HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bide bide bide hepimiz için yarın kırmızıları görmemiş bir gün dililyorum sezzgii özellikle senle ben tam batı iyice sıkışanlar olarak umarım yarında geldiğimizde gelen giden yok deriz:))

tam burası iyice şenlendi benim çıkış saatim geldi kızlar ben kaçar yahu buarada tazebahar yok yinemi istifa etti acaba bu deli kız

öyle canım akşam saati hareketleniyor. ama bizimde eve gidip yemek yapmamamıs lazım muhabbetleri kacırıyoz burda.

heeee oldu allahım yarebbisiiii gramla sıkıyorum zaten ahahbendeki bitse bile kalırsam eğer size alır yenisini gönderirim yeterki hepimize faydası olsuunn

sana faydası olsunda bizde alırız zaten ama sen şuan bizim için kendini feda ettin denemelerinle inşallah tutar süpaneke dinimiz amin

walla evladım olsun bana anne desin ister bir ister on tane olsun yeterki eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir evladıım olsun inşallah.

aynen yaa sağlıklı olsun kaç olursa olsun

ben karnıbahar corbası fırın makarna yapcam yehu :d
ama yarına bugun ıcın yemegım var

bu arada kızlar bende kecıboynuzu kuru var esım almıstı ama ıkı uc gun ıcemedı bıle esıme yaramadı ısteyen varsa bende onu yollayabılırım

sana faydası olsunda bizde alırız zaten ama sen şuan bizim için kendini feda ettin denemelerinle inşallah tutar süpaneke dinimiz amin

aynen yaa sağlıklı olsun kaç olursa olsun

süphaneke dinimiz amin bildiiikkk yüss puan bize ahahha

akşama ne pişirsek hatunlar valla akşam oldu daha ocakta tencere yok yaf

ben kahvaltı gibi yapıcam hamur kızartcam sucuklu yumurta peynir zeytin vs vs eşimin en bayıldığı şeyyy

benide canım.
ben dün nohut yapmıştım çok sever eşimde.yanına pilav yapıcam bi tek.
yarında anneme gideriz belki

ooh miiss
ben bugüne kahvaltı yarına sosyete mantısı yapiciyimmm bayılırımm

cnm Allah yardımcın olsun tşk.ler alakandan dolayı ayrıca... Benim ilk kez başıma geldi böyle bişey bende 3-4 aydır korunmuyorum. Ben ısı takibi yaparak yumurta ve adet günlerimi takip ediyorum bir tablo oluşturmuştumm ve o tabloya görede yumoş günlerdeyim eğer bnunla alakalysa çok şükür ama bugün mü ilişki olması gerekiyor yani ? çok yorgunum kusura bakmasım yumyumlar

ben karnıbaharı bitek fırında graten olanını severim diğer türlü hiç güzel değillllll:44:

ben kendim ekmek yapyorum pizza yapıyorum ama şu hamur kızarma işini yapamıyom ya.
nasıl yapıon kıs yazsana

bende sosyete mantısı yaptım geçen gün. çok severim ama kocamdan emin değildim allahtan oda sevdi artık gözlemeyle uğraşmam onu yaparım
kahvaltı ne güzel olurdu sıcak ekmekler nutellalar ballar reçeller ohhh mis ama benim herif akşamları kahvaltı etmez yemek yemeden karnı doymuyomuş

bende bulgur pilavı ayran salata konusunda kararlıyım ama yanına başka ne yapsam onu düşünüyorum

melemen mantar yada tavuk sote yap canım

pazarda hep kocamanlar vardı aldım hem graten olur hem corba hem kızartma hepsıne yeter

sımdı corba yapım ıkı gun sonra da graten yaparım cnm

aaa bak iyi fikir benimde karnıbaharım vardı benim eşim yemez ama ben kendime yaparım salatasını ohh iyi oldu aklıma geldi

aynı benimki akşam yemek yenirmiş.tavuk kızart göğüs

ben kendim ekmek yapyorum pizza yapıyorum ama şu hamur kızarma işini yapamıyom ya.
nasıl yapıon kıs yazsana

internetten buldum canımm tarifi buna göre yapıyorum yada hazır ekmek hamuruda alabilirsin harika oluyo
1 kase yoğurt
1 adet yumurta;
1 paket kabartma tozu
un, tuz
Tüm malzemeleri karıştırarak ve alabildiğince un ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur oluşturun. Hamuru oklava yardımı ile çok ince ve çok kalın olmayacak şekilde (yaklaşık yarım cm kalınlığında) açınız. Açtığımız hamuru bıçak yardımı ile kare parçalara bölün (resimde ki gibi )ve kabarması için bol, kızgın yağda kızartın. Çok hafif, ekonomik, çok kolay ve kısa zamanda hazırlayabileceğiniz bir tarif. Kahvaltıda da servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
pazarda hep kocamanlar vardı aldım hem graten olur hem corba hem kızartma hepsıne yeter

ooh yarasınnn bebişimizede annesinedeee

ayy bizimkine hergün koy sucuklu yumurta yesin deli gibi yiyoo
biftek falan olabilir yada köfte.ben köfteleri hazırlayıp buzluga atıyorum yapcağm zaman çıkarıyorum eriyo çok rahat oluyo valla

Canım özelden msj yazmışsın okudum bütün yazdıklarını sen ilaç tedavisi gördün mu yazdigin belirtilerin hepsi ben de var gibi çok heyecanlandım şimdi muhabbetinixe limon sıkıyorum ama

ayy canım geçmiş olsun, hiç ihmal etme bence hemen yarın dr a git.. yumurtaların sapasağlam olması lazım, erteleme sakın, çok çok geçmiş olsun, Allah ım inş bebik vardırda o yapıyordur

canikom medicana coşmuşşş değiştirdim ben şuan için ama doğuma geri dönebilirim hiç belli olmass 187 tl muayene ücreti + her tahlil ücretli...[/QUOTE]

medicana çok pahallıymış yaa..ama iyi diyorlar ben gitmedim ama ark orda doğum yaptı

Kırmızı kartı yedim oh beee
hadi gözün aydın canım, darısı bana olsun bende biran önce olayımda yeniden mikmik lere başlayalım

canım ya bende bu ay regl olursan ikinci günüğ hemn bal tarçın ç.otuna başlıycam.. tadı çok beter onun ...incir kürünüde denedim tadı fena değildi aslında sen sevmedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…