- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.341
tam burası iyice şenlendi benim çıkış saatim geldi kızlar ben kaçar yahu buarada tazebahar yok yinemi istifa etti acaba bu deli kız
öyle canım akşam saati hareketleniyor. ama bizimde eve gidip yemek yapmamamıs lazım muhabbetleri kacırıyoz burda.
heeee oldu allahım yarebbisiiii gramla sıkıyorum zaten ahahbendeki bitse bile kalırsam eğer size alır yenisini gönderirim yeterki hepimize faydası olsuunn
walla evladım olsun bana anne desin ister bir ister on tane olsun yeterki eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir evladıım olsun inşallah.
hergün ne yemek yapsam diye düşünmek beni delirtcek yakında :|
sana faydası olsunda bizde alırız zaten ama sen şuan bizim için kendini feda ettin denemelerinle inşallah tutar süpaneke dinimiz amin
aynen yaa sağlıklı olsun kaç olursa olsun
akşama ne pişirsek hatunlar valla akşam oldu daha ocakta tencere yok yaf
benide canım.
ben dün nohut yapmıştım çok sever eşimde.yanına pilav yapıcam bi tek.
yarında anneme gideriz belki
arkadaşlar bu ay tam bir yıl oldu korunmayı bırakalı. 28 günde bir adet olurum dün 11. günümdü dün akşam ilişkiye girdik semen (meni) dışarı çıkarken pembeydi hafif kanlı gibi çok garip geldi korktum da neden olabilir yardım edermisiniz?
bugün bende bunu sordum arkadaşlara seninkine benzer bir durum içerde meni kalmış o akmış olabilir yumurtlama dönemine denk geliyosa kanama da ondan olabilir
ben karnıbahar corbası fırın makarna yapcam yehu :d
ama yarına bugun ıcın yemegım var
bu arada kızlar bende kecıboynuzu kuru var esım almıstı ama ıkı uc gun ıcemedı bıle esıme yaramadı ısteyen varsa bende onu yollayabılırım
ben karnıbaharı bitek fırında graten olanını severim diğer türlü hiç güzel değillllll:44:
süphaneke dinimiz amin bildiiikkk yüss puan bize ahahha
ben kahvaltı gibi yapıcam hamur kızartcam sucuklu yumurta peynir zeytin vs vs eşimin en bayıldığı şeyyy
ooh miiss
ben bugüne kahvaltı yarına sosyete mantısı yapiciyimmm bayılırımm
bende sosyete mantısı yaptım geçen gün. çok severim ama kocamdan emin değildim allahtan oda sevdi artık gözlemeyle uğraşmam onu yaparım
kahvaltı ne güzel olurdu sıcak ekmekler nutellalar ballar reçeller ohhh mis ama benim herif akşamları kahvaltı etmez yemek yemeden karnı doymuyomuş
bende bulgur pilavı ayran salata konusunda kararlıyım ama yanına başka ne yapsam onu düşünüyorum
pazarda hep kocamanlar vardı aldım hem graten olur hem corba hem kızartma hepsıne yeter
sımdı corba yapım ıkı gun sonra da graten yaparım cnm
bende sosyete mantısı yaptım geçen gün. çok severim ama kocamdan emin değildim allahtan oda sevdi artık gözlemeyle uğraşmam onu yaparım
kahvaltı ne güzel olurdu sıcak ekmekler nutellalar ballar reçeller ohhh mis ama benim herif akşamları kahvaltı etmez yemek yemeden karnı doymuyomuş
bende bulgur pilavı ayran salata konusunda kararlıyım ama yanına başka ne yapsam onu düşünüyorum
ben kendim ekmek yapyorum pizza yapıyorum ama şu hamur kızarma işini yapamıyom ya.
nasıl yapıon kıs yazsana
pazarda hep kocamanlar vardı aldım hem graten olur hem corba hem kızartma hepsıne yeter
kızlar hani geçen gün vajina içinde ağrı oluyo demiştim ya bugün o biraz daha arttı yolda yürütmüyo ağrısı bacağıma bile vuruyo neden oluyo bu yaa yaşayan varmı ??bugünde dışarda bir sürü iş var ben yürüyemiyom kii ağrıdaan nefret ediyorum bu iş yerinden de hastaneye bile gidemiyorum bunlar yüzünden
hadi gözün aydın canım, darısı bana olsun bende biran önce olayımda yeniden mikmik lere başlayalımKırmızı kartı yedim oh beee
ya bu arada ben ne incir kürünü nede bçt kürünü yapamıyorum c.tesi inciri denedim 2 seferde hep kustum yemek yiyemedim sonrasında pazar hadi dedim inciri bırakıp bçt yapayım ama onda da kustum yiyemiyorum yaa çok üzüldüm :26:
melemen mantar yada tavuk sote yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?