç bişey umrunda değil ne gam ne tasa olursa olur olmazsa olmaz nasılsa herşeyi düşünen biri var ve kimse bilmez evin huzuru bozulmasın diye nekadar çabaladığımı o sessiz adamı idare etmek için nasıl huyuna gittiğimi her dediğini yaptığımı ki üzerine gitsem inat eder illa annesinin dediği doğrudur ben onu yönetmeye çalışıyorumdur işin en ağır gelen tarafıda eşiminde herkes gibi düşünüyo olması benim abalarımı görmemesi benim uğraşlarımın ona sadece evham paniklik olarak gelmesi yani kısacası her evde bi baca tüter ama nasıl tüttüğünü kimse bilmez herkesin başka bi kötü huyu var ve etrafıma baktığımda arkadaşlarımın yaa nekadar iyi bi adam diye düşündüğüm eşlerinin kötü huylarına tanık olduğumda yada arkadaşlarım anlattığında halime şükrediyorum şu şu huy eşimde olsaydı tahammül edemezdim diyorum onun için elimizdekinin kıymetini bilelim hiçkimse mükemel değil bizde dahil ( şükür bugünümüze

hayırdır canım yaa niye ağrıyoki acaba iltihap felan olmuş olmasın dikkat et ihmalde etmede bi doktora görün devam ederse

evet yaa hepsi hödük hep alttan alıyorum zaten ama ne yapalım çocuk olana kadar alttan alırım olduktan sonra tepesine çıkarım hehehe

haayyyy hasbam kendisimi çekecekmiş 9 ay karnında onu. neyine hwzır değilmiş. boşver takma sende çaktırmadan hamile kalmaya bak aaa sürpriz oldu dersin. o sana belli etmiyor ama emin o lsenden çok istiyordur. bak benim eşim daha 1 ay öncesine kadar bütün arkadaslarına olum siz manyakmısınız erkenden çocuk yapıyosunuz derdi şimdi çocukları benden çok seviyo arkadasımızın kızı var 7 aylık onu bütün gece kucağından indirmedi kadın hadi sen bakacaksın çocuğa hemen yapın bitane diyo hayır bee diyo benimki ama bıyık altından 32 dişi + küçük dili görünüyo sırıtırken

ay bak böyle deyince sen aklıma arkadasımın eşi geldi. kız garibim şuan 9 aylık hamile artık gün bekliyo heran olabilir çocuğu kocasına o kadar güveniyorki asla laf söyletmez adamda görseniz gözü karısından başkasını görmüyo dersiniz kadının ağzına düşecek ama gel görkiiiiiiii işin perde arkasında adamın çapkınlıklarını bi ben bide eşim biliyoruz gece yarılarına kadar dışarda gezer kadın sanıyoki kocası mesaiye kaldı işleri çok yoğun ama adam başka kadınlarla çapkınlığa çıkmış. o kadar kızıyorumki o adama. Allaha şükrediyorum benimki odun öküz ağzından çıkanı kulağı duymaz ama çok şükür haftanın 7 günü dibimde bensiz dışarı çıkmıyo hoş benimlede çıkmıyo ama en azından nerde olduğunu biliyorum aşkım benim o yaaa koca sıpam

canım rahatsızlık veriyorsa hemen bir doktora git bence. aksatma ne olur ne olmaz :26: çok geçmiş olsun

hayırdır canım yaa niye ağrıyoki acaba iltihap felan olmuş olmasın dikkat et ihmalde etmede bi doktora görün devam ederse

ayy deme iltihap olmasın yaa iltihap olunca bebek olmuyo demi.. inşallah geçerde gitmek durumunda kalmam.. sanki yatsam uyusam geçicek gibi. bıktım ben çalışmaktan yaa

ayy deme iltihap olmasın yaa iltihap olunca bebek olmuyo demi.. inşallah geçerde gitmek durumunda kalmam.. sanki yatsam uyusam geçicek gibi. bıktım ben çalışmaktan yaa

kız eblki dedim panikleme hemen belkide üşütmüşünmdür ondandır belkide bebiş vardır ondandır heheehehe

kız eblki dedim panikleme hemen belkide üşütmüşünmdür ondandır belkide bebiş vardır ondandır heheehehe

yarında devam ederse en geç çarşamba günü giderim hastaneye ozaman öğrenirim artık neden oluyomuş bu ağrılar. önceden bu ağrının hafif olanı üşütünce olurdu ama bu şiddetli kii

kızlar birde benimkisi buraya takmış durumda :) akşamları bazen giriyorum ya foruma tabiki ona anlatmıyorum oda kuduruyor devamlı sen neye bakıoyrsun ya falan diyor :)o yüzden akşam çok giremiyorum foruma ancak tüm gün ofiste pcdeyim zaten akşamda ona vakit ayırıyorum yoksa adam kıskanıyor :) ancak ona 1-2 fıkra okuyorum forumdan da ole atıyom basımdan :)

banada aynı şekilde davrandı ailem yakın akrabamızn hamileliğini söylemediler.kardeşim dr a gitmişti hamile olan tanıdıkla karşılaşmısta azından kaçırdı anlatırken bende bozuntuya vermedim ama kaç ay olmus haberim yok.Yine yazıyorum EŞEKTEN DÜŞENİN HALİNİ YİNE EŞEKTEN DÜŞEN ANLAR ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…