HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah canım ya. banada nisanda hamile kalcakmısım gibi geliyor.
eğer ilk bebeğim yaşasaydı 21 nisanda doğacaktı :2:
Allah ım yüzümüzü güldürecek.
bende soğan kürü yapıcam.

o zmn bat'a kadar gün aşırı. yandım valla ben o zmn. ben anlamam diyip duruo adam yahuuu

bazen benimki de kuduruyor.özellikle işte yorulmadığında
boşver adamın hevesini kırma sende.

off benimkinde hem sigara hem alkol ikiside var ama alkolü azalttı çok şükür. geçen sefer dedim belkide senin bu alkol sevdan yüzünden olmadı diye tamda üzgün bi anımda söylemiştim etkili oldu herhal
ya bacakları kırıp yatıyorum ama o zamanda yarısı çamaşırıma bulaşıyo akıyo yani ona bi çare bulmak lazım belkide çocuk yapacaklar dışarı kaçıyo nerden bilcem en iyisi tıpa tıkamak

doktor banada öyle demişti sperm kalitesi düşer hergün ilişki kesinlikle yasak dedi ama ben ozman psikolojimi bozdum ya yaptıkmıydı yapmadıkmıydı günmü kaçırdık acaba bende salıverdim ucunu sonunda artık allah ne verdiyse

özserin dedigine katılıyorum kızlar aynen öle yapın hergün yapıca spermler ölüyo bende gün asırı yaptım ve şükürler olsun ki 7 haftalık hamileyim

ben 2 gunde 1 ıle perte cıkmıstım hergun yapanları alnından opesım var

son hafta artık tmm dedım yanı zaten esım bebıs varsa sorun olur dıye de yanasmamıstı
yanı ıkımızde doymusuz bellı

bır pecete ıle bas kafalarına elınle tampon yap kuzum ama benım cıkmıyordu
he bıde ıs olunca hemen cıkmasın bır ıkı dk ıcerde takılsın :)

ayy valla cidden bu ay olsunda gönderym sana sen sıradakine ahahahah

yani ona göre çok kullanmayın daha sırada çooook insan bekliyo

inşallah canım ya. banada nisanda hamile kalcakmısım gibi geliyor.
eğer ilk bebeğim yaşasaydı 21 nisanda doğacaktı :2:
Allah ım yüzümüzü güldürecek.
bende soğan kürü yapıcam.

canım birlikte kalırız belki bellimi olur. 21 nisan benim evlilik tarihim inşallah ikimizede şanslı gelirde ikimizde nisanda bebeklerimizi hissederiz

cnm tam olarak bilemem ama yara filan olmasın bu dediğin ilişki sonrasıda ağrı oluyorsa dr. yara diyor bir smear testi yaptır derim ben herşey çıkıyor orda geçmiş olsun.

valla canım öle ilişki sırasında bi ağrı filn olmuyo. benimki üşütmekten herlde bilemedim ki .. bide afedersin çişim varmış gibi oluyo.. bugünde çok üşüdüm zaten bi yatsam geçecek ama daha işten çıkmama 1 saat var..

selam şekerim biz iyiz hala beklemedeyiz inşallah da gelmez... sen nasılsın ? Rabbim vereceği zamanı bilir elbet gönlüne göre versin inşallahh

senin açıklamanıda senide severim kız ne güzel yazmışın

bır pecete ıle bas kafalarına elınle tampon yap kuzum ama benım cıkmıyordu
he bıde ıs olunca hemen cıkmasın bır ıkı dk ıcerde takılsın :)

ay valla bu ay poşet tıkamayı düşünüyorum peçete emer düşüncesiyle hahaha psikopata bağladım iyice adam 80 kilo ben 45 kilo neredeyse 2 katım haliyle nefes alamıyorum kalk diye hemen kaldırıyorum ama bu ay sıkayım dişimi napim artık

inşallah canım bu ay stres yok sorun yok relax olucaz.
iki günde bir iyice çalışcaz. sonra gelsin bebişlerimiz ikiz ikiz

şaraplarda mantar tıpa var ya onlardan alalım

kızlar ya her gün mikmik olursa şansı çok mu azaltmış oluruz? benim kocam durmuo yahu
ya benim kocada ya da senin kocada bir sorun var bacım.gün aşırı bile yapınca pert oluyor.hatta oluyoruz ailecek ben de dahil.sonraki hafta mümkünse elleşmeyelim diyoruz
nası bişiiimiş seninki yaf?ne yer ne içer?bana da deyiver belki bizim aileye de bi heves bir can gelir sayende

heeee oldu allahım yarebbisiiii gramla sıkıyorum zaten ahahbendeki bitse bile kalırsam eğer size alır yenisini gönderirim yeterki hepimize faydası olsuunn

tam burası iyice şenlendi benim çıkış saatim geldi kızlar ben kaçar yahu buarada tazebahar yok yinemi istifa etti acaba bu deli kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…