HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kırmızı kartı yedim oh beee

anaa sendemi brütüs valla gidişata bakılırsa bende yedek kulübeye yanınıza yakında gelcem gibi anam cidden bu hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış yahu ilk defa bu ay kendime bi dikkat ettim vucudumu dinledim de sol kasıkta batma diyolar bana batıyo bişiler içten içten dürtüyo sürekli acıkma diyolar dün gece 12de ekmek arası yedim ve aksama kadarda yedim hayatta pazar günleri yemek bile yemem sadece bi akşam yemeği yerim ben uyku diyolar ay gündüz yarım saat uyusam yada sabah azcık geç kalksam gece 2-3e kadar uyuyamayan ben sabah 8de uyandım sonra 1de geri uyudum saat 4e kadar ve zorla kendimi sürüye sürüye kaldırdım yataktan akşamda misafirlikteydik eve geldim hemen bi ekmek arası yiyip küt uyudum ha bide ağızda kuruluk var sanki orucum sabahtan beri bişey yeyip içmedim ama ben niyeyse hamile olduğumu hissetmiyorum adet olcam gibi hissediyorum çünkü bence bu belirtiler adet belirtisi

ya bu arada ben ne incir kürünü nede bçt kürünü yapamıyorum c.tesi inciri denedim 2 seferde hep kustum yemek yiyemedim sonrasında pazar hadi dedim inciri bırakıp bçt yapayım ama onda da kustum yiyemiyorum yaa çok üzüldüm :26:

Ohh ohh masallah :)
Bizdede mayısda nısan var kaynımın ve cok yakın arkadasımın bende sımdıden sıstım abıyem vardı nıyetım onu gıymektı ama sanırım yenı almak zorunda kalcam :)

iyi dedikodu yaptınız hanımlar vallaaa :):):)
hiç halim yok okumakla yetindim sabahtan beri hergün mikmik ve yan etkileri ölü gibi olmak

hergün mikmik sabah normalden yarım saat erken uyanıp duş yapmak sonrasında yorgun morgun demeden işe gelmek ve oraya buraya koşturmak işte bütün bunlar paha biçilemez:))

4-5 gündür hergün oluyo valla gün aşırıda çatladığı günü kaçırabiliyoruz çünkü bilemiyorum hangisi doğru..
maşşalllahh!az yavaş.adam kaçacak delik arayacak.spermen kalmamıştır artık.bare sağlam yedir adamı.bal,keçiboynuzu,ceviz,incir tık ağzına.

Ohh ohh masallah :)
Bizdede mayısda nısan var kaynımın ve cok yakın arkadasımın bende sımdıden sıstım abıyem vardı nıyetım onu gıymektı ama sanırım yenı almak zorunda kalcam :)

maşallah yaaa sevdim yine öküz kocamı
ah ben bi hamile kalsamda kıyafet derdim olsa valla razıyım düğünlere bile eşofmanla gitmeye ama içimden bi his sanki nisanda hamile kalacağımı ve bu sefer doğuracağımı söylüyo hayır olsun inşallah

canım ben btc de o tarıfe uymadım yıyebılecegım kadar kattım corekotunu bence olcuden cok onu yemıs olman onemlı bende yoksa hayatta yıyemezdım

hergün mikmik sabah normalden yarım saat erken uyanıp duş yapmak sonrasında yorgun morgun demeden işe gelmek ve oraya buraya koşturmak işte bütün bunlar paha biçilemez:))
gzmle senin her günkü mik mik azmine hayran kaldım.derhal sizi örnek almam lazım.ama sperm kalitesi ve sayısı düşüyormuş her gün olunca da.

aman aman havalarını yersınler sekerım hergun mıkmıkten yorulmus
kıyamam sana
onumuzdekı ayda bebısın yorar ıns da 8 ler de 9 larda uyursun aksam :d

ne havası ayol çok kötü bişey bence yıkana yıkana bi hal oldum ahah
önceden bizim haftada 1 falandı çünkü bünyem şaşırdı şimdi
preseedle deniyoruz inş olur bu ay

Amın cnm ınsallah hamıs olursunda esortmanla dugunden bıze foto atarsın D
yerım senın dogmamıs bebısını kız

gzmle senin her günkü mik mik azmine hayran kaldım.derhal sizi örnek almam lazım.ama sperm kalitesi ve sayısı düşüyormuş her gün olunca da.

arkadaslar hergun mık mık yapmayın kocalarımız eskı zaman adamı degıl artık hayatımız fast food ve dogal olamyan yıyeceklerle dolu emınım eslerınızde sıgara ıcende vardır alkolde alınır arada ee bole olunca spermler hop yarıya dustu bıle

ıkı gunde bır yapın zaten ıcerde 72 saate kadar yasıyorlar bence mantık su yapınca bacaklarınızı kırın ve ıcerde tutun sabaha kadar yatın sbah dus
bız ıkı gunde bır yaptık ve sonuc ortada bence baz alın

maşşalllahh!az yavaş.adam kaçacak delik arayacak.spermen kalmamıştır artık.bare sağlam yedir adamı.bal,keçiboynuzu,ceviz,incir tık ağzına.

gçende benim eşim iliğim kemiğim kurudu artık etten kemikten yiyoruz demezmi öldüm gülmekten marketin ortasında:))

canım ben btc de o tarıfe uymadım yıyebılecegım kadar kattım corekotunu bence olcuden cok onu yemıs olman onemlı bende yoksa hayatta yıyemezdım

ya tarçın girince içine midemi bulandırdı pek sevmiyorum tarcın aromasını zaten bende öyle yiyeyim madem hem teyzemde söylemişti görümcesi bal ve çörek otunu karıştırıp yemiş düşükten sonra

ne havası ayol çok kötü bişey bence yıkana yıkana bi hal oldum ahah
önceden bizim haftada 1 falandı çünkü bünyem şaşırdı şimdi
preseedle deniyoruz inş olur bu ay

kir kalmamıştır kız pamuk gibi olmuşundur sen şimdi dikkat etde yosun tutma su içinde
inşallahı maşallahı yok bu ay yap lütfen sonra preseed bana gelecek daha sırada bi sürü insan var

Amın cnm ınsallah hamıs olursunda esortmanla dugunden bıze foto atarsın D
yerım senın dogmamıs bebısını kız

inşallah kıs gelinle oynarken bile atarım resmimizi

özserin dedigine katılıyorum kızlar aynen öle yapın hergün yapıca spermler ölüyo bende gün asırı yaptım ve şükürler olsun ki 7 haftalık hamileyim

ayy valla cidden bu ay olsunda gönderym sana sen sıradakine ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…