- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.241
kızlar benim durumuma ne diyorsunuz
hafta sonu aslında bende kırıldım eşime :S mağazanın vitrininde çok güzel hastane çıkışı oldum ayyyy çok güzel dedim eşime şakasına bana bunu al tamam mı dedim ya ortada fol yok yumurta yok sen ne hevesleniyon dedi gülerek :S bende her kadın keves eder dedim oda demesin mi bu işler hevesle olacak şey değilyani bebekten bahsediyor benim heves uğruna istediğimi düşüniyor bende dedim 3 yılımız dolacak 3 yıldan beri sana 1 kere bebek lafı ettim mi ama artık hazırım ilk başlarda çok kavgalarımız oldu güvenemediğim için bende istemedim ama ben artık hazırım dedim oda ben aradayım demesin mi yani bey efendi hem hazır hem değil ama ben bebişimi bekliyorum yavrum benim sarıp sarmalayacağım onu cnım o benim :S
hafta sonu aslında bende kırıldım eşime :S mağazanın vitrininde çok güzel hastane çıkışı oldum ayyyy çok güzel dedim eşime şakasına bana bunu al tamam mı dedim ya ortada fol yok yumurta yok sen ne hevesleniyon dedi gülerek :S bende her kadın keves eder dedim oda demesin mi bu işler hevesle olacak şey değilyani bebekten bahsediyor benim heves uğruna istediğimi düşüniyor bende dedim 3 yılımız dolacak 3 yıldan beri sana 1 kere bebek lafı ettim mi ama artık hazırım ilk başlarda çok kavgalarımız oldu güvenemediğim için bende istemedim ama ben artık hazırım dedim oda ben aradayım demesin mi yani bey efendi hem hazır hem değil ama ben bebişimi bekliyorum yavrum benim sarıp sarmalayacağım onu cnım o benim :S
canım her erkek yapısı gereği hödükleşebiliyor.. bizim bunun karşısında aslında yapcak çokta bişeyimiz yok kendimizi sonuna kadar ifade etmekten başka.. onlar bizim gibi ince düşenemeyebiliyolar. kırılmamız üzülmemiz onlara basit gelebiliyo. eminim o bebeği en az senin kadar eşinde istiyodur. Rabbim tez zamanda da verir
ne dediğini bilmezin birir daha işte ciddiye bile alıp hiçbiyerine totona bile takmıcan şekerim
benim başıma geldi canım tam yumurtlama günümde ilişki sonrası pembemsi sonra kahve gibi jel gibi akıntı geldi biadhada gelmedi çatlama kanamasıymış olabiliyomuş öyle bişeyler yanii :)
6+3
ŞU AN tatlım
napim gülüm yaa benim önce evdeki bebeği büyütmem lazım 30 yaşında koca bi danam var o büyüsün hele(
ben uzatmadım diye uzatmadı ben cevap verseydim daha çok büyürdü iş biliyorum. ben sustuğum zaman deli oluyo zaten konuşturmak için elinden geleni yapıyo. konuşursam ağır konuşurum bunu oda biliyo ama senin susman bana işkence demek diyo. onun sorunu yok kafasında da bişey yok sadece uykudan uyanınca ve açken çok gergin oluyor. ben göstermeseydim hatasını yine anlamazdı örnekle gösterince tabi o zaman özür diliyo önemli olan kafasından bulması ya arkadaslarımın eşleri ne kadar ince ne kadar düşünceli benimkide tam tersi...
Eldeki eşler gözümüze iyi gelmesin canım kimbilir onlarda neler var. Benim eşim çok güleç herkesle kafa dengi cocuk ruhlu uyumlu biri arkadaşlarım hep derler ne güzel siz hiç kavga da etmezsiniz diye ama gün bir arkadaşım varken demlik Altı muhabbetine bir sinirlendi arkadaş korktu diyo büne hiç beklemezdim.
Bir sinirlensin zaman mekan kişi görmez gözü ama dışardan millete hoş geliyor
kızlar hani geçen gün vajina içinde ağrı oluyo demiştim ya bugün o biraz daha arttı yolda yürütmüyo ağrısı bacağıma bile vuruyo neden oluyo bu yaa yaşayan varmı ??bugünde dışarda bir sürü iş var ben yürüyemiyom kii ağrıdaan nefret ediyorum bu iş yerinden de hastaneye bile gidemiyorum bunlar yüzünden
okudum canım yazdıklarının hepsini bu erkeklerinn hepsi aynı işte bizim gibi düşünceli olamazlar maalesef ama barıştığında ne kırgınlık kalıyo ne bişey unutuluyo herşey..o yüzden fevri kararlar verme sinirle.ay durduk yerde biz ne kavgalar ediyoruz saf sonra gelip bişey olmamış gibi sanki dediklerini 10 dk önce dememiş gibi yılışıyo napıcan huzur kaçmasın aman ağzımızın tadi bozulmasın diye biz biraz alttan alıcaz öyle böyle gidicek ite kaka bi şekilde yani :)
en azından seninki hatasının farkında şükret bence hem özür dileyip hem haklıyım aslında ama uzamasın diye özür diliyorum diyenler de var bkz benim eşim
Eldeki eşler gözümüze iyi gelmesin canım kimbilir onlarda neler var. Benim eşim çok güleç herkesle kafa dengi cocuk ruhlu uyumlu biri arkadaşlarım hep derler ne güzel siz hiç kavga da etmezsiniz diye ama gün bir arkadaşım varken demlik Altı muhabbetine bir sinirlendi arkadaş korktu diyo büne hiç beklemezdim.
Bir sinirlensin zaman mekan kişi görmez gözü ama dışardan millete hoş geliyor
kızlar hani geçen gün vajina içinde ağrı oluyo demiştim ya bugün o biraz daha arttı yolda yürütmüyo ağrısı bacağıma bile vuruyo neden oluyo bu yaa yaşayan varmı ??bugünde dışarda bir sürü iş var ben yürüyemiyom kii ağrıdaan
hayırdır canım yaa niye ağrıyoki acaba iltihap felan olmuş olmasın dikkat et ihmalde etmede bi doktora görün devam ederse
canım rahatsızlık veriyorsa hemen bir doktora git bence. aksatma ne olur ne olmaz :26: çok geçmiş olsun
ayy deme iltihap olmasın yaailtihap olunca bebek olmuyo demi.. inşallah geçerde gitmek durumunda kalmam.. sanki yatsam uyusam geçicek gibi. bıktım ben çalışmaktan yaa
kız eblki dedim panikleme hemen belkide üşütmüşünmdür ondandır belkide bebiş vardır ondandır heheehehe
Ben geldim ama hiçkimse. Yokkk :) baya kırgın birgün geçiriorum kızlar yazmak istedim başka kimle dertleşicemki
Cuma günü abimlere gittim bi tanıdığımızın eşi vefat etmişti başsağlığına ve gittiğimiz teyzede en yakın 3 arkadaşımın teyzesi ! Öyleki 23 senedir arkadaşız bir tanesiyle aynı ay evlendik 2.5 sene evvel ve hiçbi şekilde çocuk istemiodu neyse teyzesinden duydumki 7 haftalık hamileymiş ve herkes bilirken bana söylememişler üzülmeyeyim diyenasıl üzülürümki tam tersi zil takıp oynarım ki gerçekten çok çok sevindim ! Tek üzüldüğüm böyle düşünmeleri alıştıra alıştıra söliceklermiş bana böyle bişey olur mu ya bu şekilde olması beni dahada üzdü (( söyledim onlarada başkalarından değil sizden duysaydım keşke die ! Neyse böle bi durum işte uzun yazdım kusura bakmayın ama ben duygusal bir insanım ve çok üzüldüm böyle düşünülmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?