- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.301
Kırmızı kartı yedim oh beee
az öncee aniden çıkmak zorunda kaldım kızlar. kocam aradı acilen bankaya gitmesi gerekiyormuş ama işleri yoğun sen gidebilirmisi ndedi hemen gittim. sonra yanına uğradım inanırmısınız ilk kez bu kadar sıcak geldi kocamşimdiye kadar insan içinde elimi bile tutmayan kocam bugün kendi işyerinde babası amcası 7 sülalesi ve bütün müşterilerin gözü önünde sarılıp öptü beni
resmen şoka girdim ve çok utandım
hatasını anlamış herhal
çocuk isteğim tavan yaptı bugün 4. günüm geri kaldı 2 gün sonra gelsin mikmikler gitsin silkelemelerbu ay hamile kalmam lazım temmuzda arkadasımın düğünü varmış oraya nedense hamile gitmek istiyorum göbeğimle
iyi dedikodu yaptınız hanımlar vallaaa :):):)
hiç halim yok okumakla yetindim sabahtan beri hergün mikmik ve yan etkileri ölü gibi olmak
maşşalllahh!az yavaş.adam kaçacak delik arayacak.spermen kalmamıştır artık.bare sağlam yedir adamı.bal,keçiboynuzu,ceviz,incir tık ağzına.4-5 gündür hergün oluyo valla gün aşırıda çatladığı günü kaçırabiliyoruz çünkü bilemiyorum hangisi doğru..
kızlar benimde bu aralar mik mik yapmam gerek ama maalesef hiç halim yok yahu 2 gündür poff erkenden uykum geliyor tavuk gibi napsam ne etsem acep var mı önrileriniz iyi değerlendirmem gerek yahu
Ohh ohh masallah :)
Bizdede mayısda nısan var kaynımın ve cok yakın arkadasımın bende sımdıden sıstım abıyem vardı nıyetım onu gıymektı ama sanırım yenı almak zorunda kalcam :)
ya bu arada ben ne incir kürünü nede bçt kürünü yapamıyorum c.tesi inciri denedim 2 seferde hep kustum yemek yiyemedim sonrasında pazar hadi dedim inciri bırakıp bçt yapayım ama onda da kustum yiyemiyorum yaa çok üzüldüm :26:
gzmle senin her günkü mik mik azmine hayran kaldım.derhal sizi örnek almam lazım.ama sperm kalitesi ve sayısı düşüyormuş her gün olunca da.hergün mikmik sabah normalden yarım saat erken uyanıp duş yapmak sonrasında yorgun morgun demeden işe gelmek ve oraya buraya koşturmak işte bütün bunlar paha biçilemez:))
aman aman havalarını yersınler sekerım hergun mıkmıkten yorulmus
kıyamam sana
onumuzdekı ayda bebısın yorar ıns da 8 ler de 9 larda uyursun aksam :d
canım herkes günaşırı daha iyi diyorlar.spermler daha kaliteli oluyormuş.hergün olunca sperm sayısı fazla olmaz demişti dr bana.
adet bitti mi gün aşırı
maşallah yaaa sevdim yine öküz kocamı
ah ben bi hamile kalsamda kıyafet derdim olsa valla razıyım düğünlere bile eşofmanla gitmeye ama içimden bi his sanki nisanda hamile kalacağımı ve bu sefer doğuracağımı söylüyo hayır olsun inşallah
maşşalllahh!az yavaş.adam kaçacak delik arayacak.spermen kalmamıştır artık.bare sağlam yedir adamı.bal,keçiboynuzu,ceviz,incir tık ağzına.
gzmle senin her günkü mik mik azmine hayran kaldım.derhal sizi örnek almam lazım.ama sperm kalitesi ve sayısı düşüyormuş her gün olunca da.
maşşalllahh!az yavaş.adam kaçacak delik arayacak.spermen kalmamıştır artık.bare sağlam yedir adamı.bal,keçiboynuzu,ceviz,incir tık ağzına.
canım ben btc de o tarıfe uymadım yıyebılecegım kadar kattım corekotunu bence olcuden cok onu yemıs olman onemlı bende yoksa hayatta yıyemezdım
ne havası ayol çok kötü bişey bence yıkana yıkana bi hal oldum ahah
önceden bizim haftada 1 falandı çünkü bünyem şaşırdı şimdi
preseedle deniyoruz inş olur bu ay
Amın cnm ınsallah hamıs olursunda esortmanla dugunden bıze foto atarsınD
yerım senın dogmamıs bebısını kız
kızlar ya her gün mikmik olursa şansı çok mu azaltmış oluruz? benim kocam durmuo yahu
ya tarçın girince içine midemi bulandırdı pek sevmiyorum tarcın aromasını zaten bende öyle yiyeyim madem hem teyzemde söylemişti görümcesi bal ve çörek otunu karıştırıp yemiş düşükten sonra
kir kalmamıştır kız pamuk gibi olmuşundur sen şimdidikkat etde yosun tutma su içinde
inşallahı maşallahı yok bu ay yap lütfen sonra preseed bana gelecek daha sırada bi sürü insan var
inşallah kıs gelinle oynarken bile atarım resmimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?