HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

oranın en iyi doktoru sebahat hanım zaten başhekim bana onu önerdi.. yalnız geçen haftaydı randevum rahatsızmış yoktu arzu hanımla görüştük

canım bana elif hanım iyi dedeiler ama çok yoğun ben sebahat hanıma gitmek istedim memnun da kaldım medikana ya göre çok çok uygun biryer bakalım herşeyin hayırlısı ama hastası da çok kalabalık oluyorlar..

Az önce doktordaydım yeni geldim keseyi gördü ama henüz kalp atışı yok :18:

canım daha çok küçük normal bende 7 haftada gördüm ultrasyona göre .. bana bana göre 9 haftalıktı içini ferah tut .. ultrasyonda kaç haftalık gözüküyor dr söyledi mi??

kızlar eşlerinizi o kadar bir anlatmışsınız ki ben kendi eşime daha çok sarılasım geldi :) allahım bozmasın tabi bunu

slm arkadaşlar bugün giremedim hiç işler yoğun ay sonu haftadı olduğu için.
pazar günü adet oldum çok şükür :)
başlasın bu ay çalışmalar

kızlar eşlerinizi o kadar bir anlatmışsınız ki ben kendi eşime daha çok sarılasım geldi :) allahım bozmasın tabi bunu

valla ben kızıyorum konuşuyorum eşim şöyledir böyldir diye ama allah bin kerede razı olsun eşimden cidden biçok konuda çok anlayışlıdır olumsuz bazı şeylerde herkeste olur ve zamanla yaş ilerledikçe bişeyler yerine oturur senelerdir birlikteyiz muhakkak benimde haksız olduğum kızdırdığım zamanlar oldu sabrını ciddi anlamda zorladığım zamanlar oldu ama bırak kırıcı konuşmayı bir kez olsun bana sesini bile yükseltmedi bitanem o benim bitanem deli manyak vurdumduymaz kocam

Son düzenleme:
kızlar ole demeyın benımde kocam bırtanedır :) dedıkodusunu yaparım bazen benı kırar okuz ama yıne de bıtanedır o bırı bır ısımı yap dese hıc hayır deyemez :) annemlere gotur gezmeye gotur desem hıc kırmaz benı ama ınadına denk gelırsem ozaman yandım ıste

iyi dedikodu yaptınız hanımlar vallaaa :):):)
hiç halim yok okumakla yetindim sabahtan beri hergün mikmik ve yan etkileri ölü gibi olmak

kızlar benimde bu aralar mik mik yapmam gerek ama maalesef hiç halim yok yahu 2 gündür poff erkenden uykum geliyor tavuk gibi napsam ne etsem acep var mı önrileriniz iyi değerlendirmem gerek yahu

kızlar benimde bu aralar mik mik yapmam gerek ama maalesef hiç halim yok yahu 2 gündür poff erkenden uykum geliyor tavuk gibi napsam ne etsem acep var mı önrileriniz iyi değerlendirmem gerek yahu

Bunun önerisi olmaz canım bence ben gece yarılarıa kaadar bekliyorum göz kapaklarım kapanıyo yanıyo ama bekliyorum valla :):)iş bitincede dikiyorum ayaklarımı duvara yaslıyorum öyle uyuyakalıyorum düşün

canım benimmm Allah hayırlısını versin hepimiz için iyi dileklerin için çok sağol inşallah hepbirlikte hamile kalacağız. şimdiden çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanıp bebek çalışmalarına başlayacaksın. dualarım seninle canım benim...

Az önce doktordaydım yeni geldim keseyi gördü ama henüz kalp atışı yok :18:

canım sakin ol birdahaki sefere duyarsınız inşallah. stres yapma üzülme üzüldüğünü belli etme bebeğinede. o saklanmıştır şimdi bidahakine anneeeeeaaaa burdayım der merak etme.

maşallah de dilini ısır.

slm arkadaşlar bugün giremedim hiç işler yoğun ay sonu haftadı olduğu için.
pazar günü adet oldum çok şükür :)
başlasın bu ay çalışmalar

hayırlı olsunnnnn şimdiden gazan mübarek olsun...

Kırmızı kartı yedim oh beee

hadi hayırlı olsun gazan mübarek olsun...

az öncee aniden çıkmak zorunda kaldım kızlar. kocam aradı acilen bankaya gitmesi gerekiyormuş ama işleri yoğun sen gidebilirmisi ndedi hemen gittim. sonra yanına uğradım inanırmısınız ilk kez bu kadar sıcak geldi kocam şimdiye kadar insan içinde elimi bile tutmayan kocam bugün kendi işyerinde babası amcası 7 sülalesi ve bütün müşterilerin gözü önünde sarılıp öptü beni
resmen şoka girdim ve çok utandım
hatasını anlamış herhal

çocuk isteğim tavan yaptı bugün 4. günüm geri kaldı 2 gün sonra gelsin mikmikler gitsin silkelemeler bu ay hamile kalmam lazım temmuzda arkadasımın düğünü varmış oraya nedense hamile gitmek istiyorum göbeğimle

iyi dedikodu yaptınız hanımlar vallaaa :):):)
hiç halim yok okumakla yetindim sabahtan beri hergün mikmik ve yan etkileri ölü gibi olmak

aman aman havalarını yersınler sekerım hergun mıkmıkten yorulmus
kıyamam sana
onumuzdekı ayda bebısın yorar ıns da 8 ler de 9 larda uyursun aksam :d

kızlar ya her gün mikmik olursa şansı çok mu azaltmış oluruz? benim kocam durmuo yahu

canım herkes günaşırı daha iyi diyorlar.spermler daha kaliteli oluyormuş.hergün olunca sperm sayısı fazla olmaz demişti dr bana.
adet bitti mi gün aşırı

nesrini ortalarda göremiyorum.gzmmmmm sen yapabilin miiiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…