- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.321
maşallah yaaa sevdim yine öküz kocamı
ah ben bi hamile kalsamda kıyafet derdim olsa valla razıyım düğünlere bile eşofmanla gitmeye ama içimden bi his sanki nisanda hamile kalacağımı ve bu sefer doğuracağımı söylüyo hayır olsun inşallah
o zmn bat'a kadar gün aşırı. yandım valla ben o zmn. ben anlamam diyip duruo adam yahuuu
arkadaslar hergun mık mık yapmayın kocalarımız eskı zaman adamı degıl artık hayatımız fast food ve dogal olamyan yıyeceklerle dolu emınım eslerınızde sıgara ıcende vardır alkolde alınır arada ee bole olunca spermler hop yarıya dustu bıle
ıkı gunde bır yapın zaten ıcerde 72 saate kadar yasıyorlar bence mantık su yapınca bacaklarınızı kırın ve ıcerde tutun sabaha kadar yatın sbah dus
bız ıkı gunde bır yaptık ve sonuc ortada bence baz alın
özserin dedigine katılıyorum kızlar aynen öle yapın hergün yapıca spermler ölüyo bende gün asırı yaptım ve şükürler olsun ki 7 haftalık hamileyim
ayy valla cidden bu ay olsunda gönderym sana sen sıradakine ahahahah
off benimkinde hem sigara hem alkol ikiside var ama alkolü azalttı çok şükür. geçen sefer dedim belkide senin bu alkol sevdan yüzünden olmadı diye tamda üzgün bi anımda söylemiştim etkili oldu herhal
ya bacakları kırıp yatıyorum ama o zamanda yarısı çamaşırıma bulaşıyo akıyo yani ona bi çare bulmak lazım belkide çocuk yapacaklar dışarı kaçıyo nerden bilcem en iyisi tıpa tıkamak
inşallah canım ya. banada nisanda hamile kalcakmısım gibi geliyor.
eğer ilk bebeğim yaşasaydı 21 nisanda doğacaktı :2:
Allah ım yüzümüzü güldürecek.
bende soğan kürü yapıcam.
cimcimeden sonra sıradaki benim karışmam valla
cnm tam olarak bilemem ama yara filan olmasın bu dediğin ilişki sonrasıda ağrı oluyorsa dr. yara diyor bir smear testi yaptır derim ben herşey çıkıyor orda geçmiş olsun.
Selam canlar nasılsınız?
Yok mu kimsede gelişme? yxliz, Sezgii, hsst sanırım bugünlerde bat olacaktı sizin ne durumdasınız
Ben sabah kırmızıları gördüm ağrılı sancılı hem de..
Artık Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman artık teslimiyetçiyim bundan böyle
canım sezgi'de bende beklemedeyiz ben 30una kadar beklicem hala adet olmamış olursam doktora gidicem yada test yaptırıp negatif çıkarsa önümüzdeki hafta içi istanbulda doktora gitcem sezgide şubattan dolayı bugün adet olması geerkiyodu beklemede oda
bır pecete ıle bas kafalarına elınle tampon yap kuzum ama benım cıkmıyordu
he bıde ıs olunca hemen cıkmasın bır ıkı dk ıcerde takılsın :)
yani ona göre çok kullanmayın daha sırada çooook insan bekliyo
canım birlikte kalırız belki bellimi olur. 21 nisan benim evlilik tarihim inşallah ikimizede şanslı gelirde ikimizde nisanda bebeklerimizi hissederiz
ay valla bu ay poşet tıkamayı düşünüyorum peçete emer düşüncesiyle hahaha psikopata bağladım iyiceadam 80 kilo ben 45 kilo neredeyse 2 katım haliyle nefes alamıyorum kalk diye hemen kaldırıyorum ama bu ay sıkayım dişimi napim artık
cimcimeden sonra sıradaki benim karışmam valla
inşallah canım bu ay stres yok sorun yok relax olucaz.
iki günde bir iyice çalışcaz.sonra gelsin bebişlerimiz ikiz ikiz
ya benim kocada ya da senin kocada bir sorun var bacım.gün aşırı bile yapınca pert oluyor.hatta oluyoruz ailecek ben de dahil.sonraki hafta mümkünse elleşmeyelim diyoruzkızlar ya her gün mikmik olursa şansı çok mu azaltmış oluruz? benim kocam durmuo yahu
yani ona göre çok kullanmayın daha sırada çooook insan bekliyo
canım birlikte kalırız belki bellimi olur. 21 nisan benim evlilik tarihim inşallah ikimizede şanslı gelirde ikimizde nisanda bebeklerimizi hissederiz
aaayyy inşallah kıııız ikiz çok istiyorum zaten ama sağlıklı olsunda kaç olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?