HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cnm tam olarak bilemem ama yara filan olmasın bu dediğin ilişki sonrasıda ağrı oluyorsa dr. yara diyor bir smear testi yaptır derim ben herşey çıkıyor orda geçmiş olsun.

Selam canlar nasılsınız?
Yok mu kimsede gelişme? yxliz, Sezgii, hsst sanırım bugünlerde bat olacaktı sizin ne durumdasınız
Ben sabah kırmızıları gördüm ağrılı sancılı hem de..
Artık Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman artık teslimiyetçiyim bundan böyle

Kızlar slm dün yaşadığım bir konu hakkında fikir edinmek istiyorum bir sürü hatunsunuz belki başına gelen ya da yakınının başına gelen duyan her neyse anlatsın bana şöyle ki ;
pazar sabahı kalktık malum olay gerçekleşti ...kalktım hemen lavoboya gittim sonra kahvaltıya hazırlan kahvaltı et derken 1-2 saat geçti birden bişey boşaltı gibi hissettim bir baktım koyu sarı akıntıyla hafif pıhtılı kan geldi bir miktar kesildi şok oldum hemen eşime anlattım şaşırdı manyak diyo düşük olmasın sanki hamileyimde nese durum bu kızlar adetimin 20. günündeyim var daha bu neyin nesiydi hiç bişe anlamadım!!!:18::18::44:

kız benimki buraya yazdığımı bi bilse varya alah korusun boşanma sebebim olur sen bizim özel hayatımızı sokaklaramı anlatıyosun diye doktora gittiğimi arkadaşıma söyledim diye olay oldu neymiş çocuk demek cinsel hayat demekmiş elalem cinsel hayatımızı bilmiş olıyomuş mantığa bak internetten forum sitelerini okuyorum hamilleik hakkında diyorum da ona bile kızıyor sanane elalemden herkesin başka olur sanki ordakiler doktormuda nerden bilcekler diyo ama başına gelen daha çok bilir doktorlar bizim bu yaşadıklarımızın çoğunu yaşamadıkları için ilk olarak psikolojimizi anlamıyolar ve başından geçmeyen insanla dertleşilmiyoda üstelik

günaydın canım iyidir sen nasılsın.. bebiğin nasıl

teşekkür ederim canım ikimizde iyiyiz gerçi benim midem fenaa bu aralar ama yinede hamdolsun...

günaydın şekerim.kontrollerine medicanaya gidiyordun değilmi.hastanenin ücretleri hakkında bilgi verebilrmisin?

canikom medicana coşmuşşş değiştirdim ben şuan için ama doğuma geri dönebilirim hiç belli olmass 187 tl muayene ücreti + her tahlil ücretli...

canım sezgi'de bende beklemedeyiz ben 30una kadar beklicem hala adet olmamış olursam doktora gidicem yada test yaptırıp negatif çıkarsa önümüzdeki hafta içi istanbulda doktora gitcem sezgide şubattan dolayı bugün adet olması geerkiyodu beklemede oda

Evet benim eşimde bebeş için takıldığı bilmiyor hertürlü şeyler var ya ben dedim bir sürü bayan var dertleşioz :) ama ne ile ilgili olduğunu bilmio o yüzden çatlıyor ama aynen bende diyemem böle böle die çok kızar aman onlar anlamazlar ki aynen senin dediğin gibi yok müllet ne bilecek sanane falan falan :)

sabahta arkadaşın biri benzer bişey sormuştu canım istersen geriye dönük bi oku ben bilmiyorum ama arkadaşlar yumurtan çatlamış olabilir demişlerdi

peki suanda nereye gidiyorsun??ankarada karar vermek cok zor yahu..

Etlik teki Lokman Hekim e gidiyorum şuan için oranın Başhekimi de tanıdık olduğu için sağolsunn baya ayrdımcı oldular..

canım kime gidiyorsun etlik lokman hekimde bende oraya gidiyorum sebahat turan a iyi birirsi çokta ilgileniyor ama yinde soru işaretlerim var kafamda sen memnun musun?

canım kime gidiyorsun etlik lokman hekimde bende oraya gidiyorum sebahat turan a iyi birirsi çokta ilgileniyor ama yinde soru işaretlerim var kafamda sen memnun musun?

oranın en iyi doktoru sebahat hanım zaten başhekim bana onu önerdi.. yalnız geçen haftaydı randevum rahatsızmış yoktu arzu hanımla görüştük

arkadaşlar bu ay tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. 28 günde bir adet olurum dün 11. günümdü dün akşam ilişkiye girdik semen (meni) dışarı çıkarken pembeydi hafif kanlı gibi çok garip geldi korktum da neden olabilir yardım edermisiniz?

bugün bende bunu sordum arkadaşlara seninkine benzer bir durum içerde meni kalmış o akmış olabilir yumurtlama dönemine denk geliyosa kanama da ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…